icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tancik
1. júl 2013

A inak baby v sobotu som si robila test a nic tehotna nie som ja uz neviem co robit...zhanam imunologiu, hematologiu, genetiku...poradte kde ist v Kosiciach za kym?ja som hotova v sobotu som sa len pred mmm pretvarovala, lebo mal narodky.

lienka_1
1. júl 2013

@tancik A kolky den si po vklade? A mali ste PK. Inak ta genetika v Ke by aj mna zaujimala. Na hematologiu chodia baby k Hulikovej, dafy ti na nu da kontakt. A imunologiu by som riesila v Prahe, aj ked dr. Madar velmi chvalil tkanovovu banku v Ke, ze inde na Sk je to nic moc.

tancik
1. júl 2013

@lienka_1 ja som dnes 13 ty..nemala som PK....na tkanivke v ke som bola robili nam spermiogram aj nejake vysetrenia...no neviem ci tito vysetrenia su potrebne este by som sla niekde inde...

melisska
1. júl 2013

@andy175 držíme silne silne 🙂
0557898451
@tancik

lienka_1
1. júl 2013

@lienka_1 Mrzi ma to :( U nas okrem milion inych problemov je hlavny problem v mojoch protilatkach. Ked sme zacinali, nemala som ani tusenia, ze aj take nieco moze byt problem.

tancik
1. júl 2013

@melisska dakujem Moja uz som na 1.8

buba08
1. júl 2013

@lienka_1 @tancik ahojte baby, ja som bola na genetike v Ke uz 2x bola som v novej nemocnici u dr. Madarovej, bola mila, vsetko vysvetlila, na vysledky som cakala cca mesiac

buba08
1. júl 2013

@melisska nedavno si pisala, ze si alergicka na clexane aj fraxik, ako sa ti to prejavovalo? Co beries namiesto toho?

skaredekacatko
1. júl 2013

Tak baby embryikam sa darí jedno 4 bunkové durhé 5 dokor dnes volal, že on by dal vklad až na štvrtok tak čakáme do štvrtku, že by vložil toho lepšieho tak čakáme ako sa vyvinie. len sa im tam dari a pekne sa bunky množia 😀

lienka_1
1. júl 2013

@buba08 mas na nu aj nejaky kontakt? Ked je to statna nemocnica, ako samoplatca tam asi neuspejem co?

buba08
1. júl 2013

@lienka_1 055/6403233, genetikaodd.snp@unpl.sk, neviem ako to je ked si samoplatca, skus zavolat. Kedy si idete po mrazacika? Prednison mas brat?

melisska
1. júl 2013

@tancik ja item 11.7. 😉 ja ku nej chodím od roku 2008

melisska
1. júl 2013

@buba08 fraxik - vysypali sa mi ruky a svrbelo to, clexane take červené fliacky na vnútorných stranách nôh, zrkadlovo, nesvrbia...take vodicku, spolu tvoria fliaciky 🙂

melisska
1. júl 2013

@skaredekacatko Drzime palceky dalej 🙂

dafy
1. júl 2013

@ria191 ahojky kamoška moja najlepšia zo západu 😠 😀 😀 😀 😀 ty si mala narodeninky?? juuuj tak všetko najlepšie ti prajem dodatočne k tvojmu sviatku je pravda ze uz si stará koza ale tak čo už 🤐 možeš aj tak osta medzi nami mladicami 😀 😀 😀 😀 lebo my východniarky sme dobrosrdečné 😝

ps: no neviem neviem kto skor čaka na zvezenie padafko 😀 😀 😀 😀

buba08
1. júl 2013

@melisska chodis k hulikovej starsej? dala ti namiesto clexanu a fraxiku nieco ine? robila ti aj syndrom lepivych dosticiek? Do ktoreho tt si mas pichat? Ci az do konca? Dakujem

dafy
1. júl 2013

@andy175 a zajtra to bude ktorý deň??...ja som uz z toho jelen v papieroch som sa dočítala ze na druhy a na štvrty sa nevkladá 😕 😕 😕 😕 ale mne tiez vlozili ako dvoj dňové ked sa nepočíta den odberu...tak ako to je mi to vysvetlite uz niekto 😀 😀 😀 ....držím silno palce 😉

lienka_1
1. júl 2013

@buba08 Skusim dnes vecer pocitst, co tam pisu. Koncom roka sa stahujeme konecne spat ma Sk tak mozno pockam. Ak budem zdrava do buduceho pondelka, tak si po otuzilca pojdeme. A prednison teraz vobec nemam. Ja som ho aj tak uzovala dlhodobo a po case straca ucinnost, tak mi ho Koudelka nedal. A priplatili sme si intralipidove infuzie, tak snad teraz pomozu.

melisska
1. júl 2013

@buba08 ano, ku starsej, robilai vsetko, a teraz picham preventivne, tak uvidim ked skontroluje krv, ako dalej, clexane zatial picham kym pojdem na tyzden ku nej

zabka1124
1. júl 2013

Ahojte babulky🙂!AKo sa vam dari??Hodte nejake zosumarizovane info, sak tu sa toho pise na 10 stran za den a nestiham🙂!NAs malicky nam robi obrovsku radost, cas strasne leti, uz zaciname s prikrmamy🙂, je to fakt sranda ako sa tvari🙂!
Babenky moje, drzim vam vsetkym prsteky, aby ste boli tehu a tehulkam , aby mali bezproblemove tehu🙂🙂🙂🙂!!Vybrali ste si na 100%vybornu repro-Kliniku🙂🙂🙂🙂🙂!!Drzkajte saa🙂!!!Matusko posiela aj so mnou obrovske objatia🙂🙂🙂

tancik
1. júl 2013

@melisska fakt jej super a ako to tam prebieha...?

buba08
1. júl 2013

@melisska pichas clexane aj napriek tomu, ze mas alergiu? A anopyrin ti tiez dala? Ja som k nej chodila 3 roky, ale bolo to pre mna dost daleko, tak som isla k nas do okresneho mesta, no nie som velmi spokojna, tak uvazujem, ze sa vratim

ria191
1. júl 2013

@dafy ty "mrchaňo" jedna aspoň koník má má rád a svieti mi tam to čo tebe 😝 😝 😝 😝 😝 😝 stará ale jará 😀 😀 😀

melisska
1. júl 2013

@tancik pojdes dnu ku dr. Porozpravate sa o tvojich problemoch, ona potom urci na co vsetko to zoberu krv...zoberu a nudes cakat na vysledky, cca tri - styri tyzdne, led budu pojdes tak znovu a ona to povie co dalej 😉

ria191
1. júl 2013

kočule včul nemôžem dneska som nejaká dôležitá hlavná enkonómka odišla na dovču tak ju zastupujem 😀 😀 😀 uff od rána mám vrtuľu v riťke 😀 😀 😀, ale čo už hádam si nájdem na vás čas a inak všetkým ďakujem za gratulácie kámošky moje 😀 😀 😀

melisska
1. júl 2013

@buba08 ano, clexan je dolezitejsi 😉

tancik
1. júl 2013

@melisska no super normalne som povzbudena a nebudem sediet a revat musim daco robit a riesit to a nie cakat....a na imunologiu si kde bola?uz hematku mam, genetiku tiez ....

melisska
1. júl 2013

@zabka1124 ahoj moja mate krasneho synceka, verim, ze sa z meno tesite🙂 posielam pusinku

melisska
1. júl 2013

@tancik na imuno som nebola. Bola som tehotná 5 x prirodzene nebolo treba...tam dajú len prednison, raz som hobrala a nic....genetika ano

buba08
1. júl 2013

@melisska ano, je velmi dolezity, len som myslela na to, ze alergia vie narobit niekedy riadnu paseku, nejaka nahrada za clexane neexistuje?