icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

strapula27
24. sep 2013

@miscok gratulujem a drzim palce!!!!!! 😉

argenti
24. sep 2013

@timona kedy máš termín konzultacie?

lusipe
24. sep 2013

@miscok jej, to mi je luto, ale ako citam, HCG potvrdene...takze gratulujem tehulka...nech je vsetko v poriadku.... 😉

falin
24. sep 2013

@miscok - ahojky, pekne hcg, super. Preco musis zostat v nemocke na pozorovani? Fraxik ti dali kvoli genovym mutaciam? Budes ho pichat cele tehu. Drz sa , nech je vsetko ok 😉

lusipe
24. sep 2013

dievcata, prosim, ako je to s preplatenim soft ivf v reprofite, ked som v unione?...mame normalne IVF schvalene cez Gynfiv, ale pojdeme na soft do Brna? velmi pekne dakujem za odpovede.

melisska
24. sep 2013

@falin miscok ma ohss, preto je v nemocnici

miscok
24. sep 2013

@falin Ahoj 🙂 Fraxik kvoli zrazanlivosti krvi,ze tie hodnoty nejak vyskocili.Dufam,ze to bude len kym neodznie OHSS.A nechavaju si ma tu kvoli pozorovaniu-asi tu take cudo casto nemavaju 😝

melisska
24. sep 2013

@miscok 😀 krasne hcg na 9 den po , oddychujte 😉

tinna13
24. sep 2013

@miscok gratulujem 🙂 , nech Ohss rychlo pominie

melisska
24. sep 2013

Dobré ranko 🙂

speranza1
24. sep 2013

@miscok velka gratulka... 😵 😵 😵 tesim sa s tebou...drzte sa a zelam Vam vsetko dobre, nech OHSS cim skor odznie🙂....

jahoda333
24. sep 2013

@miscok gratulujeeeeeeeem tehulka a v nemocke nech ti to rychlo ubehne 😉

ikuska
24. sep 2013

@falin dakujem 🙂

dalida
24. sep 2013

@miscok gratulujem k pozitvnemu HCG a drzim palce, nech OHSS co najskor prejde. Viem, ze je to velmi zly stav, ale co nevydrzime pre nase babätka,ze? 🙂

dalida
24. sep 2013

@melisska dobre rano 🙂 Melisska, kde si kupovala lanove semienka? Viem, ze si to kdesi pisala... len nechce sa mi to hladat...

dalida
24. sep 2013

@miscok v slovenskych nemocniciach sa cuduju snad vsetkemu, co sa len minimom odchyluje od standardu. Neries ich, moja a oddychuj 😉

miscok
24. sep 2013

Dakujem dievcata,ste mi velkou oporou 🙂

yanka1
24. sep 2013

@lienka_1 ahoj, dakujem ....uz som tam aj volala, ale momentalne lekarka, ktora robi reproimuno, je na materskej 🙂 ale odporucili mi ineho mudr.,ktory to robi...otazne je, na akej urovni...objednala som sa k nemu, uvidim, co vsetko bude vediet vysetrit...

yanka1
24. sep 2013

@miscok ako sa citis, je ti trosku lepsie ? ako brucho ? paraaaaadne HCG 🙂 🙂 🙂

yanka1
24. sep 2013

@jalaura ahoj, ja si tu infosku o jednom cykle este radsej znovu preverim, tiez som mala hyperstimulaciu - 20 folikov z toho 10 vajicok, oplodnilo sa 7, dve sa vkladali, ostatne neboli vhodne na mrazenie ☹ chcem ist co najskor, ale nie za cenu nejakych komplikacii...ja chodim k marcelovi, ty mas koho ?

falin
24. sep 2013

@melisska - dakujem za info

@miscok - tak nech rychlo OOHS pominie, nic prijemne, ale co pre babulko nevydrzime vsakze?

miscok
24. sep 2013

@yanka1 Zatial ziadna zmena 😒 Dali mi prvy Fraxik.Volala mi Pospisilova z RF a dala nejake instrukcie.Vraj je to dost neobvykle,ze pri 7 vajkach ohss,ale ja som nejaka cudna v tomto 🙄

lusipe
24. sep 2013

prosim pekne o radu. dievcata, prosim, ako je to s preplatenim soft ivf v reprofite, ked som v unione?...mame normalne IVF schvalene cez Gynfiv, ale pojdeme na soft do Brna? velmi pekne dakujem za odpovede.

zibi
24. sep 2013

@miscok to mas aj kvoli tomu ze si tehu mozno ten hyperstimulak.... baby ked sa ujme embrykjo to maju .... a aj 7 je dost na soft...podla mna 😉
blahozelam moja
si brala aj prednison a heparin?

zibi
24. sep 2013

@yanka1 ahoj moja kedy pojdes na dalsi cyklus..ja si dam asi 2 mesiace pauzu... ze vraj po clostyle je dobbre pockaj az 6 tyzdnov kvoli sliznici...
som si povedala ze vysadim pri dalsej stimulke koenzym, plus vitamin c, a budem jest asi len kasicku a kyselinu listovu ... tak ci tak som mala len 3 vajka zrele pri softe takze uz mi to je jedno...a budem radsej na tu sliznicu daco uzivat .... prednison vysadim 😝

zibi
24. sep 2013

@gaga83 moja a ty ako? kedy ides na KET? ako ti fajne ze mas zmrazene embryka .. 😉 ze nemusis ist vsetko odznova

yanka1
24. sep 2013

@zibi dnes budem pisat marcelovi, nech sa definitivne dohodneme....ale chcela by som co najskor ...ja som sliznicu mala ok, budem dufat, ze aj nadalej bude dobra...

gaga83
24. sep 2013

@zibi ahoj no ja pojdem na hysteroskopiu cca 20 dc od kedy dorazi ms a potom ten dalsi cyklus pojdem pre snehulka 🙂 Tak sme sa dohodli vcera , doky navrhol takyto postup. Prednisom beriem dalej potom po hysteroskopii zacnem brat anopyrin a po ket fraxik.

gaga83
24. sep 2013

@yanka1 a ty ako sa mas? Uz do dostala ms, mna uz boli brucho tak ratam ze dnes mozno zajtra dorazi.

falin
24. sep 2013

@lusipe -ahoj, dievcence pisali ze union nepreplaca 😖