Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lusipe no ja som uz dva krat potratila a ivf nas stalo dost penazi a viac neni ak nevrati poistovna. A ked som uz nalomila manzela tak to ideme riesit kym si to nerozmysli.Aj tak je dlha cakacia doba. a nikde nieje napisane ze sa nebudeme o to dalej snazit prirodzene.ale tam je sanca nulova kedze spermiogram sa za rok zhorsil
@nelly3 Marcelino mi chcel dat cetrotide, aby vajka nepopraskali a potom sa pytal ci mi neostal ze predchadzajucich IVF diphereline a ze dame teda ten, tiez ma to prekvapilo,ale tak budem mu verit a dufat, ze to dobre dopadne. A ty sa mi pekne drzkaj a nestracaj nadej, mozno fakt bude stacit iba zmenit lieky, drzim palce
Kočky, čo boli na KET, ak môžem otázka, aká je príprava pred KET? Ďakujem. S.

@melisska tak dufam, ze to uz mas za sebou a ze vytuzeny Janicko vam bude robit len samu radost, gratulujem 🙂