icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gaga83
6. sep 2013

@miscok ja som to tiez mala, svrbelo ma to, malq som to cervene a stipalo to. Po 2 hodkach to uz bolo lepsie

lubica1979
6. sep 2013

@sarasota držíme prsty, teraz to už budú krásne // 🙂

gaga83
6. sep 2013

@yanka1 tak skus este rano zavolat ak stihad, alebo potom na tu non stop linku to by mali vediet. Budem na teba mysliet potom daj vediet

miscok
6. sep 2013

@gaga83 No uz to mizne 😉

yanka1
6. sep 2013

@lubica1979 jezis, to je jake krasne ... jedine vajko, uz to skoro vzdavas a kukni ho ... uzasne

yanka1
6. sep 2013

@gaga83 nebudem volat, asi by bolo pre mna horsie ani tam neist ... takto mi k tomu aspon niekto moze nieco povedat...
drz palce, snad to nebude ta najhorsia varianta, ze by sme ani na vklad nemali 😒 zajtra dam vediet 😉

lubicaligocka
6. sep 2013

Tehule taka otazocka. 😕 ehmmmm. Mozme sexovat?? Ze vraj plavat ani hrat badminton nemozem tak teraz neviem ci mozme sexovat alebo nie?

tinna13
7. sep 2013

@lubicaligocka ja som sa 5 dni po vklade kupala, boli sme na wellness pobyte a nevydrzala som neist do vody. Vynechala som bazeny s velmi teplou vodou. Co sa tyka sexu tak my sme to v prvom trimestri vynechali uplne aj pri prvom tehotenstve aj teraz. Ale myslim , ze kludne mozes ak nato mate chut 🙂

jahoda333
7. sep 2013

@lubicaligocka no mne zakazali tak neviem 😒

nelly3
7. sep 2013

baby dakujem vam, ze ma podporujete, je to uzasne, mam vas rada, velmi si to vazim. este 4 hodinky a volam si ako sa ma moje jedno jedine vajko, ktore uz teraz nadovsetko lubim 😵

sarasota
7. sep 2013

@nelly3 nebojkaj tento jediny bojovnicek bude ten pravy 😉

sarasota
7. sep 2013

@lubica1979 dakujem verim ze tam budu// 🙂

gaga83
7. sep 2013

@nelly3 neboj urcite bude dobra sprava, budeme volat spolu ako sa maju nase i tvoj drobec;););)🙂

zibi
7. sep 2013

@tinkatinulka berie tvoj mm nieco na upravu spermii ...som citala v sprave ze sa mu upravil pohyb z nejakych liekov... dik 🙂

sarasota
7. sep 2013

ja som citala teraz vysledky spermiogramu a hodne sa zhorsil mame len 0,5 % normalnych spermii neviete kedy sa navrhuju darcovske

tinkatinulka
7. sep 2013

@zibi Repromann a este navyse aj E400,zinok, selen,tribulus a macu

tinkatinulka
7. sep 2013

@sarasota milacik nelam si hlavu keby boli take zle tak sa 3 den zastavia uplne a vy mate krasne embryjka..

dafy
7. sep 2013

@sarasota podla mna záleží aj z akého množstva 🙂 my máme tiez iba 1% dobrých spermií ale dr povedal ze kedze mm má 80mil...1% je 80 tisíc a z nich vyberu stale na oplodnenie 😀

dafy
7. sep 2013

@lubicaligocka mne vyslovene zakázala sexovat gynekologička tak neviem 😕

sarasota
7. sep 2013

@tinkatinulka dakujem za povzbudive slova proste som tehuka a basta 😀 a ty ako dalej davate pauzicku?

tinkatinulka
7. sep 2013

@sarasota no my male 0% dobrých takže u nas sa už zvažuje všetko možné a máme pauzu

sarasota
7. sep 2013

@dafy no ako tehulka? mal 47mil si ma ukludnila 😉

sarasota
7. sep 2013

@tinkatinulka krasne si oddychni a potom sup do posledneho uspesneho IVF a to som si povedala ze nebudem stresovat a ajhla hned prvy den 😝

dafy
7. sep 2013

@sarasota chápem ta ja som sa tiez vystrasila ked nam oznamil ze ma iba 1% ale hned my to vysvetlil 😀 ...ja v celku dobre len od vcera ma pichá v lavo dole taká tupá bolest iba sem tam ..teraz neviem ci to vaječník abo čo 😕

sarasota
7. sep 2013

@izabella aku hodnotu hcg si mala pojdem doplnit tabulecku tak nech zapisem spravne udaje.Tak neskutocne sa nudim manzel ma nechce k nijakej robote pustit ze mam aspon 3 dni oddychovat 😀

sarasota
7. sep 2013

@daffy to uz sa tam zacina drobcek roztahovat 😉

isabellaa
7. sep 2013

@sarasota ano, len pekne oddychuj 😉 a tesime sa na tvoje HCG. Moje bolo 505, 12 den.

isabellaa
7. sep 2013

@dafy
@sarasota Baby, ja som bola dnes rano taka unavena, po ranajkach som spala dalsie 2 hodiny 😀 😀 😀

isabellaa
7. sep 2013

@zibi
@tinkatinulka a dalsie
Baby, nechcete niektora odkupit tribulus - kotvicnik zemni, 100 ks, vybrate asi 10 tbl, moj mm to nechec brat.
tento vyrobca salvia paradise
http://www.salviaparadise.cz/kotvicnik-zemni-by...

tinkatinulka
7. sep 2013

@isabellaa dakujem ale teraz sne nakupili cerstve zasoby