icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

mariquita11
11. apr 2014

@falin Machac je velky pohodak, aj vie povedat negativnejsie spravy pozitivne.

tlucka
11. apr 2014

@mariquita11 ahoj, moja skúsenosť je taká, že som špinila od 7 dňa po vklade a tehotná som bola a teraz nešpiním, nekrvácam a tehotná nie som 😒 😉 Takže ti neviem poradiť, čo je dobrý príznak a čo nie.. A aj testy sú rôzne spoľahlivé. Mne napr. test u RF ukázal // a mamatest nie. 😉

mariquita11
11. apr 2014

@lienka_1 pojdem si kupit teda dnes ten mamatest.dakujem

mariquita11
11. apr 2014

@tlucka ten test z RF si spravim az v nedelu. Zaujimave....malo by to byt opacne.. Ked si tehu nespinit a ked niesi tehu spinit...

lienka_1
11. apr 2014

@falin Zeby piatocek? 😀 😀 😀 A ja nic nove. Stale som doma, vydrziavana manzelka 😀 😀 😀 Som v pohode, lebo zatial iba cakam na vsetky vysledky. Snazim sa pozhanat menopur, lebo ak bude vsetko OK ideme na to. Ale je to podpultovy tovar 😀 😀

izzie27
11. apr 2014

Pekny den dievcata prajem, 🙂 Vcera sme vlozili CM tak uz len cakat na vysledok. Este mam HB/1 ale tu sme dali zamrazit. 🙂

ludinka
11. apr 2014

@izzie27 tak drzim palce nech je o par dni // na teste 😉

ludinka
11. apr 2014

@mariquita11 ja som pri utrogestene nikdy nespinila ked som nebola tehu, a ked som bola tak som spinila(ale ja som mala mimomaternicove) ale co viem tak vela kociek ma spinenie pru uhniezdovani 😉

mimika1973
11. apr 2014

@izzie27 a nechceli ste radsej najprv vlozit tu peknu HB??? 😉
Alebo obe naraz?

mimika1973
11. apr 2014

@lienka_1 uz si ho aj mohla mat! 😉

mimika1973
11. apr 2014

@melisska smejko a baculko, dobre papkame! 😵 😵

lienka_1
11. apr 2014

@mimika1973 No! Kto zavaha, neze....nema menopur 😀 😀 😀 😀

izzie27
11. apr 2014

@mimika1973 opat sa mi vytvoril polyp, takze sme radsej vlozili to slabsie. ked sa uchyti, bude to dobre ale ak nie tak si musim ist dat polyp vybrat a az potom vlozime to kvalitnejsie 🙂

kuchi
11. apr 2014

Baby prosím Vás tie ktoré ste si dali zamrazovať, kedy vám posielali z RF informačný email čo zamrazili + cenu? díky

nelly3
11. apr 2014

@kuchi
mne myslim do tyzda.

kuchi
11. apr 2014

@nelly3 díky, takže ešte počkám ešte sú to len tri dni .-)

jankarep
11. apr 2014

@kuchi ahoj zavolaj si na linku ( medzi 13-14), kde sa informuje o vývoji embrii a tam ti to povedia

sona_fit
11. apr 2014

@tlucka Ahojček, to ma mrzí, že to nedopadlo OK ☹ Som dúfala, že teraz na jar sa to lepšie rozbehne. Čítam tu, že Ti to aj vyšlo a potom nič z toho, ja už neviem že kde je chyba! Čo je to s nami a čo robiť aby sa to podarilo?! Ja som si dala urobiť tiež len tú hematológiu, myslím že to bolo len základné vyšetrenie a nič mi nezistili a na imuno mi doktor gynekolog povedal že načo... Tak to neriešim. Na KET chcem ísť až v máji, bola som teraz chorá tak sa potrebujem dať do formy. Budem sa Ta potom informovať keď si dáš urobiť do imuno že o čo vlastne ide, dobre? Tak sa mi drž a pekný víkend prajem.

jahoda333
11. apr 2014

@melisska krasavec ako krasne rastie 😉 🙂

jahoda333
11. apr 2014

@stastenka42 srdecne blahozelam k dcerenke nech ste obe zdravucke 🙂

bergalm
11. apr 2014

caute koceny,chcem sa spytat ked sa rozhodneme za nejaky cas na KET v RF ako to tam prebieha?chodim k Stelclovi treba si dat konzultaciu a uzivaju sa aj nejake lieky alebo sa ide bez liekov???mame este 4embrya a to 1,1zvlast a 2ks spolu zamrazene vobec nevieme ako to rozmrazuju diky za kazdu radu

lusipe
11. apr 2014

@bergalm ahojky,niekomu davaju estrimax ale mne nedali kedze mavam dobru sliznicu a inak nic ine...normalne mi ju zmerali a prisla som na vklad...ani neviem kedy to rozmrazovali ale myslim ze kazdemu sa podarilo sa ich rozmrazit...

bergalm
11. apr 2014

@lusipe dakujem to len predbezne zhanam infosky kedze zrejme na par mesiacov odidem do Nemecka zarobit peniazky a ine prostredie nakolko okolo mna su same tehulky a to ma nici este viac po tom ca sa nam stalo ale vsetkym Vam to tu zelam a aj Tebe samozrejme

lusipe
11. apr 2014

@bergalm moje je mi to velmi luto..uplne ta chapem,ze teraz je asi lepsie niekam na chvilku vypadnut...ani neviem najst slova...niekedy ma to az nahneva..ze clovek sa uz konecne tesi a pride taka rana... ☹ ...prepac ze sa tak blbo spytám ale kde si bola v nemocnici?

bergalm
11. apr 2014

@lusipe veru mas pravdu ze rana je to pre nas neskutocne velka lezala som na Antolskej v BA

lusipe
11. apr 2014

@bergalm moja zlata...ja tam chcem prave rodit ze je tam vraj najlepsia neonatologia...

bergalm
11. apr 2014

@lusipe to neviem je to mozne primarka je tam celkom fajn aj doktor co som pri nom rodila bol mily a sikovny mozno to bolo ale aj preto,ze vedel aky pripad som neviem ked tam chces tak je to dobre bolo tam vela bab co rodili predcasne a vsetko bolo fajn len mne akosi nedokazali pomoct

lusipe
11. apr 2014

@bergalm je mi to uprimne luto..su to hrozne veci...keby som vedela menit veci,urobila by som tak...ale verim ze malinka vam coskoro posle maleho anjelika...posielam velke objatie...

miscok
11. apr 2014

@melisska Zasa ste narastli 😉

bergalm
11. apr 2014

@lusipe dakujem a drzim Ti palce nech vsetko je o.k