icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tinkatinulka
3. máj 2013

@ria191 ja mam pocit ze stojim na mrtvom bode, som paralizovana neuspechom a nic ma nebavi.buduci tyzden idem k mojej gynde na kontrolu, dohodnem laparku a hyster. a uvidime čo dalej.

dafy
3. máj 2013

@tinkatinulka čím skor sa na to odhodláš tým lepšie ja som bola na laparke v novembri a vtedy mi lekar povedal ze také 3-4 mesiace mam počkat a tak ist na umelé.....

dafy
3. máj 2013

@melisska a ty si kolko mala vkladané teraz pri KEtku?? uz je isté ze iba jedno sa uchytilo?? či nám spravíš prekvapko a zahlasiš o tyzden ze cakaš dvojky 😀 😀 😀 😀

nelly3
3. máj 2013

@dafy
melisska si dala vlozit jedno, jedine, ze by sa to jedno rozdvojilo, aj take sa stava. Po pravde ja osobne by som nechcela dvojky, nie som na dve pripravena a mam uz ten svoj komfort 🙂 staci na zaciatok jedno, nech si ho poriadne uzijem a to bude aj moje posledne, viac uz nechcem ( vek ... atd.) v jednej teme som vcera citala, co ma 5 mesacne babo doma, ze caka dvojky po KET, ty kokso nechcela by som byt na jej mieste, klobuk dole.tak skoro ist na KET hmmm 😕

dafy
3. máj 2013

@nelly3 no ja som stále chcela mat aspoň 3 detičky no ale neviem sa dopracovat ani k dvom zatial 😝 ...tie co chcu mat jedno maju dvojky tie zas co chcu dvojky maju jedno.....tak budem tvrdit ze chcem iba jedno a mozno tak budem mat dve 😀 😀 😀

nelly3
3. máj 2013

@dafy
ved ako sa kto citi a ake ma aj naroky, ja chcem ist aj na dovolenku atd. ako som pisala, uz mam ten svoj komfort a zalezi aj od financnej situacii.

melisska
3. máj 2013

@dafy mala som vložené iba jedno 🙂

falin
3. máj 2013

@ria191 - tak uz mam v tom uplne jasno 😔

@annetty - co blaznis ze pätorcata 😨 😀 Mi doprajes 😀 A ne tie okna sa vykasli, nenatahuj sa zbytocne.
Inac som rozmyslala ze co jes, ked si na skoro vsetko alergicka 😖 To musi byt problem aj vymysliet co navarit

Baby ked tu citam o tej endoske , tak som prestastna ze sa mi po laparke hned podarilo ket-ko a zostala som tehu. Klop-klop odvtedy problemy nemam

Pekny vikendik

izzie27
3. máj 2013

Dievcatá hlasim sa k stimulantkam, od zajtra zacinam 🙂 Chodili ste do prace alebo ste boli doma?
@tinkatinulka preco je lepsie si pichat doobeda?

tinkatinulka
3. máj 2013

@izzie27 to mi poradil doktor pri poslednej stimulke 🙂asi aby si hormony cez den rozchodila

izzie27
3. máj 2013

@tinkatinulka dakujem 😉 uz len aby to dobre dopadlo

jahoda333
3. máj 2013

ahojte baby tak a uz mam konecne termi u dr Stelca ,dufam ze budem spokojna a vycaruje mi nejake dvojicky 🙂

melisska
3. máj 2013

@izzie27 ja som chodila do práce , rýchlejšie prešiel čas 🙂

@jahoda333 držím palceky 🙂

lubica1979
3. máj 2013

Ahojte, tak zajtra začínam so stimulkou, konečne som sa dočkala. Dúfam, že všetko dobre dopadne. Kedy je najlepšie si pichať injekcie?

nelly3
3. máj 2013

@lubica1979
kedy chces, mne to vyhovovalo rano, pred pracou, manzelik ma pichol a isla som do prace 😀
@izzie27 ja som tiez vzdy chodila do prace, ako pise meliss - rychlejsie prejde cas 😉

jahoda333
3. máj 2013

@melisska velmi pekne dakujem 🙂 snad sa postasti aj mne byt konecne maminou po inom ani netuzim 😀

izzie27
3. máj 2013

@melisska velmi pekne dakujem, 🙂
@lubica1979 ahoj, tak to vyzera, ze budeme stimulovat spolu 🙂

lubica1979
3. máj 2013

@nelly3 aj ja to chcem tak, že pred prácou mi to bude mm pichať. Zajtra prvá injekcia, dobre, že to vyšlo na víkend zacvičí sa a v pondelok to už pôjde v pohode.

lubica1979
3. máj 2013

@izzie27 vyzerá, že stimulujeme spolu, akú máš stimulku?

vilaamalia
3. máj 2013

Ahojte, tak ja po dnesnom OPU u dok. Vitouskovej 10 vajicok, z toho 9 zrelych. Asi len teraz nastanu nervaky, ked sa to bude delit. Do stredy ma aj porazi🙂

vilaamalia
3. máj 2013

@izzie27 Pri stimulke nie je potrebne byt doma, ja som bola vzdy az po ET, potom som si polenosila.🙂 Vela stastia!

izzie27
3. máj 2013

@lubica1979 ja mam minimalku- clostilbegyt, merional-2prásky s 1 vodickou. A ty?

izzie27
3. máj 2013

@vilaamalia ja som byvala, aj pred OPU, ale to som mala dlhe protokoly. tak terez to skusim inak 🙂

martini
3. máj 2013

@vilaamalia pekný výsledok, bude z čoho vyberať, určite. 🙂

lubica1979
3. máj 2013

@izzie27 ja mám clostilbegyt a merional 225j

izzie27
3. máj 2013

@lubica1979 potom mam asi 150j

lubica1979
3. máj 2013

@izzie27 ak máš 2 ampulky tak 150j

vilaamalia
3. máj 2013

@martini dakujem, no ved uvidime, lebo ja z tych velkych poctov vajicok nemam az taky dobry pocit, ale toto nie je az tak vela, myslim, ze akurat🙂 V minulosti to bolo tak okolo 18 a nic z toho, akoby to islo na ukor kvality, si myslim...

martini
3. máj 2013

@vilaamalia toto je ale 9 zrelých. Je to veľmi pekná reakcia na minimánu stimuláciu. Aj ja som tak podobne mala naposledy a je to proste super výsledok. Nie je ich málo, ale nebol to hyperstimulák, kde je ich veľa nekvalitných a nezrelých. Určite našli superské spermijky a už sa to pekne vyvíja 🙂

vilaamalia
3. máj 2013

@izzie27 urcite je lepsie byt doma, ako sa nervacit niekde v robote. Ja som akurat mala tento tyzden pred OPU nervaky, ako davno nie, dufam, ze tie moje vajka budu dostatocne silne, aby si stres nevsimali...