icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

lienka_1
24. feb 2014

@tinkatinulka Ved tak. Tento cyklus bol cely cudny. Ale aj ked som s tym ratala, aj tak mi je na figu. Neznasam ten pocit po nevydarenom IVF.

siga
24. feb 2014

@mimi_2 to ma mrzi, aj ti povedali v com bol problem, kedy najskor je mozne znova ist na stimulku? Drzim palce nech sa vam zadari.

tinkatinulka
24. feb 2014

@lienka_1 toto dobre poznam ja som sa 3x nedostala k ET takže des..ale lepšie teraz ako po vklade.. 😒

lienka_1
24. feb 2014

@tinkatinulka Ved to! Si dookola opakujem, ze bud rada, ze nemusis tu potransferovu schyzofreniu zazivat, ale prd. Asi sa potrebujem poriadne vyrevat, vyspat sa ist dalej.

buba08
24. feb 2014

@lienka_1 je mi to tak strasne luto, aj ked v kutiku duse este verim, ze embrusko zabojuje, posielam objatie

siga
24. feb 2014

@lienka_1 je mi to luto, viem co prezivas, teraz v RF bola nejaka zla energia, ale to sa musi obratit k dobremu urcite to pride len musime byt trpezlive 🙂

mimi_2
24. feb 2014

@siga no ja už mám ďalšiu stimulku za sebou 🙂 dnes som bola na odber ☹ 8 vajok máme, tak snáď aspoň jedno bude ok... Prvý krát som stimulovala len clostylom, povedal, že to je v tom, že slabá stimulka a dnes mi to potvrdil, že vidíte stačilo to len potlačiť 😉 merionalom

lienka_1
24. feb 2014

@mimi_2 kolko jednotiek si pichala?

lienka_1
24. feb 2014

@buba08 Dakujem! 😉

mimi_2
24. feb 2014

@lienka_1 od 2DC do 6DC clostyl 1-1-1, od 2DC do 7DC 2 amp. merional 75, potom som mala 8DC merional 1amp. + orgalutran, ale nemala som tak som vynechala, 9DC 1merional+orgalutran, 10DC orgalutran + o 23:00 Pregnyl a dnes odber

siga
24. feb 2014

@mimi_2 tak to som rada ze teraz to vyzera nadejne a verim ze sa to tentokrat podari 🙂 ja som stimulovala clostylom prvych 5 dni a zaroven som si dopichavala aj merional 10 dni no napriek tomu nic nemame 😒 tak verim ze tato skusenost bude poucna a na dalsi cyklus doktorko nastavi specialnu embryjko pozitivnu stimulku 🙂

mimi_2
24. feb 2014

@siga no tak dúfam aj ja ale už som reálnejšia ako naposledy...tým že som ja v poriadku a máme zlú morfologiu som šla prvý krát na tutovku a veruže to bola riadna facka...tak už radšej len dúfam 😉 Tak držím palce nech sa to ďalší cyklus vydarí a nech máš dostatok vajok 🙂

mimi_2
24. feb 2014

Kočky ešte prosím Váš názor....ja mám transfer ak bude všetko ok v sobotu a my sme pozvaní na svadbu, povedala som to aj doktorovi a on že supééér, že jasné že choďte, že čím sa budete chovať prirodzenejšie tým skôr budete tehotná....ale ja neviem či radšej neležať doma....Tak skákať a jašiť sa tam nemienim, opiť tiež nie 😀 , ale tak neviem aby som čosi neposerkala. ČO by ste robili?

siga
24. feb 2014

@mimi_2 tak to mas pravdu ja som dnes bola tiez prefackana 🙂 a ohladne svadby ak s tym nemal problem lekar a nebudes sa jasit tak by to asi nemal byt problem, aspon sa nebudes tak velmi sustredit na seba a zabavis sa 🙂

mimi_2
24. feb 2014

@siga a čo nejaké zlé správy dnes? 😕 No jašiť sa nechystám....len pokecám, popapkám koláčiky a isto pôjdeme aj skôr domov...Ja strašne rada tancujem a na svadbách začínam po neveste tanečky hostí 😀 ale tentokrát ich prekvapím..🙂 budú si myslieť že som chorá 😀

siga
24. feb 2014

@mimi_2 dnes mi povedali ze nic sa vkladat nebude ☹ este cakam co mi poslu ake infosky ohladne pripadnej dalsej stimulky. a ty sa dobre zabav a nesadaj si blizko k reprakom aby si nezadensovali embryjka namiesto teba 🙂

mimi_2
24. feb 2014

@siga úúúj to mi je ľúto a mala si nejaké vajka? A čo stimulka, akú si mala?

siga
24. feb 2014

@mimi_2 stimulku som mala 5 dni clostyl 1 denne, merional 10 dni 1 ampulka 75 a 9. a 10 den plus orgalutran a nakoniec decapeptyl namiesto pregnylu aby sa zamedzilo OHSS kedze som vysokorizikova na hyperstimulak a nasledne sa malo vsetko mrazit a v dalsom cykle mal byt vklad. Docitala som sa ze ty si mala o nieco vyssie davky, mala si nabeh na hyperstimulak? Napriek mojim nizkym davkam mi pri OPU odsavali vodu z brusnej dutiny takze keby mi pichli pregnyl bolo by zle.

mimi_2
24. feb 2014

@siga nie moja nemala som nábeh na hyperstimulák, tak mi po tom nevydarenom pokuse napísal protokol Dr. Štelcl. Dokonca prvý krát so stimulovala len clostylom 2-0-2 a mi bolo nejako horšie točenie hlavy, brucho veľké a teraz merional s clostylom v pohode, som nevedela že stimulujem 🙂 Už aj ľutujem, že som sa nedala presvedčiť doktorom hneď na ten soft, som sa bála injekcii a tých hormónov a zbytočne 500,-- eur v čudu 😖. Tak už som o čosi múdrejšia no...Juj tak to si si vytrpela s odsávaním ☹ tak to je u Teba horšie, že musia so stimulkou dávať pozor no..

speranza1
25. feb 2014

Prajem príjemné dobré ránko všetkým 🙂 🙂 🙂

tinkatinulka
25. feb 2014

@speranza1 ahoj ahoj

ludinka
25. feb 2014

@lienka_1 je to skoda, ze to takto dopadlo 😔 ale ja verim ze raz sa to musi podarit !

ludinka
25. feb 2014

@tinkatinulka
@speranza1 ahojte kocky 🙂 ja som dnes prvy krat vpraci po operacii tak uz cakam kedy padne 😀
po troch tyzdnoch som poriadne zlenivela

speranza1
25. feb 2014

@tinkatinulka ahoooooj..uz som si myslela, ze sa tu porozpravam sama so sebou 😀 😀 😀 ..ako sa mas?

speranza1
25. feb 2014

@ludinka ahoj moja a ty as mas ako???teraz budete mat nejaku pauzu? alebo ako to je?

ludinka
25. feb 2014

@speranza1 no v brne povedali ze 2 mesiace pauza a potom dalsi boj, este mame 1 embrijko zamrazene
tak pojdem na ket a ked nic tak chcem ist hned na dalsie ivf-len by som chcela vybavit ten suhlas na refundaciu este pred tym...

ria191
25. feb 2014

@ludinka tak to sa ešte načakáš 😀 😀 😀

ludinka
25. feb 2014

@ria191 no ved toto 😀

ria191
25. feb 2014

@speranza1 čau sperča 😀 😀 😀 močila si močila ???
@tinkatinulka čau tinča vyhoď tú guľu von oknom 😝 😝 😝

speranza1
25. feb 2014

@ria191 nemocila... cakam mrsku a myslela som ze uz uz je tu ..a ona este nedorazila... nevadi... dnes urco milostiva sa dovlecie 😀 😀 😀 😀
a ty mocila si mocila???

@ludinka aj my mame jednu zmrzlinu..len mam strach si pre nu ist 😝