Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
baby tak z 3 vajok sa pekne oplodnili 2 a tretie je v štádiu dozrievania 😀, v stredu vklad - presne na moje narodeniny - dostanem najkrajší darček 😀 🙂 😉
Tak už sme doma a v brusku máme blastocytu 1 kvality. Teraz už len veriť veď všetko je v božích rukách.
@lienka_1 a jaaaaj no verím ze este nic neni stratené🙂 ja este stale nic, žiaden náznak ako keby nic som vnútri nemala,tak som zvedava uz co bude somnou
@martinusa22 Ja mam zase pocit, ze kazdym dalsim IVF dostavam mrchu skor a skor ☹ Tak sa drz aspon ty! 😉
@lienka_1 ved aj ja som dostala mrchu o 2 týždne skor naposledy tak uvidíme co bude
@vilaamalia Silnie to. Uz to neviem nazvat spinenim ani ako by som chcela. Normalne krvacanie ako pocas menzesu ☹ ☹ ☹
@lienka_1 To ma mrzi:( Az sa mi nechce verit, ze tak zavcasu. Mna ten utrogestan vzdy tak zabetonuje, ze teda najskor ho vysadim a potom este dva tyzdne cakam na mrchu. Prajem Ti vela sil na dalsi prenos. Verim, ze uspesny.
Ahojte, tak po včerajšom kontrolnom UTZ hlásim, že som mala 1x 14 mm folikul, 1x 13 mm a 3x 12 mm folikuly a niekoľko maličkých. Takže vo štvrtok ma čaká znovu sono a OPU pravdepodobne v sobotu alebo v nedeľu. 😉
Dúfam, že dovtedy dorastú.
Ahojte, bola včera nejaká trnaváčka v RF? Parkovali sme totiž vedľa Octavky s trnavskými ŠPZ 😀 😀

@daska32 urcite bude posledne 🙂