icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ludinka
10. dec 2013

@jahoda333 vyzera super 😉

ludinka
10. dec 2013

@lusipe ja uz som taka ze chcem vsetko vediet 🙂
tri boli 4 bunkove takze su isto ok zatial ale zaujima ma ako to je naozaj
mam podozrenie ze v caroch toto taja a vkladaju aj take co su chybne

kako23
10. dec 2013

@ludinka podla mna sa zbytocne stresujes. Som si 100% ista, ze v RF dobre vedia posudit kvalitu embryi. Necitaj vsetko co najdes na internete, strasne Ta to potom moze stresovat a zbytocne Ta to obera o silu. A tu teraz potrebujes na vklad 🙂 doveruj RF a bude vsetko v poriadku 🙂

ludinka
10. dec 2013

@kako23 mozno mas pravdu ...ale ja uz som raz taka

jahoda333
10. dec 2013

@ludinka ja uz som fakt ze v koncoch mala som jeden vybrany na nete ale v skutocnosti otras a tento je celkom schopny na kazdom mi nieco vadi 🙂

jalaura
10. dec 2013

@schatje6 to ja pre zmenu vobec ani krcok neviem najst...tak to neviem porovnat...ale ved ty uz mas potvrdene, ci nie?

lusipe
10. dec 2013

@jalaura ak mas krcok vysoko a tvrdsi je,tak by to malo znamenat len a len dobre 😉

jahoda333
10. dec 2013

@lusipe nemaj obavy mna brucho bolelo ako na ms a lavy vajecnik pichal ze som nevedela az sediet neboj vsetko je v poriadku a mna este cely spodok pichal len hlavne nestresuj a jasne maternica sa roztahuje preto take stavy 😉

jalaura
10. dec 2013

@lusipe hihi ale ja si ho nikdy neviem nahmatat...neviem ako to mam citit..ci je to velky alebo maly, ci je na zaciatku alebo dalej...nikdy som to nerobila:(

miskanr1
10. dec 2013

@ludinka zlatko ak by to nebolo správne tak by ti to v RF povedali. Necitaj tieto blbosti. Ak by si pocala prirodzene, ani by ta nenapadlo nad tým rozmýšľať 🙂

lusipe
10. dec 2013

@jahoda333 urcite vyberies krasny 😉 ja som tiez narocna 😉 a moc dakujem ze ukludnenie.teraz to preslo a citim sa uplne supe.nic mi ňie je 😉 len prsia bolia. 😉

lusipe
10. dec 2013

@jalaura ja to citim ked si davaj utros....je to taky vybezok 😉

ludinka
10. dec 2013

@lusipe
@miskanr1 vie ze nic nezmenim tym ze o budem vediet ale proste ma tieto veci zaujimaju
to nemeni nic na tom ze verim ze sa nam to podari 😵

ludinka
10. dec 2013

@jahoda333 ja ked budem v tovojej faze tak tiez budem urcite spekulovat a preberat
😀
no najskor sa tam musime dopracovat

jahoda333
10. dec 2013

@lusipe a prsia aj budu boliet mna prve 4 mesiace neuveritelne boleli mas presne tie priznaky ako ja a vidis a my uz kopkame v brusku ostosest len mysli pozitivne ja som nemyslela na to ci som alebo nie tehotna urobila som testik a bolo to tam nebojkaj sa vsetko je ako ma byt 😉

lusipe
10. dec 2013

@jahoda333 ved aj ja.isli sme na ket ako na kavu 😉 a po vklade do restiky a normalne som fungovala.zmierena ze to nemusi vyjst.a ked som na 9 den urobila test,skoro som odpadla 😉 mas pravdu.vsetko bude v poriadku 😉 a ty pekne vyberaj, juj ako sa ja na to tesim 😉

jjajka
10. dec 2013

@ludinka no citala som ten tvoj clanok a 😕 my sme mali obe 5-bunkove. 1 vlozili ako 2-dnove a druhe sa na 4. den prestalo vyvijat. Teraz si mi nasadila chrobaka do hlavy 😒

kako23
10. dec 2013

@ludinka ked Ta to trapi, tak skus zajtra ked budes volat ako sa vyvijaju, sa spytat na tu informaciu.urcite Ti to vysvetlia a budes kludna 🙂

jjajka
10. dec 2013

@ludinka nespytas sa zajtra na to ked budes volat ako sa dalej vyvijaju? Ja uz som tiez rozhodila siete, tak dufam, ze sa dockam nejakej odpovede.

cavik
10. dec 2013

@jjajka ...prepáčte, že sa Vám tu pletiem...prišla som nazrieť do "mojej" starej témy, keďže my máme z Reprofitu dvojičky a všimla som si tu jjajku...tu je MišiačikKE 🙂 ..dievčatá z marcoviek ťa postrádajú, že čo máš nové 🙂

ludinka
11. dec 2013

@jjajka opytam sa na to, a teraz aj banujem ze som to sem dala-nechcem ta stresovat ☹
ja som vcera patrala po konikovy vo viaceryc temach a nasla som aj kocku ktorej vkladali 6 bunkove a dopadlo to dobre, tak sa neboj 😉
podla toho grafu ani 6 bunkove by nebolo dobre....mali by byt 2,4,8,16,32......
ale dnes tam zavolam anecham si to poriadne vysvetlit

ludinka
11. dec 2013

@jjajka nedalo mi to tak som polozila vo fore otazku ostatnym kockam, duam ze nejake odpisu a ukludnia nas 🙂

falin
11. dec 2013

@sally2401 - ahoj sally, je mi luto cim si prechadzas. Ja som sa takto trapila pred rokom, zial u nas to nedopadlo dobre. ☹ Velmi ti zelam aby to u teba vyslo. Silno drzim palce na piatok. Je to psychicky velky zaberak, posielam energiu a srdiecko

zwalsh
11. dec 2013

@jjajka a ludinka skúste čítať vštky príspevky dole a dozviete sa ˇze sa zbytočne stresujete lebo počet buniek je od 3 až po 10 v určitý deň. To čo sa v článku píše je to ako sa jedna bunka rozdelí. Prečítajte 4-bunkové embryo diskusia pod článkom 🙂 veľmi Vám držím palčeky a osobne si myslím že je to aj o tom ako veríme lekárom a tímu v CÁR. Ja sa teraz rozhodujem pre RF a tak si vás tu tichučko čítam. Veľmi ma prekvapilo že sme ešte s nikým nehovorili ani po telefóne a chceme darované embryo a už nám ho ponúkli. Tak ešte raz hlavy hore a nevzdávať sa ja mám po 20 rokoch teraz 3-ročnú dcérku tak viem čo je čakanie 🙂

falin
11. dec 2013

@jahoda333 - krasny kocik. My sme mali 3-kolku a vrelo odporucam, super lahko ovladatelny 😉

@lusipe - ja zas na 3-kolku nedam dopustit. Pri malej sme mali a ked som tlacila kamoskin klasicky kocik, tak to islo neporovnatelne horsie ako s nasou trojkolkou, mohla som ju ovladat jednou rukou. Stabilita bola dobra, neboli ziadne problemy. A aj v snehu jazdila super, aj ked sme boli na lyzovacke, s kocikom sme isli normalne do svahu po snehu a uplne v pohode. Dolezite je otocne predne koleso, ktore sa da zaaretovat. 😉

falin
11. dec 2013

@nelly3 - ahoj Neluska, trochu sem nakuknem, ale mam taky snazilkovsky utlm 😒 , momentalne nic neriesim a vcera na mna dolahla zas depka. Bola som v meste a strasne vela ludi bolo s malymi detickami a kocikmi. A zas sa vynorili spomienky spred roka, ako som sa tesila z tehu testu a napokon ma cakal pred vianocami kyret ☹ ☹ ☹ , akosi neviem na to zabudnut 😖
Inac je tu v teme vela novych tvari a akosi sa stracam 😀
A ty ako? Mas nieco nove?

falin
11. dec 2013

@mimika1973 - ahoj mimi, ako sa dari v dalsom boji? Ja momentalne nic neriesim 😒

lusipe
11. dec 2013

dobre ranko dievcata, tak krv odovzdana a cakam na vysledok, snad bude co najskor a HCG pekne porastie... 😉

miskanr1
11. dec 2013

@schatje6 @jjajka, @jalaura , @ludinka , @lusipe Ahojte baby, tak ako sa dnes cítite? ja už som dnes 6 deň po ET. No nejako pomaly mi to ide. Inokedy mi tie dni rýchlejšie ubehnú 🙂

lusipe
11. dec 2013

@miskanr1 tak to ta uplne chapem, kazdy den sa vliekol 🙂....a vies, dvoma ciarkami este to napatie poriadne zacina, na krv, sono....aj som si myslela, ze najdem ciarky a idem si uzivat, no h.... h.... zlata rybka 🙂....stale som v strese. ale po sone ak bude vsetko ok, tak uz neriesim.... 🙂