icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zabka1124
23. jún 2014

@evicka46
@korenka17 Ďakujem 🙂! Evi no vydrzala som az do dneska, ale ver mi, ze to bol boj, mna ruky uz svrbeli v nedelu, ked testovala @korenka17! Baby musí nam to vyjsť, musí! ! Drzime si prsty navzajom!
@korenka17 mas nejake priznaky?

evicka46
23. jún 2014

@zabka1124 No pokusim sa vydržat dnes som da pytala gynekologa a povedal že by som mohla testnuť aj na 7 den tak skusim čo ked motyka vystreli 🙂 .Priznaky zatial žiadne sem tam ten pravy vaječnik zaboli sice neviem prečo ale už 4 den ma pobolieva .Vaše čiaročky sa mi pačia len tak dalej Aj ja vam držím prsty a dufam že vas budem nasledovať. 😉

rebeka33
23. jún 2014

@evicka46 ja sommala na 7den ducha ,ale odporucam papierikove testy a kvalitne. Mamaest ,gravitest 😉

ina7
23. jún 2014

@evicka46 Ja som na 7. den nic nemala. :-\ Musim vydrzat este par dni.

zibi
23. jún 2014

baby este stale je vypadok utorgestanu?

zibi
23. jún 2014

nechcete niektora inofolik?

zibi
23. jún 2014

velmi zaujimava stranka a je tam vypisane asi vsetko ..pre tie ktore sa chystaju na ivf, ktorym sa to nepodarilo ..dobre rady tam su
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=e...

kto vie dobre angl. bez prekladaca si moze dat 😉

dafy
23. jún 2014

@dalida síííííííííííílno držím palčeky 😵 😵 😵 😵 😵
@ria191 korčulka moja kvoli tebe som tu nakukla a hladala ta tu !!a to som musela véééľmi vela klikať do zadu 😠 nejako mi tu zaostávaš 😕 takže čo nové
a ostatné dievčatá kde sa podeli??
všetkým vám držíme palce vééééľmi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@falin 🙂
@speranza1 jemi to luuuuto ale raz to vyjde určite 😵 verím v to 😉
lienočka na teba myslím stále 😉 😵 😵 😵 😵

chýbate mi všetky 😀 😀 😀 stále si na vás spomeniem nevzdávajte to ♥♥♥♥♥♥

speranza1
24. jún 2014

@dafy dakujem fany....syncek je zlatulinky 😀 😀 😀 .. dufam, ze sa Vam vo vsetkom dari, ze ste zdravi, spokojni a stastni 😵 😵 😵

ludinka
24. jún 2014

@zibi tusim ze uz je dostat ten utros, ale zase zvysili poplatok

speranza1
24. jún 2014

dievcata, ktore cakate na // ... dufam, ze nas potesite a povzbudíte naaadhernymi spravickami...sup sup ..ukazte nam testiky, nech sa tesime s vami vsetkymi 😵 😵 😵 😵
@ludinka
@zabka1124
@korenka17
@evicka46
@dalida .........a samoska aj ostatne🙂

ludinka
24. jún 2014

@speranza1 ahoj moja, no ja som dnes robila test woman secret a teda ciarka je tam slabsia ako vcera 😖 iny test uz nemam iba RF a ten mam odlozeny na zajtra 😉
zajtra idem rovno aj na krv takze potom zahlasim hcg

inak ma uz druhy den rano prehnalo a je mi tazko od zaludka............ak to pojde takto dalej tak budem musiet ist na pn, lebo pri mojej praci si nemozem dovolit aby mi prislo zle

speranza1
24. jún 2014

@ludinka...inak tie RF testy su naozaj velmi dobre....mne na desiaty den 10tkovy neukazal nic a na 12sty den mi RF test ukazal slabulinku ciarocku... takze.... skus aj ten RF test.... a samozrejme potom krvicka.... budem ti drzat palce 🙂

dalida
24. jún 2014

@dafy maly je zlatucky 😵 Dakujem, budem sa snazit udrzat bublinku u seba na 9 m.

dalida
24. jún 2014

@evicka46 mne dokino vysvetloval, ze kety su o cosi uspesnejsie, pretoze organizmus nie je zatazeny OHSS... a sliznicu si pripravia... no aj tak verim 😉

ludinka
24. jún 2014

@speranza1 jasne zajtra rano si ho urobim 😉
ale aj tak bude dolezita krv
a dakujem

speranza1
24. jún 2014

@ludinka.... budem ti prevelmi drzat palce... bola by som prestatsna, keby sa Vam to vsetkym dievcata podarilo..... 😵 😵 😵 😵 😵 juuuj....

ria191
24. jún 2014

@dafy achoj lásko 😀 😀 😀 tak tak som tu pomenej mám veľmi ale veľmi veľa práce takže nemôžem moc hupsať teraz. Inak dafča malinký je krásny a to háro už sa môžeš normálne na ňom vyšantiť 😀 😀 😀 . Inak na niekoho sa mi stráááááááááášne podobá 😝 😝 😝 😕 😕 😕 😀 😀 😀 . Jafné, že to nevzdáme máme tu krásny príklad od teba takže ja veru nie 😀 😀 😀

ria191
24. jún 2014

@melisska ahoj melli 😀 😀 😀 ty na nás stále myslíš to je krásne malinký bobáčik nám ale riadne rýchlo rastie bohovský je 😀 😀 😀

ria191
24. jún 2014

kočule krásne ste to tu rozbehli len tak ďalej 😀 😀 😀 dúfam, že my ostatné sa čoskoro pridáme 😝 😝 😝 😕 😕 😕

tinkatinulka
24. jún 2014

@ria191 my cakame na teba aby sme si zosynchronizovali cyklus a idemeeee

ria191
24. jún 2014

@tinkatinulka september je náš veď vieš, že ja čakám na ráčika 😀 😀 😀 . Všetko super do seba zapadá 😀 😀 😀 . Len neviem kde zoženiem koľajnice tie sa mi nejako vyčúrať nedajú kuca paca 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

tinkatinulka
24. jún 2014

@ria191 centofixka v ruzovej farbe už existuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

korenka17
24. jún 2014

@zabka1124 zatial mám príznak len to,že mi niekedy príde zima a poobede sa mi chce strašne spať 😔
baby všetky...dnes som znovu testovala a je mierne silnejšia,len trošíčku,volám doktora na krvičku...
@zibi ja som si zohnala po BB utroš,mám ešte 5 krabičiek,ale všetko len po známosti,poisťovňa ho už vôbec neprepláca,nepotrebuješ recept,stojí okolo 5,3 €...niekde ho majú aj za 7€...ak budem musieť dávat dlhšie,tak spustím kampaň naň po celom SK. 😀

@evicka46 držím palce,ešte vydrž,ja som dnes 12 deň po vklade,na 10 deň by už podľa mňa malo ukázať na hocijakom teste

jahoda333
24. jún 2014

@dafy krasny fesacik 🙂

falin
24. jún 2014

@melisska - Janik je podareny smejko 🙂 , krasna inspiracia

@dafy - ahoj moja 🙂 , juuuj dalsie rozkosne dietatko, v tom RF to vedia 😉 🙂 😎 Ako sa mate? Emka ma zivu babiku 🙂

@ria191 - riusik, ty len toho racika chces, len potom to strasne dlho trva, ked to jeden rok nevyjde, tak cakat cely rok 😕 😕 😝

Dievcence co testujete a chystate sa v blizkej dobre testovat (je vas tu neurekom) tak vsetkym drzim silno palceky, aby pribudli dalsie krasne deticky 🙂

rebeka33
24. jún 2014

@zibi uz je ,ale platis si cely 😖 . Okolo 7e podla lekarne.

lienka_1
24. jún 2014

@korenka17 Keby si potrebovala ja mam naskreckovane asi 9 krabiciek, ale nie a nie sa dostat k transferu, tak Ti ho posuniem. Len ja som ho brala z CZ a bol trosku drahsi ako tu na Sk. 😉

korenka17
24. jún 2014

@lienka_1 super,jasnééé,ak nezoženiem tu,tak ti hned napíšem,dakujem,len si šetri aj tyyyy! 🙂

ludinka
24. jún 2014

@korenka17 tak super ze ciarka je tmavsia 🙂
u mna to je opacne,ale testovala som inou znackou takze kaslem nato, aj tak je dolezite az sono-teda ak sa clovek k nemu prepracuje 😒
to fakt je zase problem s utrosom 😨 ja mam este asi 4 krabicky z minuleho pokusu, tak to aby som si dala este predpisat dalsie balenia!