icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

kacenkab
9. okt 2013

ale som sa rozohnila..... 😅

kacenkab
9. okt 2013

Ale inak sa mi zda, ze nejaka babulka tu pisala, ze sam doktor z Ferticentu ju posielal do Brna, ze ma velmi nizke amh, ze tam je to lepsie, tak mozno sa to bude nejak dat vybavit, ak by to takto v buducnosti malo byt. Ja si myslim , ze sa netreba vzdavat, nieco vymyslime, poradime si navzajom, najdeme doktora, ktory to bude ochotny podpisovat, ja si myslim, ze netreba im nic darovat, treba najst cestu, ako z nich vytriast tie prachy 😠

lusipe
9. okt 2013

@kacenkab dobre si napisala...ved co sme si ako slovensky narod zvolili, to mame....socialny stat a vladu jednej strany....a ti uz maju pod palcom vsetko....a my ako mulice platime...ved aby mali z coho kradnut....dobre si sa rozohnila....je to smutne...a este bude aj prezident....uplny centralizmus...

jalaura
9. okt 2013

@gaga83 no tak ty si v pohode....mala si ten zakrok pre 1.10 takze ti urcite nebudu robit problem
NO z toho mam aj ja najvacsiu obavu...
Ja som totiz bola tu na slovneksu v centre kde som doktorke povedala ze sa ozvem hned ako budem mat geneticke testy a od vtedy som sa neozvala a teraz mam prist za nou a povedat jej ze uz mam jedno IVF za sebou a ze teraz potrebujem od nej schvalit dalsie lebo chcem ist opat do Brna🙂

gaga83
9. okt 2013

@kacenkab mas pravdu vo vsetko;) bohuzial je to u nas tak ze ten kto poctivo plati nema narok na to co maju ti co vzivote nerobyli a furt sa stazuju☹☹ nechcem to tu pisat ako to mam na srdci lebo by to dobre asi nebolo😀😀😀. A najhprsie je na tom to ze ich vobec nezaujima ci si zarobila nieco ako ja som szco a platit odvody musim stale aj ked v danom mesiaci nemam dost zarobene. A este musim zarabat na nasich spoluobcanov co si sunky vyvaluju a smeju sa nam do oci ze robime☹☹

jalaura
9. okt 2013

@kacenkab tvoje slova sa mi moc moc pacili!!! prefekne si to napisala!
Nejako si navzajom pomozeme. Ja este zajtra zavolam do centraly VSZP a popytam sa na to.
A keby ste zohnali toho doktora tak dajte vediet - urcite bude mat potom naval🙂

tlucka
9. okt 2013

@lusipe vystihla si to perfektne, nechápem, blbý slovenský národ, ako mohli túto "sociálnu" vládu voliť!!!

jalaura
9. okt 2013

@kacenkab aha a teraz som si precitala tu prvu spravu kde si im to poriadne natrela...
Len nechapem - je to lacnejsie v Brne, cize menej musi zaplatit poistovna a aj tak im je to jedno...skomplikuju to ako sa da 😢

kacenkab
9. okt 2013

co uz nam ine ostava, aj tak budu kradnut dalej

nelly3
9. okt 2013

baby ved nestresujte, uvidime ako to dopadne, ja si idem teraz v najblizsej dobe tiez dat preplatit soft, mam tiez este jeden pokus na sk.

gaga83
9. okt 2013

@nelly3 budes nas pokusny kralik😀😀 dufam ze ti to preplatia;);)

tinkatinulka
9. okt 2013

@nelly3 ahoj ja mam amh vysoke a mam PCO nechcem ta strasit ale nic to nemusi znamenat zasobu vajok mas tak hor sa do boja..

tinkatinulka
9. okt 2013

@bergalm dvojky? 🙂 želám určite

nelly3
9. okt 2013

@tinkatinulka
aku mas hodnotu?

lusipe
9. okt 2013

@tlucka asi sa prestahujem 🙂

tinkatinulka
9. okt 2013

@nelly3 5.34

nelly3
9. okt 2013

@tinkatinulka
ved zajtra idem k svojmu gyn. tak dame pokec co tie hodnoty, ale do 6,8 podla tabulky je optimalni 😕

tlucka
9. okt 2013

@lusipe a kam? Bližšie k RF? 😀

lusipe
9. okt 2013

@tlucka vtipalek 🙂...tam pojdem uz len 4krat, sono, dalsie sono, OPU a ET.... 🙂...to kludne docestujem z BA 🙂

bubo780
9. okt 2013

@ria191 ahoj.. citam tu, ze si si davala preplacat IVF soft vo vseobecnej.. nas to pravdepodobne tiez caka, dg mame tiez - zly spg.. ak to bude pre nas aktualne, mozem sa na teba obratit s radami, ako na tu refundaciu?

buba08
9. okt 2013

@nelly3 @tinkatinulka ja mam hodnotu amh 5,89, rozsah bol od 1 - 6,80, v papieroch mam OK, aka hodnota sa tyka PCO?

tlucka
9. okt 2013

@lusipe aha, akosi som prehliadla, že už stimuluješ 😀 😀 😀
Takže daj dobrý tip na sťahovanie, tiež ma to už doma nebaví a prijala by som zmenu 😀 😀 😀 😀

nelly3
9. okt 2013

@buba08
myslim ked je vysoka hodnota sa jedna o pco 😕 ale nie som v tom odbornicka 😉

lusipe
9. okt 2013

@tlucka hej hej, dnes 4 den a v piatok kontrola....som zvedava...ale neprestavam verit... 🙂.....no ja mam take USA ale aj Provence...uzasna pohoda...len este musim zarobit 🙂...alebo tam budem kolace piect 🙂...

buba08
9. okt 2013

@bubo780 pozri si dnesny pokec bab, par stran dozadu, zmenila sa vyhlaska od 1.10.2013, hrozi nam, ze bude problem s preplacanim, resp. z toho co tu baby popisali vychadza, ze bude potreny suhlas lekara v ivf centre na SK, inak to nepreplatia, no je to otras :-/. Ked si to cele precitas, tak zistis, ze nas nas stat asi poriedne vybabral !!!!, aspon tak to zatial vyzera ☹

buba08
9. okt 2013

@nelly3 no do kelu, tak ja mam teda dost vysoku hodnotu, ale PCO mi doktor nikdy nespomenul, bolo by to vidiet na utz alebo pri laparke?

buba08
9. okt 2013

@bubo780 mame velmi podobne nicky 🙂

nelly3
9. okt 2013

@buba08
ja sa v tom nevyznam, ale ved si v tej hodnote co ma byt.

buba08
9. okt 2013

@nelly3 cize PCO je ked je ta hodnota vyssia ako norma?

schatje6
9. okt 2013

Ahojte, dnesna folikulometria na kazdej strane 4foliky, odber v piatok 🙂 Drzte paluchy 😵