Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
inac aj mne je zle, mam hnacku a boli ma brucho, chcem si dat utrogestan a normalne mam strach ze sa poserem ☹
Co mam robit?
Ahojte zienky, bola som v reprofite v roku 2010 na ET a teraz by som chcela ist na KET. Viete mi povedat, kolko krat treba ist do Brna? A ake lieky sa beru pri KET? Dakujem
@zlatanka30 u nás je to naopak malý v pohode ale malá je zlá ako sto čertov odkedy sa narodila v pôrodnici sa smiali sestričky že je veľmi pekná ale aj veľmi zlá 😉 😉 si s ňou užili lebo mne dali drobcov na 4 deň po sekcii 🙂 🙂
@tomka12 pri kete ti staci ist do Rf iba raz pri vklade co byva na 19-20 den cyklu. Vsetko ostatne vybavis meilom. Okolo 12 dna cyklu si pojdes dat odmerat vysku sliznice k svojmu gynekologovi a das to vediet do Rf. Podla toho ti naplanuju vklad. Berie sa len utrogestan a ak by si mala nizku sliznicu tak ti nasadia aj estrofem.
Ahojte, niektoré viete, niektoré nie, boli sme na 8. IVF. Dnešný RF test negativny. Tak veľmi som verila a nič. ☹ 😠
ďakujem veľmi za podporu a sarasotke za každodennú dávku tehu virusov
nevydrzala som dnes som 8den po ET neratam den vkladu

Baby,pomaly vas aj ja budem moct "ovracavat",uz od vcera vecera mi je zle ako na lodi 😒