Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
dievcence nie je zac s radostou 🙂
dievcata mam otazocku...ked vam meskal menzes, bolelo vas v case jeho prichodu podbrusko?....taky pocit, ze uz dostanem?..a nakoniec ste boli tehotne?
Ahojte dievcata, tak a je to tu, pridavam sa ku stimulantkam... 🙂 a hned aj stresujem, citam detailne protokol a mam tam clostyl 1-1-1, to je 3x denne jedna tableta, vsakze? 😉 idem vas pocitat trosku dozadu, ako sa tu mavate. tak si drzime palce
@buba08 odpisujem:
Materská kašička, dar z prírody, je výsledkom jedinečnej synergie medzi rastlinným a živočíšnym svetom. Je to výlučok zo žliaz včiel robotníc a slúži na kŕmenie iba jedinej včely, ktorá sa stane kráľovnou matkou. Tento úžasný pokrm jej umožňuje žiť až 40-krát dlhšie a zabezpečuje jej prekvapivú výkonnosť.
Užívajte 1 ampulu ráno počas raňajok. Odporúča sa rozpustiť obsah ampuly v pohári vody alebo ovocného džúsu.
takže počas - ako súčasť raňajok
áno, tú lyžičku medu so škoricou mi odporučil gynekológ (ale nie ten môj truľo) - môj niekdajší pôrodník a operatér, srdiečku môjmu blízky (už aby som uňho bola zasa s bruškom)
ale veľa nájdeš na internete o liečbe neplodnosti medom a škoricou (v Japonsku napr.):
NEPLODNOSŤ
¬ Yunani a Ajurvédovia používajú med a škoricu v medicíne na liečbu neplodnosti.
¬ Na liečbu impotencie a posilnenie mužského spermatu muži pravidelne užívajú dve lyžičky medu pred spaním.
¬ V Číne, Japonsku a na Ďalekom Východe ženy, ktoré majú problémy s počatím, a na posilnenie maternice, po stáročia konzumujú med a mletú škoricu.
moja, ty keď máš rôzne alergie, radšej buď opatrná a konzultuj so svojím alergológom
@zibi
no kto by to na tú ďatelinu lúčnu povedal ... a potom, že prečo sú zajace také plodeniachtivé... 😀
hormonálnu rovnováhu potrebujem, kúpim teda aj ten gynastan meno (ty ho teda máš na striedačku s klasickým?)
a piješ ho aj cez ms? lebo ja až 5.DC - 11. DC (niekde som vyčítala, že sa má tak), ale mám chuť aj cez ms naň (ja mám z neho strašne pozitívnu náladu), ale bojím sa, aby som to nepohnojila, ak sa cez ms fakt nemá
ja sa ináč na všetko pýtam doktora, ale na toto som úplne pozabudla

@bergalm to mi niečo hovor o BA, tam im je to jedno mám veľmi zlé skúsenosti v BA.
@sarasota no mne sa to minule podarilo po KET, len začiatkom 9tt MA, tiež mi bol zostal iba jeden mrazáčik....