Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lienka_1 No jasné ideme autom a kde to je moja? By som radšej bola spokojná že ho mám. To určite že tu ho odovzdám ďalej ak ho neminiem, veď ten stále niekomu chýba. V tej lekárni v RF som za 6 krabičiek dala nejakých 50,-- eur, tam je približne v tej druhej lekárni rovnaká cena asi nie? A ten uroš je na udržanie? Už od včera ho mám dávať 😝 neznášam ho fúúúúj, už aj nejaký zápal, či pálenie som mala z neho ....
@lienka_1 to ti verim, aj mne je lepsie, ze som to dala zo seba von...hoci aj takto verejne a ja nemam problem to povedat a nahlas na plnu hubu.... pretoze si stojim za svojim názorom... aj ked naozaj zatial som bola v RF najspokojnejsia...ale tie neuspechy z nas robia...no aspon zo mna... kopku nervov 😀 😀 😀 😀
...zrejme bude aj pravda, ze zufale zeny, robia zufale ciny 😝 😝 😝 😝 (to je samozrejme o mne)
@lucka_220809 juj moja moja gyndoška neochotná jak .... nevybrala som si centrum s ktorým má ona zmluvu tak žiaden zisk zo mňa...dokonca naposledy mi povedala, že ak ešte zase pôjdem na mesiac, tak už mi neurobí zadarmo sono a budem platiť...no proste ak nemusím tak tam neidem a tu ho aj tak nedostanem len v čechách a ja recept mám len som bola z tých 8 vajok na mäkko tak som ani nepomyslela, že mi treba ísť vybrať utroš dole do lekárne...🙂
@mimi_2 Utrogestan je progesteron, ktory je potrebny na udrzanie a spravne napredovanie gravidity. Tvori sa prirodzene vdaka zltemu teliesku po OVU, ale pri IVF ho doplnaju aj takto, pre istotu 😉 Za utros sme dali 190,38 CZK, co je shruba 7e. A myslim, ze vsade stoji rovnako. Aspon to bola moja skusenost, ked som lieky za hotove kupovala v inych lekarnach. Kazda lekaren si da maximalny doplatok ak moze 😉
Awojky....baby pozdravujem Vás všetky.....dlhšie som tu nebola.......ale dnes som 6 den po ET.....cítim sa fajn a vôbec nepolihujem ale ani sa nenamáham.....jeden den ma trošku viac bolelo podbrušie a pichalo na boku.....velmi verím, že tentoraz to už vyjde....prvý krát ked som bola po ET mala som každý den bolesti v podbrušku, v križoch, boleli ma prsia a ležala som 14 dní ako poleno a nevyšlo to......lekár mi povedal, že to nezáleži vôbec na tom. či ležím alebo budem chodit do práce. ale na tom aké je embrijko, a na štastí, či sa uchyti alebo nie....takže to nechám na to štastie....budem ho velmi potrebovat....prajem Vám pekný zvyšok dna.....

@lienka_1 drzim ti prevelmi palce aj v jednej a aj v druhej veci moja...