icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

nelly3
20. aug 2013

@melisska
to su nejake hrubne nie, asi na miesanie prasku a vodicky.

buba08
20. aug 2013

@dafy blahozelam 🙂, takze predsa ta oplodnil Marcelko 😀

nelly3
20. aug 2013

@tinna13
to bude asi jedno babatko. ci ty by si brala aj dvojky?
@dafy superrrr, potichucky, len nech rastie, musi 😉

nelly3
20. aug 2013

@dafy
a vkladali ti po PK?

nelly3
20. aug 2013

@sarasota
zajtra si ty na rade 😉

mimika1973
20. aug 2013

menzesove bolesti su normal na 9 den po ET ci nie? a ziadne pichy vajecnikov, ani cicusky nebolia veru, mali ste to niektora? toto cakanie je taaak dlheeee a bojim sa testovat skor nez treba!!!!!
dafy, tinka, co ste citili vy, co ste niekolko dni predo mnou? 😝
Inac gratulka vam, ze vam to vyslo!

nelly3
20. aug 2013

@ria191
moja, ale ved v oktobri uz musis byt fit, jasne 😉

falin
20. aug 2013

@nelly3 - dakujem za info, tak ked nebudem vediet zohnat, pojdem tam.

tinna13
20. aug 2013

@nelly3 jasne 1 mi uplne staci 🙂

tinna13
20. aug 2013

@mimika1973 aj ja mavam menzesove bolesti je to velmi dobre znamenie. Prsia ma este nebolia , to az neskor. Zajtra by ti test uz urcite ukazal vysledok, skusis?

dafy
20. aug 2013

dakujem dievčatá 🙂 ziadna výhra to hcg mozno to odíde budem sa modliť aby dalej rástlo 🙂 ale aspon viem ze tá moja maternica je este schopná na to aby zachytila embryo 😝 😀

ria191
20. aug 2013

@buba08 taký optimistický kukuč, že? tuším som sa do seba zamilovala 😀

dafy
20. aug 2013

@tinna13 mna tak boli brucho ako keby som uz mala teraz dostať menzes....a chrbtica asi 3dni ale prsia absolutne nič ani citlive ani sa nezduli vobec

dafy
20. aug 2013

@ria191 takto nejako som si ta predstavovala 😀

ria191
20. aug 2013

@dafy wow ty si dozrela 😀 😀 😀 fakt tento prístup sa mi páči, ale zatiaľ je to 50/50 každopádne je to obrovský krok vpred aj zázraky sa dejú ja tomu verím 😀 😀 😀

gaga83
20. aug 2013

@dafy držim palce, nech sa to podarí 🙂 🙂

tinna13
20. aug 2013

@dafy aj mna boli brucho aj krize, najcastejsie rano a vecer, prsia tiez este nic, ani bolest, ani sa nenaliali. Mozno sa embryo uchytilo neskor, drzim palce nech ciarka silnie , viem ake su to stresy, drz sa.

ria191
20. aug 2013

@dafy ty ako odborníčka pekné copánky som si uplietla ? 😀

melisska
20. aug 2013

@nelly3 nie, prášok sme miešali zelenými, tieto som pichala, to je len veľká fotka

lubica1979
20. aug 2013

@tinna13 gratulujem

nelly3
20. aug 2013

@melisska
1,20x40mm, to su nejake hrube? ja mam na pichanie 0,5x25mm a to som chcela este tensie 🙂

tinka9075
20. aug 2013

@falin tak to ti verím aj mna tie neúspechy najprv štvali hlavne tie neúspešné ivf na sk lebo za tým som videla len prachy a nie snahu pomôct 😒 😒 najviac ma naštval doki v heliose ked sme tam boli na konzultáciu tak mi zahlásil že po troch potratoch som obyčajný prípad vtedy by som ho najradšej do riti nakopala 😖 😖 a neriešil nič ked sme boli v brne na konzulttácii u Marcelka ja som bola presvedčená že tehotná budem tak velmi som mu verila a oplodnil ma až moc dobre 😀 😀 a zaujímavé že na sk som bola na ivfkách a nič a v brne iui a tehotná na prvý krát 🙂 🙂 ja som si myslela tiež že to bude vekom stará koza 39 ročná 😀 😀 po sone štelcl zahlásil že som zázrak vek inseminace a dvojky 🙂 🙂

melisska
20. aug 2013

@nelly3 😀

ria191
20. aug 2013

@tinna13 krásne hcg gratulujem veď to môžu byť ešte dvojky 😀 😀 😀 a aj sú 😀 😀 😀

ria191
20. aug 2013

@melisska východniarky majú rady asi sado-maso 😕 😕 😕

melisska
20. aug 2013

@ria191 ale ved tie ihly mám z brna, su malé čo stresujete 😀
Práve som sa pohadala s mm mám ho už dosť 😠

tinkatinulka
20. aug 2013

@ria191 kde mas sefku?

tinna13
20. aug 2013

@ria191 dakujem, nechame sa prekvapit 🙂

mimika1973
20. aug 2013

@tinna13 ale moze to byt aj zle znamenie 😒 zaboli to aj cez den, niekedy aj po malej potrebe....
Juj bojim testnut! 😔 takto este mozem dufat aspon trosku
a hrozne sa potim take zavaly tepla na mna pridu niekedy aj cez noc, tebe nie? asi utros to robi
kava mi je horka a minule som si dala pivko a tiez mi bolo horke, zmena chuti zeby?
krize zatial nic necitim, len podbrusko sem tam ako na menzes, vajecniky nic necitim

vrabcek24
20. aug 2013

@melisska verím, takí je totižto život raz hore a raz dole, inak stále mi ťa ospevuje doktorka Mirka z Gelnice