Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
dobre ranko babulky. Dnes mam dovolenku.Idem na kontrolu do Blavy a ked aj tam bude vsetko ok tak v piatok som v Brne jak na konovi 😀 😀 Tehulky nachystajte zasobu tehu virusov nech sa mozem potom nakazit 😀 😀
@stastenka42 - az v sobotu. Dlhy caas cakania ...
dobre ranko dievcata, neviete nahodou ci sa pred hematologickym vysetrenim mozem rano napapatalebo treba prist nalacno?
@stastenka42 Ahojki, Šťastenka, možem sa spýtať, ty si mala svoje vajká, či darované?
@speranza1
moze jasne, teda aspon ta v blave mi to sama od seba chcela urobit, dopadla som dobre, nic mi nenasli, vsetko mam v poriadku, len ze mam znizenu kyselinu listovu, tu si idem nasadit a ze mozno pomoze aj aspirin 50mg si mam davat. a ty kedy ides do boja? ja by som mala ist koncom augusta. budem brat aj prednison, protokol mam uz doma, koudas mi ho poslal mailom 😉
a kde mame nasu riusku?
@holly74 darovane🙂🙂🙂🙂ja som medzi pokusmi prisla do predcasnej menopauzy...
@speranza1
@nelly3 Ahojte dievcata! Nebojte sa prednisonu. %mg davka je asi taka velka ako si samo telo vyprodukuje denne a je to iba taka barlicka, aby sa pomohlo organizmu, ak by nahodou nestacil sam. Vsetky tie strasiaky okolo prednisonu su az okolo davky 15-20mg denne. Ja som bola na prednisone minuly rok 8 mesiacov a aj ked som trosilinku pribrala, po vysadeni to slo samo dole. A uzivajte ho po jedle, nie na lacny zaludok, aby ste neboli "vztekle" ako mi povedala jedna lekarka 😉
@stastenka42 To ma zaujíma, písnem ti IP, niekedy večer, z domu , ok? Aj ja o tom totiž uvažujem, síce vlastných produkujem ešte dosť, ale sú asi teda nekvalitné, keď sa nikdy žiadne emryjčo neujalo.

Dobre ranko,tak krvicka sa nekona,moja dr si urobila volno,aj tak nevadi,mame cas,pockame🙂🙂
@falin kedy testujes? Nech vidime tie kolajnice....