icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

nelly3
19. júl 2013

@melisska
dobre, teplo, more krasne, ale menila by som tu dovcu za bejby radsej, nevadi, pockam si 😉

melisska
19. júl 2013

@nelly3 zrejme vsetko ma svoj čas 😉 ste oddychnuty, Tp je dôležité pred IVF 😉

falin
19. júl 2013

@nelly3 - jasne, myslim na teba. 😉

ria191
19. júl 2013

@falin potom hodíme silnejší kaliber budeme šúľať ružence (dúfam, že sa ho dovtedy naučím 😀 😀 😀 )

lienka_1
19. júl 2013

@falin aj ja drzim palce 🙂

lienka_1
19. júl 2013

@lenka2013 Aku stimulku si mala naposledy? A ku komu chodis? Mozno treba troku pridat na sile stimulky. A ozaj, mas urobene AMH?

lienka_1
19. júl 2013

@ria191 Praveze to ma stve, ze nikto to komplexne neriesi. Preco sa mm tie zapaly stale vracaju to este ziadneho z tych vsetkych mudrych doktorov nenapadlo skumat. Vsetci daju ATB niektori aj urobia kontrolnu kultivaciu a finito. Sak ako moze moj mm mat dobre spg. ked ma za sebou tolko infekcii. Zahodou je, ze ja nemam nic z toho, co mm.,alebo je to mozno stastie, lebo by ma uz nacisto porazilo, keby som este aj seba musela riesit.
A ruzenec si uz mala obladat sulat a to dokladne. Co sme my vychodniarky od macochy??? Vidis, to ty si za vsetko zodppvedna! 😀 😀 Idem hned napisat @dafy.

ria191
19. júl 2013

@lienka_1 hanbím sa 😕 😔 😔 😔 , ale keď ja rada šúľam niečo iné 😀 😀 😀 (ale nie to bol fór) 😀 😀 😀. Ty by si ma ho nechcela naučiť hm???

lenka2013
19. júl 2013

@lienka_1 AMH mám v rámci normy,chodím M.Kud.,naposledy som mala Menopur soft stimuláciu.Mala som rôzne stimulácie ,ale nikdy to nevyšlo.Niekedy mám pocit ,že tam to embryo ani nebolo,alebo som ho stratila

melisska
19. júl 2013

@ria191 nehanbi sa , každá rada šula niečo iné 😉 😀

ria191
19. júl 2013

@melisska šúľance ??? 😀 😀 😀

falin
19. júl 2013

@ria191 - no tak, aby si uz zacala sa ucit. nech to stihnes 😀

@lienka_1 dakujem 🙂

falin
19. júl 2013

@nelly3 - nezabudla som na teba 😉 , neplanuju ziadnu dovolenku, kludne sa mozes objednat. Ozaj nas dr. vymenil sestricku? Najprv som myslela ze zastupuje, ale je tam stale taka mladsia

falin
19. júl 2013

dievcence a este vysledky sona
endometrium 5,4 co je u mna pri clostyle pekne
dominantny folik 22 mm a potom 8-10 mensich folikov. Ked som volala do brna takpovedala ze ten velky bude zrejme prazdny, lebo na 8 DC je moc velky, skor sa zameriame na tie mensie, tak uvidim.
Nas dr. v tom nema taku prax, on sa upinal na ten 1 dominantny a ostatne iba akoze. Nelly ty mas ake skusenosti ked ti nas dr. meria foliky?

lienka_1
19. júl 2013

@lenka2013 Mne amh za posledny rok tak rapidne kleslo, ze ked to takto pojde dalej, tak buduci rok budem tesne pred prechodom. Ja som mala aj clostyl a ten mestimuluje priamo vajecniky ako fsh, ale stimuluju centra v mozgu. U mna asi toto zabralo. Inak mne to s tym vkladom bez embryjok napadlo este v jednom sk centre, ved jeden doktor, kto ho skontroluje. Vo velkych centrach si myslim, ze sa take nieco nemoze stat, je tam vela ludi okolo.
A ja som uz asi naozaj padla na same dno, lebo sa pohravam s myslienkou, ze si adoptujeme cigancako a naucime ho robit. Bude o jedneho menej na podpore 😀

lienka_1
19. júl 2013

@ria191 No tiez ma napadli vselijake moznosti pri tom sulani 😀 Zalezi, co konkretne by si chcela sulat, mozno by som aj noeco vedela 😕 😀

vrabcek24
19. júl 2013

@falin ja som mala po clostyle na folikulometrii cca11deň 4 folikuly, 1 obrovský, 3 menšie a potom ešte menšie, ktoré mi môj gyndoš nemeral, a ten najväčší bol prázdny

ria191
19. júl 2013

@lienka_1
@melisska teda fuj baby vy furt myslíte len na sex ja na "žrádlo" a vy dve na sex 😀 😀 😀

ria191
19. júl 2013

@lienka_1 no ja by som na tom dne musela byť už zavŕtaná, lebo ja sa už dávno vyhrážam mm, že si adoptujeme štyroch krásnych cigánov a on vtipálek, že to by sme doma o chvíľku mali celú osadu 😀 😀 😀 tak sa vždy radšej stiahnem 😀 😀 😀

ria191
19. júl 2013

@falin vyzerá byť pekná úrodička 😀 😀 😀

falin
19. júl 2013

@vrabcek24 - vdaka za info, aj podla dr. z RF bude ten velky prazdny, stimulujem dalej, kontrola v pondelok

@ria191 - snad bude, len mam zly pocit z toho merania 😖

lienka_1
19. júl 2013

@ria191 aj kadejake fajcivo sa da usulat a aj supolienka a ajsulance napr., ale ked inak nedas, tak sa da sulat aj to 😀

falin
19. júl 2013

@lienka_1 - lienka, od teba sa clovek dozvie kopu mudrych veci. Vobec som netusila o tom co pises o stimulovani clostylom a fsh, to je zaujimave 😉

lienka_1
19. júl 2013

@ria191 prave preto nie 4 ale iba 1 uz aj dve by asi boli zaklad osady 😀 A mne sa celkom pozdava myslienka, ze aspon jedno naucime robit 😀 A este sa mi rata, ked sa vyhrazam kamoske, co riesi nasu neplodnost ciganikmi, ze ich budem vpdit k nim hravat sa s ich detmi....aj strach v ociach som jej videla, pozna ma, vie, ze som toho schona 😀

lienka_1
19. júl 2013

@falin To my zufalky sa chytame vsetkeho, co nam lekar povie. Toto vymyslel Koudy, ja iba opakujem 😀

ria191
19. júl 2013

@falin a ja že je lienka @lienka_1 múdra čo sa týka šúľania 😀 😀 😀 😀 a ty tam hento capneš 😕

ria191
19. júl 2013

@lienka_1 tak ja navrhujem kompromis zoženieme si černochov, ale kde ja tých štyroch budem hľadať hm??? To je lepšie ako ci... ci... ci... ci... cigánik 😀

nelly3
19. júl 2013

@falin
@falin
oki vdaka moc, mas to u mna 😉 ano ma novu od marca.

nelly3
19. júl 2013

@falin
no ja ked som bola minuly rok u neho tak videl myslim 4 ks a velkosti uz fakt neviem, v brne mi odobrali 5 ks zrelych tak sa ani nesekol 😀 a dokedy este pichas? kedy budes mat opu?

melisska
19. júl 2013

@ria191 napríklad 😀
@ria191 no ja radšej na sex nemyslím 😀 neviem čo by to do mnou urobili po toľkých mesiacoch 😕 😀 😝