icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

melisska
25. mar 2013

@lenusika dakujem 🙂)) aj ja mam slzicky...
nie zatial nejdem na PN, uvidim co povie DR na sone 😉

lenusika
25. mar 2013

@melisska uz len preto co mas za sebou by som isla na PN...davaj si pozor na seba....pocko o nicom...
aspon prve 3 mesiace by som isla na PN....ja som napr: v 6 tt zacala krvacat a uz som bola na PN...
predsa mame vek..
Beries aj Prednison ano? Lebo mi ostal tak sa pytam

melisska
25. mar 2013

@lenusika moja ja sa o tom porozpravam s mojou doktorkou 🙂 nie teraz som isla bez liekov, len utrogestan beriem

lenusika
25. mar 2013

@melisska takze prednison ti ano Stelc nedal? fiha? Dobra si...tesiim sa moc z teba zasluzis si to po tom vsetkom.....

ria191
25. mar 2013

@melisska aj mne pošli ss 😀 😀 😀

speranza1
25. mar 2013

@ria191 asi som blba..ale co je ss??? 😕 😀

ria191
25. mar 2013

@speranza1 počítam, že správa ale to len typujem 😀 😀 😀 Uvidíme, ale asi tiež budem blondína 😀 😀 😀

ria191
25. mar 2013

@speranza1 inak to narážam na konverzáciu @melisska a @nelly3 takže aj ja chcem ten špeci návod na koľajnice 😀 😀 😀

melisska
25. mar 2013

@ria191 😀 ano sprava 🙂))) preposlem 🙂))

melisska
25. mar 2013

@ria191 mas IP 😀 😵

speranza1
25. mar 2013

@ria191 to ano to som si domyslela, ze je to kvoli konverzacii..len som nevedela co to je 😉 😉

isabellaa
25. mar 2013

@lynx19 rano, naobed, vecer 😉

makovicka53
25. mar 2013

@speranza1 ahojky....vidim, ze si tu zabyvana uz 🙂 ....ako sa ti vidi v RF?

speranza1
25. mar 2013

@makovicka53 jasne... 😀 😀 😀 uz som tam ako doma...uz mam za sebou 3 IVF soft negativne v RF.... a som spokojna v RF.. naozaj..co sa tyka pristupu, som velmi spokojna....

lynx19
25. mar 2013

@isabellaa dakujem,myslela som si ,ale nebola som si ista 🙂

lynx19
25. mar 2013

@lenusika dakujem 🙂

makovicka53
25. mar 2013

@speranza1 tak je dobre...ako prebiehalo soft...kolko si mala vajok?a teraz cakas po vklade ci v akom si stadiu?

speranza1
25. mar 2013

@makovicka53 teraz som v obdobi regeneracie 😀 😀 😀 ... a to po poslednom 5 IVF, ktore som mala v decembri... a ty si na tom ako???

ja mam skoro stale cca 6-8 vajok, ktore sa vsetky oplodnia, su vsetky pekne, len sa nam tak troska prestanu po tretom dni vyvijat 😕 ....

makovicka53
25. mar 2013

@speranza1 a nezistili preco? cize ku vkladu ani nedoslo, ze? ja chodim stale do MT, teraz som 10 den po KET coskoro krv tak uvidime...ake vysetrenia mas urobene?

speranza1
25. mar 2013

@makovicka53... nie mala som vklady... a vkladali skoro stale blastocysty, ale aj tak sa ani jednemu embryjku zatial u mna nepacilo..a mame od HP, cez AMH, cez genetiku, LPK a HSK..urobene asi skoro vsetko..aspon myslim...akurat sme neboli na imunologii, avsak lekar v RF nam povedal, ze je to dost zbytocne, kedze aj tak by to vyriesili len podavanim prednisonu...

ria191
25. mar 2013

@speranza1 ja som to tam upresnila iba pre istotu niektoré totižto čítame príspevky odzadu 😀 ja viem, že ty si šikula 😀

speranza1
25. mar 2013

@ria191 😀 😀 jasne ..ale az taka sikulka nie som.... ale aspon sa tak tvarim 😀 😀 😀

ria191
25. mar 2013

@speranza1 ty si "poslankyňa"? 😀 😀 😀

speranza1
25. mar 2013

@ria191 nieeeee, ale keby som mala na to zaludok, tak by som pokojne aj mohla..aj oni sa tak tvaaaaria 😀 😀 😀 😀

speranza1
25. mar 2013

@ria191 a aky si mala vikendik???? uz pripravujes sliznicu na vklad???

makovicka53
25. mar 2013

@speranza1 co je to AHM? a ti aj davaju preventivne ten prednison?

speranza1
25. mar 2013

@makovicka53 no pise sa to AMH..le ja som prehodila v rychlosti pismenka🙂)) je to Anti mullerov hormon..a citujem: " zacína sa produkovat až v puberte, a to v ováriách. Jeho úlohou je kontrola tvorby
primárnych folikulov inhibíciou nadmerného úcinku FSH. Je preto ukazovatelom ovariálnej funkcie a je
vhodný na posúdenie stavu pri polycystických ováriách "...v takom normalnom jazyku znamena, ze tato hodnota je ukazovatelom aku mas este zasobu vajicok ( aspon ja to tak chapem)

speranza1
25. mar 2013

@makovicka53 a prednison neberiem 😉

dafy
25. mar 2013

ja sa asi nedočkám odpovede na email od stelcla 😀 a začínam stresovať som chcela aby mi napísal ten stimulačny protokol ze co vsetko potrebujem kupit aby som uz mohla začat v nedelu alebo pondelok a odpoved este ziadna 😝 a to potrebujem objednat v lekárni čo mám robiť?

ria191
25. mar 2013

@speranza1 víkendík perný perný mala som dve neterky a jednu ich kamarátku tak bolo veselo a včerajšok skoro celý v kostole na spovedi 😀 😀 😀 . Ešte nie nejako to flákam. Nechce sa mi. Som v takej divnej letargii všetko je mi jedno. Bude ako má byť 😀 😀 😀 . Tento stav keby mi vydržal po KET-e tak to by bolo super 😀 😀 😀 ale ako sa poznám 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠