icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

melisska
9. aug 2013

@sarasota 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 pfuj, pfuj,pfuj chytaaaaaaj 😵
To ste sa s Dafy ani nerozprávali 😕

sarasota
9. aug 2013

@melisska nie na recepcii nam dala vypisat papiere a ich zavolal Stelc do vnutra.

melisska
9. aug 2013

@sarasota škoda

tinkatinulka
9. aug 2013

@sarasota maminka budes krasna a hned 2 x by som tí želala.

schatje6
9. aug 2013

Baby myslite ze by sa dalo posunut ms noretisteronom pred ivf? Sa mi nastrbili plany kvoli manz.sluzobnej ceste...

dafy
9. aug 2013

@sarasota to si bola ty?? čo ste vedla nás sedeli???? 😕 😕 😕 😕 ani nesranduj tak ja som ta ale vobec nespoznala a ani by ma nenapadlo ze to budes ty ved bolo 12:40hod a vy ste mali dojst na 13.30 nie???...preco si sa neozvala ze si to ty??? 😀 😀 😀 na takom modrom aute ste boli?? aj na benzínke ste boli za nami nie?? 😀 😀 ty si koza...no podla foto vobec by som ta nespoznala fakt...inač cesta des a hroza o desiatej sme dosli

dafy
9. aug 2013

dakujem Vám všetkým dievčatá 🙂 uz len teraz dufať ze konečne uvidím na teste aj ja // 😵 🤐 ..ináč sliznica 8,7mm 😀 😀 a babulky sa pekne rozmrazili vraj výbornej kvality tak uvidíme

mirkakn1
9. aug 2013

@nomxxx urcite budete 🙂

stastenka42
9. aug 2013

@dafy
@sarasota dievcata poslala som vam kazdej srdiecko,aby ste take mali v brusku...prijemne tehulkovanie
🙂🙂🙂🙂

melisska
10. aug 2013

@dafy pfuuuuj, pfuuuj, pfuuuj 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 chytaaaaaaj 🙂 😵
Falin ???? Myslím na teba 🙂
Dobré ranko 🙂

falin
10. aug 2013

ahojte dievcence,
takze zazrak sa u nas nekona a potvrdili sa zas raz moje pocity, aj kd som zatlacala do uzadia verila ze to vyjde ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ . Dakujem vam vsetkym za podoru, ste stasne zlate. Ja neviem ci ma v nasom pripade zmysel bojovat dalej 😖

@sarasota @dafy - baby, je to na vas, dufam ze budete tehulky, lebo Marcela znicime 😀 😎

@nelly3 - tak som pozerala blocek a za pregnyl som platila 11,88€, takze dobre som si to pamatala

stastenka42
10. aug 2013

@falin 😠 😖 😖

lubica1979
10. aug 2013

@dafy
@sarasota držíme prsty nech na testíku nájdete krásne // 🙂 🙂 🙂

sarasota
10. aug 2013

@dafy drzim palceky nech si najdes // 😉 .Ano to bola moja malickost .Nebola som si ista ci si to ty az ked sa nas Marcel opytal ze odkial sme a povedal tak to mate lepsie ako par pred vami ty su az od Kosic.Podla foto by som ta nespoznala.Ja som mala sliznicu 10mm a bubaciky jedno1 a druhe 1-2 kvality uz len verit ze sa nam to podari.Test mam robit 21 tak verim ze budem mat krasny darcek k meninam 😉

sarasota
10. aug 2013

@tinkatinulka brala by som dvojky ale budeme vdacni aj za jedno 😉

sarasota
10. aug 2013

@stastenka42 dakujem potesilo nas 🙂

sarasota
10. aug 2013

@falin je mi to velmi luto tak velmi som verila ze teraz tam budu // ☹ .posielam srdiecko nech potesi ubolenu dusicku a jedno velke objatie.

sarasota
10. aug 2013

@lubica1979 dakujem verim ze nas strazny anjelik tam hore na nas bude davat pozor 😉 🙂

nelly3
10. aug 2013

@falin
moja je mi to luto, budes bojovat, treba zase cas nato. dakujem, asi isiel hore cenovo pregnyl lebo som sa niekde tu na konovi docitala a pozerala som blocik z minuleho roku a doplacala som 0,29€ to akoze nechapem, ved uvidim v stredu.

dafy
10. aug 2013

@stastenka42 ano stelcl vravel ze estrimax brat dalej ...a vraj sa berie az do potvrdenia akcie srdiečka 🙂

dafy
10. aug 2013

@falin ..aaach tak toto nezačína dobre....ktory den si po dnes???táák som verila ze ostanes tehulka ☹ 🙄 je mi to velmi luuto tie sklamania su hrozné ale tuzba mat bábo nás ženie do dalsieho boja 😨 .........smutok a zlosť prejde a začneš odznova ale uz s uspešným tehulkovaním 😉 niekomu to vyjde na 1-2šup no a niekto zas musí íst aj 10 krat aby to vyšlo 🙂 ale raz budeme všetky uz iba spomínať na toto trapenie lebo uz budeme mat uzlíčky doma 😉

dafy
10. aug 2013

@stastenka42 dakujem za srdiečko 🙂 mohla si poslať dve lebo ja chcem dvojičky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

stastenka42
10. aug 2013

@dafy 🙂🙂🙂🙂 mam uz len jedno a to bude pre dalsiu tehulku🙂🙂🙂dievcata je to normalne ze ma strasne bolia krize? Brusko citim tiež ale tie krize...konecne v pondelok krv,lebo mam pocity na mrchu..

dafy
10. aug 2013

@stastenka42 nech bolia aspon vies ze si tehulka 😀 ...aj ja uz chcéééém 🙂

sarasota
10. aug 2013

@stastenka42 kamosku boleli krize a bola tehulka 😉

sarasota
10. aug 2013

nech je v pondelok krasne vysoke HCG 🙂

stastenka42
10. aug 2013

@sarasota
@dafy bodaj by ste mali pravdu,len zacinam mat katastroficke scenare,co ak...Ved to poznate..podla tabuliek by som mala v pondelok byt 4tt+6 tak mohla by na utz vidiet bublinku..ci je skoro este?
@melisska tebe kedy videli chrustika?

sarasota
10. aug 2013

@stasteka42 ja som bola na krv na 12 den od ET a HCG som mala len164 a spravila aj sono dutinka este nebola ale povedala ze sliznica je nepravidelna ze sa tam nieco deje potom som bola na sone 6w1d a to uz sme mali aj srdiecko tak dutinku uz by asi mohlo byt vidiet neboj bude tam 😉

melisska
10. aug 2013

@falin mojaaaaa ☹

tinna13
10. aug 2013

@stastenka42 bud v klude, bolest krizov aj bruska patria k tehotenstvu. Mna boleli krize hned od zaciatku, niekedy az tak ze sa chodit nedalo. Kiezby ma aj teraz boleli 🙂