Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@gaga83 no ja uz mam a cakala som horsie ..a nedostala si po infuzke horucku? to ti oni tam davali infuzku? a kedy ti to dali .. pred opu ci ako ..? lebo ked az po opu tak by sme museli par dni ostat v cechach alebo sa dava aj ak ze jedna pred opu druha ako je et a na druhy den po et este jedna infuzka?
@yanka1 tak ta XB1 mala velku moznost sa zahryzkat! 😕 potvorka jedna!
zajtra urcite si urob reprofitak test!
@yanka1 tie intralipidy , mne to bolo vysvetlene ze su na to aby ti znizovali imunitu a tym padom by si nemala vytvarat protilatky proti embryu. Tie protilatky sa daju zistit to su tie nk bunky ale ze toto vysetrenie nie je jednoznacne lebo je s krvi a to ze moze ukazovat ze su v poriadku ale ze to nie je 100%. Ja som ich dostala na vyskusanie ci pomozu kedze potracam
babule neviete nahodou ci mozem stale brat euthyrox?mala som ist na endokrynol.len dnes som musela ist na kontr.sono berem to iu 2mesiace a neviem ci mi vysetrenie spravia aj ked budem po OPU a pred vkladom?som sa zabudla spytat v Brne 😝
beriem euthyrox75 pred 2mesiacmi som mala TSH 4,8 neuskodi mi to ked to stale beriem?FT4 som mala 13,nieco cize v norme tak neviem ci to mam svojvolne vysadit alebo pockat do Soboty a spytat sa v Brne?co poradite? 🙂
@jjajka
Merional:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/mer...
Menopur:
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/men...
Mrkni, máš tam aj ceny, množstvo v balení, výrobcov a aj príbalové letáčiky s podrobnosťami.
Na co je presne Estrofem? a kedy sa to berie zvycajne? neviete niekto nahodou? mali ste to uz?
@jalaura ja som nebrala vobec nic a asi za mesiac a možno viac sa to vyplavilo 🙂
@mimika1973 estrimax beriem ja uz pred KET som začala brať na sliznicu..estrofém je to isté myslím 🙂
dnes sme mali v 10. tyždni kontrolu UTZ a veľký zažitok, ako to malé babuliatko za dva tyzdne nabralo tvar, miery a najúžasnejšie boli nožičky, akoby si tancovalo a prepletalo a zas ich dalo normálne. no dufam ze je po ocinkovi - taký tanečník/čka 🙂 Počúvali sme aj bitie srdiečka, tak bije nám 167 , čiže podľa tabuliek je to v poriadku na 10.tyžden. tak posielam vam všetkým mojim spolubojovníčkam, aby sa nám detičky dobre vyvíjali, rastli a čo chvíľa boli medzi nami za tých pár mesiacov.
@dafy to su tabletky ustne alebo tam dole ako utros? no neviem ci sa na to neopytam dokiho, kedze sliznicu som tiez mala 8mm a to mavam ovela vyssiu pri stimulke, ale asi ten clostyl na to zabral, ze bola nizsia....tak neviem, ale marcelko nerad dava tolko liekov zas 😖
@dafy a pichas aj fraxiparin este? ty si tiez mala zlu zrazanlivost krvi, ci na co to je?

ahojte 🙂 tak mne od vcera začalo byť zlééééé 🙄 🙄 🙄 este aj v noci ked vstanem na záchod je mi na blutie 🙄 😀 no čo uz to asi preto ze som sa čudovala ze mi nič není 😀 😀 😀 aj spachtoškovanie ma viac nejako pochytilo no vyzerám jak hnilé jabko 😀 😀