icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

haimi
8. jún 2014

@majkulik jaaaj, tak to mi je luto. A kam mas v plane ist na imunologiu? Tiez nad tym spekulujem. Ja zatial cakam. Do dalsieho pokusu pojdem v juli, zacnem stimulovat okolo 20.7. Mam pocas stimulky vybavenu dovolenku a pokial sa dostanem po vklad, tak mam potom vybaveny home office. Chcem to vyskusat, ked sa dam do kludu. Snad to dopadne lepsie.

korenka17
8. jún 2014

@zabka1124 nooo,mne robili OPU v sobotu ráno,robila mi Dr. pani a dostala som pokyny,že mám volať dnes po 13-tej,takže som volala...noooooooo a netuším,kedy bude vklad,ak bude,prvé IVF som nemala vklad,nevytvorilo sa embryo,žiaľ 😖 ...a hádam 3 embryá budú do stredy!
možno sa stretneme 🙂

korenka17
8. jún 2014

@rebeka33 ...jéééj,tak blahoželám!tak o 9 mesiacov nech porodíš krásne zdravé dieťatko! 😵

donatela
9. jún 2014

Baby prosim, neviete mi niektora pomoct? Zajtra o 21h si mam pichnut pregnyl 5000iu, OPU vo stvrtok. Pregnyl co som dostala v piatok v RF bol asi 5 hodin v zavretom zaparkovanom aute, kde bolo vyse 35 stupnov:( obavam sa, ze nebude fungovat... Nezostal niektorej dobry pregnyl 5000?? Som z BA. Vdaka....

speranza1
9. jún 2014

@donatela podla mna by fungovat mal.... ale ak mas nejake pochybnosti , opytaj sa svojho lekara...(no podla mna mozes byt naozaj pokojna a pichnut si ten pregnyl, co mas)..zelam vela stastia 🙂 😵

donatela
9. jún 2014

@speranza1 uz som pisala mojej gynekologicke mail, tak snad mi odpovie... Aj do rf som napisala... Som zvedava. V pribalobom letaku je, ze by sa mal skladovat od 2-15 stupnov. Tak mam obavy... Mozno zbytocne?

lusipe
9. jún 2014

@donatela zlato, ja tusim jeden doma mam v chladnicke...ked pridem domov pozriem a kludne si dobehni po neho 😉

sasa1983
9. jún 2014

@gagirl mne cca 3týždne, ale myslím, že nakoľko ide leto a dovolenky, môže to trvať trošičku viac..neviem

gagirl
9. jún 2014

@sasa1983 dakujem..len tak informativne sa pytam..lebo ked som mala prve ivf na Sk prislo to az za 6tyzdnov..tak uvidime..

donatela
9. jún 2014

@lusipe jaj ty si pokladik🙂🙂 tak mi pls daj potom vediet...

zabka1124
9. jún 2014

@korenka17 jeej tak to sme sa tam asi videli 🙂!Nebola si tam aj s manzelom rano okolo7-7:30???!!!Lebo vtedy som tam bola aj ja a bol tam uz nejaky par🙂 a to som si myslela, ze tam nebude ani nohy🙂!!Inak v sobotu tam bolo dost parov zo zahranicia, neviem ci na opu alebo na vklady🙂🙂!!NEbooj drzime prsteky, aby tentoraz bol vklad a boli dvojickyyyy🙂🙂!!!

korenka17
9. jún 2014

@zabka1124 ... 😀 ...ano,to sme boli my,manžel taký macko,aj ja som plnoštíhla 😎
a ano,bolo tam dosť írov a francúzov,my sme boli už v brne o 7-mej,tak sme vošli dnu,jednak mi bolo treba cikať 😀 ,jednak reku ešte kým vypíšeme formuláre,mňa robili ako prvú úplne.
a ja si dám na 100% vložiť len jedno,nie dva som totišto po potrate (rok 2005) dvojičiek,neunesiem to a aj by sme to nezvládli finančne.
takže dnes zas voláme po 13-tej,aký je stav...toto je tak hrozne stresujúce!...ale sme už pripravení aj na verziu,že nebude žiadne,ked sa už tak aj stalo...snád sa stretneme na vklad vo štvrtok?

zabka1124
9. jún 2014

@korenka17 jeeeej tak ste to boli vyyy🙂🙂🙂!!!!JA som bola az o 8:30 a robil ma Kozumplik🙂!!Takze sa tam mozno stretneme vo stvrtok, treba verit, ze aspon jedno bude🙂!!Ja mam kamosku, ktora mala len 1 emryjko(vajicko) a ma z neho krasneho chlapceka🙂!!!
O kolkej chcete ist????Ste z BB????JA som od ZC🙂!!!
TAk volaj dnes o 13 a ja budem volat hneed po tebe, ok????NIeze sa budes dlho vykecavat 😀 😀 ,bo ja som tieez strasne zvedava ci nieco bude!!
Ja som mala v 2012 na 1IVF 7 vajicok ale len 5 sa oplodnilo a zostali mi do 5 dna len dve, aj to jedno krasne a druhe slabsie.Dali sme vlozit dve, sak nech je nejaka aka taka sanca(aj ked som sa 2jiciek bala), ale aspon jedno embryjko sa uchytilo a mame maleho loptosa!!!!
Takze verime a volame na horuce linky do RF 😀 😀 😀

dalida
9. jún 2014

Ahojte, dievcence 🙂
Ja som bola vcera na folikulo... tiez tam bolo dost zahranicnych... My mame zatial 4 vajka, uvidime ako sa budu vyvijat.. este dva dni dostimulujem, nasledna kontrola u nas a potom ak bude vsetko OK tak v piatok alebo v sobotu OPU.. (zatial mi to nevedeli presne urcit... ). Poviem Vam, som unavena 😒 Ja mam do Brna 450 km. 😝

mimika1973
9. jún 2014

@korenka17 drzim palce! 🙂 urcite bude aspon jedno vhodne na transfert, neboj! to kazdodenne volanie ohladom stavu embryjok je stresujuce, to poznam, ale vsetko bude ok, uvidis, oni su top! 🙂

zabka1124
9. jún 2014

@dalida jaaj to ti verim, ze si unavena, ja tomam do Brno 300km!!Ale co uz nespravim pre nase mimino🙂

majkulik
9. jún 2014

@haimi ahojky, ano, ideme na imonologiu 25.6. a na genetiku 30.6. a uvidíme, ako dopadnu vysetrenia.
Myslim si, ze dovolenka a home Office je super, lebo budes doma v klude a nebudes sa stresovat. Drzim palec, aby vam to tentokrat dopaplo dobre.

leontinka27
9. jún 2014

Ahoj Baby mam depku.... ☹ , v piatok som bola na sono mala som v pravo folikuly 13 a 15 mm a na lavo 13mm, a bola som dnes na sono a tie napravo mi praskli a na lavo mam tri 17,14,20 a teraz neviem ci mi vydrzia.Z Brna sa mi este neozvali povodne mal byt odber v stredu.ale na sone povedali ze to do stredy nevydrzi.nechapem preco praskli.....to sa mi este nestalo a bolo to len 10dc. ☹

nelly3
9. jún 2014

@leontinka27
ja by som volala ich non stop linku ked sa este neozvali a je to dost surne a nepichala si si orgalutran alebo cetrotide? to sa picha pred opu aby nepraskli. najlepsie ti povie lekar z RF. volaj im tam.

dalida
9. jún 2014

@leontinka27 urcite im volaj. Bude dobre. Ja mam zase opacny problem... Ja som mala na 13 den foliky 14 mm a 13 mm 😒 Nadalej stimulujem a picham aj orgalutran, aby foliky vydrzali

leontinka27
9. jún 2014

@nelly3 ved to ze pichala a neviem co sa stalo...a volala som do Brna Marcel operuje....som uplne nestastna

leontinka27
9. jún 2014

@dalida tak dufam ze to tiez bude dobre.ale toto sa mi este nestalo je to 4 ivf.nemohol to sposobit clostyl?

dalida
9. jún 2014

@leontinka27 no... clostil je urceny na rast folikov... takze sekundarne ano... je urceny na rast a nasledny odber vajok (cielom je, aby vajka boli zrele a vydrzali do odberu). 😉 Mne to istia tym orgalutranom. Musim sa priznat, ze stimulku znasam o cosi tazsie.. som napuchnuta... nie velmi, ale myslim, ze je to sposobene liekmi... plus moja praca, plus celodenne cestovanie... iba sedenie, ziaden pohyb... 😒

janedoe
9. jún 2014

@tinka9075 no uvidime.... rannu euforiu vystriedali pochybnosti, ked som si precitala aky zly mal manzel spermiogram... ale tak treba verit, ze kvantita prekona kvalitu a podari sa aspon jedno 🙂

haimi
9. jún 2014

@majkulik kam ides na tu imunologio? Do Prahy, nitry..?

buba08
9. jún 2014

@donatela ak mas moznost si pichnut iny pregnyl, asi by som ten z auta nedala, dufam, ze si novy pozhanala. velmi drzim palce, aby ste dosli k vytuzenym // ciarockam a samozrejme potom dalsich 9 mesiacov 🙂

haimi
9. jún 2014

Kocky, zoberu ma na hematologiu len v pripade, ze mam za sebou MA? Chcela by som ist, len neviem ci ma zoberu. Dakujem

skaredekacatko
9. jún 2014

@leontinka27 aj mne na praskli dve vajcia co som mala naposledy za vikend tak narastli ze prsskli to bol 11 dc .Tiez nevedl doky pochopit bo v piatok boli make vraj este nevedel urcit cas opu ci streda alebo stvrtok. Nakoniec som sla v stredu a uz tam nic nebolo.

diska
9. jún 2014

@haimi ahoj,mozes ist kludne na hemato,ja som povedala,ze mam za sebou neuspesne IVF a v pohode ma zobrali.

rebeka33
9. jún 2014

@haimi potrebujes tam výmenný lístok od doki najlepšie gyn. alebo aj obvodnej. Len tak ťa tam nevezmú.

@donatela dufam,že lusipe našla. Taký by som nepichala.
@leontinka27 a kde si bola na sono. Nepodcenujem, ale nie každý je odborník ,aby vedel odhadnuť kedy prasknu a mne folikulometriu nie každy doki robil dobre. Jeden mi tiež tvrdil ,že možno 2 dojdu do odberu. Prišla som tam s malou dušou,aby ma najprv pozreli či tam niečo je a nakoniec odobrali 8 vajíčok a 4 boli zrele. Treba veriť.

Ináč moje dnešné hcg 1672. tak oplodnenie vyšlo na jednotku. Už len sa bojim MA. stale niečoho. 😀 😉