icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gaga83
7. nov 2013

@mirkakn1 @argenti baby ako ste dopadli?

bergalm
7. nov 2013

@martinusa22 1.10.som to odovzdala na poistovni reviznej lekarke a dnes to doslo

bergalm
7. nov 2013

@gaga83 nemam tam kurz nooo aspon nieco polovicku mozem vratit braskovi 🙂

bergalm
7. nov 2013

@gaga83 ano mala som od nich dopis a peniaze na ucet

mirkakn1
7. nov 2013

@gaga83 ahoj, takze mala som 4 vajicka, takze som stastna, dufam, ze sa vsetky pekne oplodnia. 🙂

bradik
7. nov 2013

@mirkakn1 Pekne cisielko, gratulujem. A ako sa citis?

gaga83
7. nov 2013

@mirkakn1 super nech sa pekne oplodnia dropci;)

yanka1
7. nov 2013

@gaga83 tak super sprava : ))))) drzim palce na zajtra, nech sa u teba pekne zabyvaju : 🙂

yanka1
7. nov 2013

ahojte, ja som dnes po UTZ na 8 DC, opat mam hyperstimulacny syndrom, naratali mi asi 20 folikov... sliznica je asi 8,5 mm ... dufam, ze to opat nebude kvantita na ukor kvality ☹ bozeee, aspon par vajok peknych zrelych nech sa najde ... v sobotu idem este na jeden UTZ, a v pondelok alebo utorok bude OPU ...

je este niekto kto pojde PO alebo UT ?

gaga83
7. nov 2013

@yanka1 to mas peknu urodicku😀😀😀 dakujem dufam ze sa dropci pekne rozmrazia;) chceme dat 2 co mame a ak nevyde dame pauzu

gaga83
7. nov 2013

@bergalm no bola som si zobrat postu preplatili soft, krvne testy, otgutlan, intralipidy. Nepreplatili isci,pisci a darcu t.j 24 000 cz preplatili 14000 nie.

lubica1979
7. nov 2013

@gaga83 držíme palce na zajtra. 🙂

argenti
7. nov 2013

@gaga83 @bradik @mirkakn1 Ahojte, dnes mi odobrali 3 folikuly z toho iba v 2 boli zrelé vajíčka ale jedno z tých dvoch bolo nejaké zvlaštne či čo, vraj nevhodné na oplodnenie, takže mi zostalo len 1. Takže všetko vsádzam na neho a verím, že bude bojovať o sto šesť.
@mirkakn1 Krásna úroda gratulujem, aj ked sme sa nestretli. Dnes tam mali plno.
Ale zato som bola na izbe so @speranzou, s ktorou sme sa stretli 1.krát a je to úžasná baba. To mi dajú určite za pravdu baby čo ju osobne poznajú.
@speranza a týmto Ti chcem poďakovať za krásne prežité dopoludnie, keďže sme veľa pokecali tak mi to rýchlo ubehlo a som rada že som Ťa mohla osobne spoznať. Dufam, že ste domov dorazili v poriadku. Ešte aj poobede doma som na Teba myslela, že chúda moje ešte stále cestuje.

jjajka
7. nov 2013

Ahojte,
ja som sa na chvilku odmlcala, ale kazdy den vas citam a so vsetkymi prezivam vsetky fazy 🙂
My sme mali ist tento mesiac, ale rozhodli sme sa este spravit po 8 mesiacoch 1 spg+ fragmentacia DNA. Vysledok napriek vitaminovej liecbe (E,C,kys. listova, kotvičník, maca, selzin) sa nedostavil, morfologia klesla z 2% na 1%, pohyblivosť len 19%.
Baby, myslite ze je sanca takto otehotniet, alebo nam naozaj zostava uz len to IVF??? Ja som OK, pokusame sa 4 roky, 2 anembryomole.
Stale sme na vazkach.
Inak info z reprofitu, po novom roku IVF soft zdrazie cca. o 3-4000 CZK. A ostatne ceny neviem, ci nepojdu tiez hore.

daska32
7. nov 2013

@vlasatica ahoj,na tvojom mieste by som podpisala reverz a isla na vysetrenie k inemu lekarovi. aj so mnou podobne cakali a dopadlo to velmi zle ☹

daska32
7. nov 2013

@vlasatica drzim palceky, aby to vsetko dobre dopadlo

gaga83
7. nov 2013

@argenti neboj to bude bojovnik. Dnes som u svojho dokyho stretla jednu babu po ivku v brne. Mala 1 folik a ten sa pekne oplodnil a aj uchytil. Uz je v 5 mes. Na sk ich odpisali ze nebudu mat nikdy deti. Zazraky sa deju stale a treba tomu verit ze na kazdu z nas sa raz obrati stastie😀😀

argenti
7. nov 2013

@gaga83 ďakujem za podporu. Aj ja pevne verím, že to dobre dopadne. Myslím, že aj tu na MK bola na tom podobne ikuska a tiež je tehu.

lusipe
7. nov 2013

@mirkakn1 mooc gratulujem a nech sa im pekne dari 😉 drzim palceky 😉

jahoda333
7. nov 2013

@gaga83 ja som na tom uplne rovnako mala som jedno vajicko som uz v 5mesiaci a tiez mi v blave povedali ze ja svoje deti nebudem mat a v brne na prvy sup a to len s clostylom 😉

kako23
7. nov 2013

@jjajka naozaj ide zdraziet IVF soft v Reprofite?to je informacia priamo od nich? My mame 1,5% morfologiu ostatne parametre ukazkove a tiez sa 4 roky snazime. My planujeme IVF, neverim, ze sa nam to podari prirodzene a nechce sa mi cakat dalsie 4 roky na zazrak, nikto nemladne...

miscok
7. nov 2013

@gaga83 Drzim palce velmi velmi na zajtra.O ktorej to mas? Tfuj tfuj 😵

mirkakn1
7. nov 2013

@argenti urcite bude bojovat maly jeden, drzim prsty. na ktorej izbe ste boli? ja som bola s jednou prazackou, tiez mila bola. tak super, ked ste boli spolu 🙂

mirkakn1
7. nov 2013

@bradik moze byt, trosku pobolieva podbrusko, inak v pohode, po narkoze som ani nespala, ale ked sme prisli na izbu, tak sme z mm zaspali jak babatka 🙂

mirkakn1
7. nov 2013

@lusipe @gaga83 @argenti @speranza @bradik @miscok dakujem dievcata , za podporu, tym co so mnou stimulovali prajem, nech sa pekne oplodnia a delia a @gaga83 drzim prsty na zajtra, nech sa pekne zahryzka(ju) 🙂

gaga83
8. nov 2013

@miscok dakujem, vklad 12.30 ale za chvilu uz na cestu kedze to mame vyse 4 hodky cesty.

speranza1
8. nov 2013

krasne dobre rano zienky, tak poslusne hlasim, ze pocet odobratych vajok po OPU je ..........9.......zrelych bolo 8..ale vraj aj ten deviaty to dobehne... 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ..ale zatial to je len prvy malinky krocik dalej ..takze zatial 🤐 🤐 🤐 🤐 ...

vlasatica
8. nov 2013

@daska32 ahoj mala som uz vybavene sono v brne len nas primar tak vystrasil manzela ze mozem zacat po ceste krvacat a ze co potom bufeme robit. Tak lezim a cakam a cakam. Manzel ani nespal co sa bal o mna.

buba08
8. nov 2013

@vlasatica hm, Brno je fakt daleko, ale nechapem co ti doktori v tej vasej nemocke robia, ved podla hcg uz musia predsa vediet ci to rastie alebo nie a sono ma tiez nejaku vypovednu hodnotu, ach ti doktori ☹, niektori su fakt na nic ☹

buba08
8. nov 2013

@speranza1 jej speri, krasny pocet, verim, ze sa pekne oplodnili a pekne to zvladnu az do transferu a potom na dalsich 9 mesiacov. kolko date vlozit?