icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tancik
16. máj 2013

Baby paneboze vsetky tri sa oplodnili dve su 8 bunkove a jedno stvorbunkove alebo aspon nejako tak som to pocula,lebo som bola nesmierne stastna.

sarasota
16. máj 2013

@tancik super vidis oplati sa nevzdavat 😀

falin
16. máj 2013

@tancik - super, parada, nech sa im aj nadalej dari

lubica1979
16. máj 2013

Ahojte dievčatá, tak zajtra idem na ET, máme len jedného bojovníka, dnes druhý deň a je 4-bunkový. Dúfam, že vydrží, veľmi si to prajem. Chcem sa Vás opýtať, či pred ET si ráno mám dať utrogestan? Ďakujem

cora41
16. máj 2013

@lubica1979 urcite ano🙂 vsetko dobre a drzim prsty..🙂

manita
16. máj 2013

@speranza1
@falin
@izabela7
Ďakujem vám za tipy na výber doktoriek v RF. Budem tam volať a objednám sa na konzultáciu. (Za zákroky tam ako platíte, v korunách či eurách, či kartou? Ako je to najlepšie? Pôjdem na SOFT IVF. Ď.) 😉 😉 😉

speranza1
16. máj 2013

@manita za zakrok budes platit az po ET...a je uz na tebe ako sa rozhodnes, ci v CK, alebo € alebo kartou.... 🙂

speranza1
16. máj 2013

@lubica1979 ano rano si daj utros a chod s usmevom pre chrobacika, aby sa u teba citil bezpecne a stastne... tfuj tfuj tfuj.... prajem len a len vsetko dobreeeeeee 😵 😵 😵

lubica1979
16. máj 2013

@speranza1 ďakujem Ti veľmi pekne moja zlatá. Veľmi si prajem, aby sa mu u mňa páčilo, ale aj sa bojím.

speranza1
16. máj 2013

@lubica1979 lubica... velmi dobre viem o com hovoris... ale skus sa sama naladit na pozitivnu strunu 😵 😵 😵 aj ja to tak robim...vies, ked to tak neurobis a nepomozes si v tom sama, tak nikto iny ti v tom nepomoze.... vsetko prameni z nasho vnutra.... (nemysli si,ze mudrujem...prave o to iste sa snazim teraz aj ja sama) 🙂 🙂 🙂

falin
16. máj 2013

@manita - za malo 🙂 , fakturu si necham vystavit v czk a zaplatim kartou. Ked sme mali vacsiu sumu ako limit, tak nam to v pohode rozdelila na 2 karty 😉

falin
16. máj 2013

@lubica1979 - silno drzim palceky, nech bojovnik krasne bojuje. Utros si daj 😉

melisska
16. máj 2013

@lubica1979
@tancik silné držíme palceky🙂

martini
16. máj 2013

ahojte dievčence, prišla som kuknúť čo tu máme nové a vidím, že sa to pekne rozbieha...no je máj, lásky čas, tak by mali nejaké tehulky pribudnúť, no nie? 🙂
Ja hlásim, že nakoniec typovanie protilátok proti Rh faktoru vyšli dobre, takže nateraz som si vydýchla...o mesiac zasa testujeme a verím, že to bude až do konca tehu v poriadku. Dnes sme mali kontrolný ultrazvuk, máme približne 5 cm a ukázal mi doktor aj kde ma drobčiatko prstíky, takže vám už možem napísať, že vám všetkým snažilkám a tehulkám držím všetkých 20 prstov na rukách 😀
Buduci týžden už ideme na tie kombinované testy. sa teším na potvrdenie, že je všetko ok a že uvidíme tú malú lásku 🙂
@manita ja len dodám, že spravidla je najvýhodnejšie platiť slovenskou kartou tam. Lebo kurz devízy nákup býva najvýhodnejší z tohto pohľadu. držím aj ja prsty, určite budeš v RF spokojná 🙂
@lubica1979 jeden bojovník stačííí. ved nemusíš hned rodiť dvojičky či trojičky 😀 Daj si kludne ráno utroš, oni sú už na to zvyknutí 😉 Veľmi držíme všetky prsty čo sú u nás doma 🙂

ria191
16. máj 2013

@buba08 a kurňa škoda, že som v robotke, lebo mi to nechcelo prehrať na PC ževraj iba v ČR, ale inak by som si ho rada vypočula. Veď uvidím aký bude naživo 😀 😀 😀 . Ďakujem za info

ria191
16. máj 2013

@speranza1 wow no krásne si to napísala 😀 😀 😀

ria191
16. máj 2013

@tancik no bohužiaľ viem aké ťažké je veriť iba trom bojovníčkom, ale z vlastnej skúsenosti viem, že sa dostaneš až k ET toho sa vôbec neboj 😀 😀 😀

ria191
16. máj 2013

@lubica1979 tfuj tfuj tfuj na zajtra 😀

tancik
16. máj 2013

@lubica1979 ahoj MOja presne toto riesim ci si mam dat ultrogestan.....o kolkej ides na KET?kolko si mala vajicok a nasledne embryok?

izabela7
16. máj 2013

@ria191 ja som pozrela, ze posledne relacie sa daju pozriet na webe, tak urcite zajtra to bude v archive. pozri zajtra alebo cez vikend.

speranza1
16. máj 2013

@ria191 draha a to ty si sa kde doteraz tulala???? 😀

ria191
16. máj 2013

@izabela7 aj ja som myslela na archív určite si to tam pozriem ovšem ak mi to zas nenapíše, že sa to nedá spustiť. Ďakujem za info

ria191
16. máj 2013

@speranza1 furt v robotke, len mám zákaz na koňa 😀 . Ale šéfova ubzikla skôr tak som mohla na chvíľku nakuknúť a trošičku vás pootravovať 😀 😀 😀 . A čo robí tvoje krásne vnútro 😀 😀 😀

ria191
16. máj 2013

@sarasota a kde je naša krásna nevestička? Hm ☹

speranza1
16. máj 2013

@ria191 je to tak 50:50.... niekedy je to fajn a niekedy horsie...ale to sa hned sama upozornim..ze pozor pozor..... 😀 😀 😀 😀 😀 ..
a to ti v robote zistili, ze chodis na kona? a doslova zakazali?

tancik
16. máj 2013

@ria191 ale moji traja uz su 2x8bunkovy a 1x4bunkovy a zajtra idem na KET

izabela7
16. máj 2013

@ria191 musis chvilu pockat, kym sa to nacita. Ono to trva nejak dlhsie.

ria191
16. máj 2013

@tancik takže ideš bez PK. Počítam, že budete vkladať dvoch. Tak veľa šťastia na zajtra 😀

tancik
16. máj 2013

@ria191 fakt?no toto ja som myslela ze len dvoch zajtra povedali, ze transfer o 13:15

ria191
16. máj 2013

@tancik ???