Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte baby🙂 Tak sa aj ja pridam🙂 Ja som tiez videla ducha 😀
Nekoluje sa nam tu jeden tehotensky test? 😀 😀 😀
@melisska - nebud smutna, ja viem ze je to dlho byt sama doma cele dne. Ale ty nie si sama, si z vasim chrustikom 😉 Zacni hackovat 😀
@tinna13 - tinka slaby dusik tam je vidno. Drzim silno palce aby silnel. Inac mamatest pouzivam aj ja, iny si uz ani nekupujem
@sally2401 - taktiez drzim palce
@kika017 - super, parada, len tak dalej. Drz sa maminka
@tinna13 he he ano aj ja to tam vidim, a to kukam zo vsetkych uhlov a stran! 😵 Na ktory den po transfere si si urobila testik? Pripomen mi, ty si mala transferik s blastocytom? jednym, dvoma? a ivf softik tiez?
Tesim sa, urcite je to OK tentokrat!!! 🙂 🙂 🙂
@melisska si na PNke akoze? preto sa nudis? 😉 Tak sup sup do hackovania a pletenia!!!! 🙂
@melisska Presne tak!!! Babetko na prvom mieste, ostatok pocka alebo sa nahradi, no nie???! 😉
@zlatanka30 vyzerajú jednovaječne, teda že sa podovajú drobčekovia...aj ked teda je mi jasné, že sú dvojvaječní, kedže sú iného pohlavia. krásne detičky.
Babky, vcera som varovala jedno mesacne babatko dievcatko, krasny pocit! Hoci to zatial len spinka a papa a cika, je to strasne mile take male drobuliatko 🙂)))
No musim si pockat do leta este na to moje ivf soft! Je to zaroven tak daleko ako aj blizko dovtedy! Z leta mozno si nic neuzijeme (prideme na SK len na 3 tyzdne) ale nevadi, pokus o babetko na prvom mieste! 😵
Dufam len, ze mi aj cyklus bude vyhovovat a vsetko bude dobre a presne naprogramovane, aby sme isli do toho smelo! 😉 Uz sa neviem dockat, ale sa aj bojiiiimmmm! Ale verim Reprofitu! Hoci moja 40-ka sa blizi, v juli...este nestracam nadej, aj Stelcl povedal, ze netreba nic odkladat lebo fertilita potom prudko klesa vraj....tak tak veru! Trapime sa uz 7 rokov celkovo a vek nam uteka zaroven tiez...."c'est la vie!!!"
Inac, chcem sa este opytat, Reprofit nerobi a nevyzaduje odber krvi pocas stimulacie? myslim, hladinu ostradiolu, progesteronu a LH? len ultrazvuk ich zaujima pocas stimulky???? Pytam sa lebo, ine centra to tak robia vsade, aj tu v zahranici...
@mimika1973 nie neberú krv, len utz 🙂 drzim palceky, aj ja mám už vek....
Dnes som sa objednala na kombinované testy do KE l dr.Muránskej, na 22.5. 🙂 to buduuuuu jaaaaj
🙂
@mimika1973 - veru je to krasne take drobciatko. Verim ze sa v lete zadari 😉
Nie v RF nevyzaduju krv, staci utz
@falin takze ta hladina ostradiolu ich velmi nezaujima len velkost folikov cez utz? takze sa riadia len utz potom na to OPU? aha, sranda, a aky rozdiel od inych centier tiez 🙂
Dakujem, no dufam pevne ze mi toto centrum prinesie to dlhoocakavajuce stastie! vkladam do toho celu moju poslednu nadej! 🙂 🙂
@annetty super ja som to vedela hlavne že si to včera už vzdávala len tak ďalej posielam tehu vírusiky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

@tinna13 je tam duch ja som mala takeho na 4 den po Ket ,tiez sa nedal dobre odfotit neboj je to tam 🙂