Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
lebo ja budem si myslim...a mozem si zohnat namiesto toho cetrotide?
tak som doma a mam razitko aj od klinickeho pracoviska, takze zajtra idem za mojim gynekologom nech mi posledne potvrdi a sup na postu doporucene to poslat. ani to nebolelo 😉
babule este sa vas chcem opytat, ked chodite do RF, kde parkujete obvykle? budem moc vdacna za info 🙂
@lucka_220809 hneď oproti RF je parkovisko 😉 ...prajem veľa šťastia 🙂
@speranza1 dakujem, ja som si nebola ista, ci sa tam da parkovat, bola som tam len raz a sla som vtedy vlakom a salinou 🙂 Dakujem pekne...
Ahojte,
chcem Vam len povedat, ze decembrove IVF mi prave dnes preplatili. Dolozila som papiere, ze s liecbou som zacala uz pred 1.11.2013 a odporucanie od svojho gynekologa na navstevu CAR a je to.
@nelly3 ako si aj pisala, nijako. Bola tam taka prispata dievcina, ktora nic nevedela. Ked sme sa pytali ci to ma zmysel podavat, tak povedala ze nevie, nieco sa schvali a nieco nie. Podla mna to bol taky alibisticky drist. Ale ty mas peciatku z klinickeho pracoviska, perfektne 🙂 🙂 som zvedava ako dopadnes. Na stranke maju napisane schvalovanie do 15dni. Ale chcela by som ta poprosit o radu. V akej nemocnici si bola a ako sa volal ten gynekolog ? Co ste s doktorom popisali do tych volnych poli - odovodnenie potreby planovanej starostlivosti v inej krajine eu a potvrdenie zdravotnej indikacie klinickym pracoviskom ? Ja som dnes pisala mojmu gynekologovi, ze pridem na krv a s tou ziadostou a napisal mi, ze pokial sa dane ukony daju vyriesit na slovensku, tam mi to nemoze potvrdit a ze aj tak mi to podla neho poistovna zamietne. Aka motivacia. Ale je to znamy, tak ho snad zlomim 🙂
ahojte dnes mi volala pani zo vseobecnej poistovne ze ziadost je schvalena.Davala som vyplnenu ziadost z Brna+ vyplnene papiere od gynekologa plus jeho peciatka+ peciatka primara gynekologie v nemocnici+ predbezna kalkulacia.
@vlasatica perfektne 🙂) v akej nemocnici si bola vybavovat peciatku ? bola si tam na nejakom zakroku, ked ti ju dali, alebo si tam doniesla vysledky ? Bola si v nejakej speci ambulancii ? ake dovody ti napisal gynekolog do toho volneho pola, kde ma vyargumentovat dovod, preco odporuca liecbu v zahranici ? kolko IVF mas uz za sebou ? dakujem za odpoved a pomoc 🙂
@haimi
bola som v ruzinovskej nemocnici - je to univerzitna-klinicke pracovisko, tam uplne v pohode mi to gyn. potvrdil lebo ma operoval a mal tam vsetko o mojej diagnoze - doc. Krizko, dneska som bola za mojim gynekológom, nakolko mi to nechcel potvrdit, ze az ked mi to potvrdi klinicke pracovisko - bol prekvapeny, ze mi to potvrdili, chcela som to uz dneska aj poslat doporucene, ale moj gyn. to urobi az poobede, ze to bude trvat aj hodku pokial to vyplni 😠 tak rano si idem pre tu ziadost a poslem to 1. triedou doporucene.
@buba08 nie ziadne klinicke pracovisko nepytali. malo by to platit rok.
@haimi bola som v meskej nemocnici co mame pre okres. primar gynekologie mi to orazil.som mu vysvetlila na co to potrebujem. a v novembri som tam lezala koli mimomaternicovemu. A dovod pre liecbu v zahranici mi dal zaujem o soft protokol. Mam za sebou dve ivf.
ja si myslim ze to klinicke pracovisko neni treba ved ide o gynekolog veci.a tomu sa rozumeju gynekologovia a ich primary.
a dolozila som vsetky papiere aj z prveho aj z druheho ivf. nakolko chceli gynekologicke vysetrenie prefotene.tak som im prefotila vsetko co som mala.nech maju co citat 🙂

baby potrebujem vedet, ked ste si pichali kolko ks ste potrebovali orgalutranu?neviem kolko si ho mam kupit, lebo stelcl mi poslal recept len na merional a neviem ten orgalutran kolko ks si mam zohnat..dakujem moc