icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe ja nemám sedavú prácu, ale tiež nie fyzicky namáhavú, nič nezdvíham a tak. Dúfam, že to pôjde ok, ani sa tak nebojím OPU, skôr, aby to ďalej rástlo, ako má a nič sa nekomplikovalo..

mirkakn1
14. okt 2013

@lienka_1 ale kupim v lekarni ten vitamin D?

mirkakn1
14. okt 2013

@maxag ano len kotvicnik uz dosiel, takze ten uz asi nie, ale chcela by som do OPU pit alchemilku, od prveho dna cyklu a femibion, selezin az do vkladu, potom asi len femibion a asi kupim zajtra ten vitamin D

mirkakn1
14. okt 2013

@maxag budes o jeden den skor ako ja, tiez zacinas 3 den?

gaga83
14. okt 2013

@kacenkab je mi to luto ☹ ☹

gaga83
14. okt 2013

@sasa1983
@lusipe baby dúfam že v stredu sa stretneme 🙂 🙂 🙂 🙂

lusipe
14. okt 2013

@gaga83 jasne a kedy si presne objednana?

miscok
14. okt 2013

@sarasota @melisska Baby je ok mat take akoby menzesove bolesti v podbrusku?Niekedy slabsie,inokedy dost intenzivne 😕 Som nejaka vystrasena ☹

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe ja na 9:45, som blondína, manžel holohlavý s okuliarmi (ale fešák)..Vy?

zibi
14. okt 2013

@gaga83 ahoj co mas noveho?

zibi
14. okt 2013

@lienka_1 ako sa mas leni? kedy dalsie ivf? a co tie infuzky? ja rozmyslam ze by so si ich tu dala predpisat len neivem kto by mi ich pichol 😒

zibi
14. okt 2013

@yanka1 ahoj moja co noveho? kedy ivf?

melisska
14. okt 2013

@miscok ja som nemal, ale ix žien to má, je to vpohode 🙂

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 tak ja som blondina a muz je tmavy,a tiez fesak🙂

miscok
14. okt 2013

@melisska No tak dufam,ze to nevesti nic zle.Do piatku asi zosediviem.

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe a kedy tam budeš? Aby sme si tých fešákov omylom nechangli..

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 sme na 9tak asi tak 10min pred 😉 ....ale ved aj my sme fesandy 😉 ....a mozno si oni pokecaju kym my budeme spinkat 😉

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 a kde si ides dat pichnut pregnyl?

sasa1983
14. okt 2013

23:00hod..Ja sa trošku bojím..Ty? Inak platiť budeme až pri vklade? A vkladá sa len 1, že?

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 my o 22.30...hej platit sa bude az pri vklade....no my jedno....ja som dost chuda a dve sa bojim ze by som nedonosila v poriadku....jasne aj ja som napata...ale tak uz bude ako bude,co narobime...hlavne nech mame aspon jedno dobre kvalitne a podari sa 😉

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe je to Tvoje prvé IVF, že? Ja som mala len 2xIUI..

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 my sme mali 4iui a toto je prve ivf....preto sme taki novi v tom 😉 ale tak ja verim ze toto vyjde 😉

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe ježiš, 4xIUI..

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 hej v gf v ba.... A sme uplne v poriadku a aj tak to nevyslo 😒

sasa1983
14. okt 2013

@lusipe no tak to klobúk dole, ja by som 4xIUI nezvládla, pri tak malej šance na úspech to absolvovať 4x..a ako si sa dostala do Brna?

jjajka
14. okt 2013

@miscok ja som to mala ked som cakala mojho synceka a vsetko bolo OK - roztahuje sa maternica. A bolelo ma to ozaj dost, ale vtedy ma ani nenapadli ziadne zle myslienky, bola som neskutocne presvedcena, ze nic zle sa nemoze stat a nestalo sa - uz ma 6 rokov 🙂 Vtedy to bolo prirodzene tehotenstvo bez liekov resp. len od ovulky do pozitivneho testu som vtedy uzivala duphaston. potom uz nic. Neboj.

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 my sme mali schvalene v ba...ale dali mi dlhy protokol a mne sa to nepacilo,ze preco ked sme ok, tak sa mam dopovat hormonami, chceli sme soft a to nam nechceli urobit.....tak sme isli na konzultaciu do brna a hned sme sa dohodli... A dobre sme urobili,ja mam pri softe tak vela folikul tak na co by som isla na silnu hormonalnu stimulaciu? A ty ako?

sasa1983
14. okt 2013

Ja som bola v Iscare, nebolo to zlé, ale ma to nepresvedčilo. Tak sme šli rovno do Brna..Asi tiež dobre a mám tiež len soft, mám PCOS, tak to stačí a som rada..Mám 29r a už by som rada mala baby, ale to my asi všetky..

lusipe
14. okt 2013

@sasa1983 dobre si urobila 😉 ja mam 33ale uz jedno dieta 12 rocne uplne prirodzene a ani neviem ako,ale zial tomuto dalsiemu sa nechce,tak mu pomozeme 😉

ikuska
14. okt 2013

@miscok ahoj moja, ja to tiez mavam, ale tiez si myslim ze je to o.k. lebo nekrvacam a to je podstatne .🙂 som ale hrdinka, este nemam ani hcg potvrdene 😉