Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
ospravedlnujem sa vsetkym, ze som tu vniesla moj smutok...
@speranza1 Posielam silné objatie
@tinkatinulka dakujem tinka...asi sa presuniem do temy k vam zufale snazilky 😀 😀 😀 😀 ... lebo toto u mna je uz zuuufalstvo...ciste zufalstvo
Ahojte, Je tu niekto kto už posielal žiadosť o refundáciu IVF do Všeobecnej zdravotnej poisťovni???
este 40 minut a pojdem sa vyplakat na cintorin k babke a dedovi a zapalim sviecku tym mojim nezbednikom, ktori pri mne nechceli zostat (keby tu bol smajlik plac cez smiech ..tak ten by vystihol co chcem povedat....alebo lepsie povedane, ako sa citim)

@annetty - uz je zaciatok noveho 😀 nepracuj tolko 😎 . ale jasan, chapem, uzavriet stary mesiac
A co Stelcl? co ti navrhol dalej?