Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lucky29 a kde sa idete ubytovat? priamo v Brne ci v okoli? mate uz daky typ? a zostanete aj par dni po OPU ci pojdete naspat na SK a potom znovu pridete do Brna na transfert? tiez bude predlzena kultivacia embryjka? ;)
@mimika1973 ubytovanie je najlepšie penzión integrity, nájdete na webe, hneď vedľa reprofitu🙂
Ahoj holky, prosím vás, mám OPU v 9h, v kolik hodin vás pouštěli z Reprofitu? Ptám se, jelikož bych chtěla stihnout jít na krev ještě v Praze kvůli imunologii-mám kontrolní odběry a nechce se mi jet znova do Prahy, když takhle jedu přes Prahu. Díky 🙂
@mimika1973
Budeme ubytovaní v penzióne intengrity, mali by sme mať predĺženú kultiváciu.Ideme v utorok domov a prídeme na transfér späť.
@melisska jasne, ze bude, ale je to predsa normalne po tom vsetkom, nie? ja som mala vcera vklad dvoch 4 bunkovych stoplikov, tak som dnes doma a modlim sa, aby to zvladli.. mala si po tomto poslednom KETe aj nejake bolesti vpodbrusku, alebo aspon pocit, ze je to ine ako bolo vtedy, ked to nevyslo?

@sally2401 ten posledny vyzera nadejne. Ja som fotku s testami poslala svojmu doktorovi a odpisal mi, ze je to slabe biochemicke tehotenstvo, ani na krv ma neposlal. Chod zajtra urcite na krv. Drzim palce aby to bolo zdrave prosperujuce tehotenstvo 🙂 Moje testy boli slabsie. Skusim ti ich odfotit, idem sa pohrabkat v kosi, rano som ich vyhodila 😲