icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zibi
29. aug 2013

@mimika1973 dakujem moja..no ano pan boh zapaplat aj za to jedno embryjo keby ze nam vydrzi a je z toho babenko krasne 😉

drzte nam palce baby

zibi
29. aug 2013

@gaga83 moja dufam ze uz mas potom 🙂 myslim na teba daj vediet vecer ako si dopadla...drzim silno prsty... my uz mame jedno embryjekco zatial 🙂

sarasota
29. aug 2013

@lienka_1 dobre si drzala palceky mame sest vajok a verime im 🙂 .Sono mi robil Kozumplik vravi -su pekne Opu dame na 12 den aby boli zrele ja som len tak podotkla ze minule som mala Opu na 11 den. Chudacik ostal v pomykove ze co ak popraskaju tak sa isiel radsej pozriet do zaznamov ake boli vajka v minulej stimulke a potom rozhodol ze na 11 den.Dufam ze som nic nepokaslala 😉

sarasota
29. aug 2013

babulky ostane mi jedno cetrotide ak mate zaujem.Exp. je len do oktobra. 😉

tinkatinulka
29. aug 2013

@sarasota super takže kedy mas opu aky den?a dal ti aj orgalutran?

sarasota
29. aug 2013

@tinkatinulka v nedelu o 8:30 mala som cetrotide zo sebou tak jednu dnes a jednu zajtra

tinkatinulka
29. aug 2013

@sarasota tak to je rychlovka..si ho inak vyplasila chudačika 🙂

sarasota
29. aug 2013

@gaga83 no co moja hod sem uz konecne pekne cisielko 😉

lienka_1
29. aug 2013

@zibi myslim na teba a aj na to krasne silne embrusko. Drzim palce, aby sa surodenci rozhodli zabojovat. 😉
@sarasota 🙂 tak to je parada! Fuha, tebe ako rychlo vajka dozrievaju, sa uz asi nevedie dockat, kedy z nich budu krasne embruska a potom taky mali votrelci v brusku 🙂 Drzim palce na OPU.

lienka_1
29. aug 2013

@sarasota oj, mne by sa cetrotode zisiel, ale sranda je, ze vsetok ponukany ma zaruku iba do oktobra a my skor ako koncom novembra nemozeme ist.

gaga83
29. aug 2013

Ahoj baby, tak sono mi tiez robil doky co tebe sarasota. Na jednom je 5 a na druhom 4- mozno 5 vajok. Som spokojna este uvidime kolko ich bude naozaj ;);). Dostala som intralipidovu infuzku az na 3 krat sa podarila pichnut, sestricky sa 2 museli vystriefaz kym to pichli, cela som dopichana😀😀😀. Opu budem mat v stredu o 9 hod tam mame byt.
@sarasota blahozelam k peknej urodicke;););) , ty to budes mat rychlo za sebou, ja si este pockam😀😀
@zibi no vidis hovorila som ti ze nude nejake male

zibi
29. aug 2013

@gaga83 ty si mala aku stimulku vela vajok mas super.... budu krasne embryjka 🙂

gaga83
29. aug 2013

@zibi ved soft😉😉😉 a este kopec malich mam

zibi
29. aug 2013

@gaga83 ty brdo tak to si na tom dobre ja som z piatich mala nakoniec len tri vajka a jedno embryjusko moje krasne 🙂

sarasota
29. aug 2013

@lienka_1 dakujem ja som taka rychla nosnica 🙂 Skoda toho cetrotide

sarasota
29. aug 2013

@gaga83 super urodicka budem drzat palceky na opu 🙂

amali
29. aug 2013

27tt

sarasota
29. aug 2013

@amali krasna tehulka aj ja chcem take 🙂 😉

nelly3
29. aug 2013

@sarasota
jej takze uz 11 DC, no rychlo, ja asi tak rychlo mat nebudem, uvidim v sobotu, nahodou nevies, kto bude mat sluzbu, asi ten kto ma aj v nedelu. a ake boli cesty? ja si asi tiez pre istotu zoberiem so sebou orgalutran.

amali
29. aug 2013

@sarasota bude a ešte krajšie.....na dvojičky sa mi zdá malé, ale ak sú spokojné nenamietam 😀

sarasota
29. aug 2013

@amali akuratne pre tvoje deticky.Ako to rychlo leti zachvilocku ich budes mat uz pri sebe 🙂

amali
29. aug 2013

@sarasota už sa tešíme čo nás čaká 😀 , už sa skončí kľudný život vo dvojici 😀

sarasota
29. aug 2013

@nelly3 cesty boli v pohode.Pytala som sa sestricky nevedela mi povedat kto bude mat sluzbu. 😉

sarasota
29. aug 2013

@amali ale tej radosti co budete mat doma 🙂

sarasota
29. aug 2013

babule to cetrotide je zadara nikto nechce ziadna nova stimulantka na obzore 😒

melisska
29. aug 2013

@sarasota bude 🙂))

nelly3
29. aug 2013

@sarasota
mozno by falin chcela, lenze tu nie je, myslim, ze spominala, ze ide na dovcu po neuspechu. mozno zajtra nakukne.

yanka1
29. aug 2013

@gaga83 ahoj, ta intralipidova infuzka sa na co picha ? vedela si, ze ju dostanes ?
inak super, pekne mnozstvo vajok, vyzera to nadejne 🙂

gaga83
29. aug 2013

@yanka1 dakujem. No uvidime ako to cele dopadne;);). Infuzky mi navrhol doky ze skusi ci nepomoze ja mam problem ze potracam. Mali by pomoc aby imunita nevitvarala protilatky proti embriu. Tak som to pochopila.

bergalm
29. aug 2013

@gaga83 ahoj a cim si stimulovala ked taka urodicka?