Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
dievcata, ja som dnes rano testla - belsi ako biely 😖 😒
dnes som 8 den po ET, oficialne mam testovat az 19.9., ale nejak tak si myslim, ze uz by nieco, aspon duch, vidiet bol ☹
testy som mala dva, 10-tkove ....
mali ste niektora taku skusenost, ze 8. den nic a neskor ste mali // ? uz tomu moc nedavam .. a priznaky tiez nikde ☹
@nelly3 mas pravdu, ked ja som taka nedockava : ( a mala som pocit, ze viacero bab pisalo, ze uz aj 8.den mali nieco na teste ... som myslela ze po PK by to mohlo byt aj skor ☹
@zibi @sarasota @nelly
tak kocky, nemam este hadzat flintu do zita ? bodaj by sa este nieco ukazalo, ja som dnes taka smutna ...
mala som 1/XB 1 a 1/B 2
stella25 Ahojky, tak co zacala si pichat merional alebo nie, ja som dnes zacala pichat, triasli sa mi ruky ale zvladla som to. Ja som MS dostala vcera.

@ikuska ja si picham dnes 4inj.takze budeme skoro pri sebe v Stredu kontrol.sono v Brne 😀 snad nejake to vajko znesiem 🙂 🙂 sama som zvedava kolko...