icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

falin
25. jún 2014

@ria191 - presne tak ako pises, mam ich doma dvoch 😎

speranza1
25. jún 2014

@dalida je este len 7-my den... este vyckaj.... budes testovat skor ako na 12sty den?

speranza1
25. jún 2014

@falin servus moja... tak aky mas dnes den?

dalida
25. jún 2014

@speranza1 este neviem, speri... Mam teraz pracu, skusim sa sustredit na nu.

falin
25. jún 2014

@speranza1 - ahojcek zlato. Co ti budem hovorit, taky nejaky lenivy 😔 , mala by som sa nakopnut a ist robit a nie na konovi cvalat 😀 . A ty ako? Je ti uz lepsie? Si uzasna, ze aj napriek svojej bolesti z neuspechu, dokazes povzbudzovat dalsie kocky 😵

tinkatinulka
25. jún 2014

@speranza1 ahoj tak ako už sa spustila mrcha? co napisal marcel?

ludinka
25. jún 2014

@korenka17 nikto mi to nezmenil od zaciatku KET mi tak dali, pri ET som mala taku davku ako ty teraz

ludinka
25. jún 2014

baby tak robila som RF test a som sklamana ☹
druha ciarka sa zjavila ale az po limite...........a je ovela slabsia ako testovacia, uz sa bojim najhorsieho....o druhej mam vysledok krvy..

dalida
25. jún 2014

@ludinka pockaj na vysledok z krvicky... budeme cakat s tebou. Myslim na teba 😉

donatela
25. jún 2014

@ludinka drzim palce!!!!! Krv je podstatnejsia...

ludinka
25. jún 2014

@dalida
@donatela dakujem baby ved viem ze krv je dolezita, ale mam obavy..

donatela
25. jún 2014

@ludinka musis ostat pokojna, kvoli babulatku a verimeeeee! Vela trpezlivosti!

speranza1
25. jún 2014

@falin caves laves.... tak mna boli od vcera hlava jak kona..... mrcha sa spustila vcera ...ale poslabsie...avsak brucho boli ako blaaazon... ale uz mam v sebe brufen, tak troska mi ta bolest ustupuje....
Jaaaj a je normalka, ze povzbudzujem ostatne... prajem vsetkym nech im to vyjde.... 😉 🙂 ...a ja svoj neuspech beriem asi takto: najprv sa na 4-5 den zlostim...mam v sebe hnev preveliky na seba samu, potom placem a nakoniec, ked testnem a viem, ze z toho nic tak uz neplacem... nehnevam sa... a stale si pomyslim, ze takto to malo byt...a je lahsie zniest pre kazdu z nas neuspech hned na zaciatku, ako prist o babatko, na ktore sa uz prevelmi tesime.... 🤐 🤐 🤐 neskor.....

speranza1
25. jún 2014

@tinkatinulka uz sa spustila... ale cakam , ze to bude silnejsie...zatial je to taka normalka....no ale bolesti su a hlavne ta "hlupa" hlava boli kvalitne 😀 😀 😀 😀
No a Dr. odpoved bola: " ☹ " koniec citatu 😀 😀 😀 😀
a ty sa ako mas?

falin
25. jún 2014

@ludinka - drzim palceky. Krv ti presne ukaze. Ja viem ze su to stresy a obavy ... Drz sa, skus sa niecim zamestnat aby ti ubehol cas

gagik
25. jún 2014

v mojom okoli babám vyslo hned 1 IVF-ko hned 1. vklad, ja to nechapem a my sa tu takto trapime cele roky donekonecna

falin
25. jún 2014

@speranza1 - tak podobne je to aj u mna a kedze som si zazila aj to b) co pises, tak na vlastnej koži viem posudit ze je to a) menej bolestive. 😖
Clovek by bol ale normalne rad, kebyze niektore tie skusenosti nema 😖 , ale to neovplynime, nie je to v nasich silach.
A veru aj ja doprajem kazdej jednej snazilke, aby sa tesila nielen z // ale nakoniec aj z malinkeho vonaveho babuliatka 🙂

Zlaty kamarat brufen, pomoze ked treba 😀 ,nech ta este hlavka prestane boliet, to je riadne neprijemne.
Drzkaj sa moja a v septembri s Riuskou vytasite nadherne kolajnice 🙂

tinkatinulka
25. jún 2014

@speranza1 no ja nejak nijak ani to neviem opisat myslela som že ked sa budem na 120% venovat praci ze nebudem mysliet na babo..no neda sa..vsade to na mna pada a ta praca je jedine co ma zenie vpred lebo € treba stale

tinkatinulka
25. jún 2014

@speranza1 no vela napisal..

gagik
25. jún 2014

ja mam pocit ze na ulici je doslova kazda zena tehotna, asi len dôchodˇkyne nie su tehotne , len bruchá vidim naokolo, asi mi už šibe

dalida
25. jún 2014

@speranza1
@falin zial, velmi dobre poznam variant b, kocky moje ☹ Som hovorila, ze idem pracovat a furt tu cumim...

diska
25. jún 2014

ahojte dievcata ,tie ktore ste boli v Luckach,robil vam predtym vas gyn.krv a moc? Mne dnes moja dr.povedala,ze to vraj k vypisaniu ziadosti treba 😕

ludinka
25. jún 2014

@diska moze byt....ja som to mala v ramci predopacnych tak mne tam iba napisal ze to mam ok

diska
25. jún 2014

@ludinka dakujem,tak teda im tu krv dam ked ju chcu 😀

falin
25. jún 2014

@dalida -to je vzdy smutne ☹ , ale prajem ti nech je to tentoraz variant a) 😉 Drzim palceky 🙂 . S tym sustredenim na pracu to poznam, vzdy po ET/KET som s tym mala obrovsky problem 😎

evicka46
25. jún 2014

@dalida Kedy sa chystaš testnuť?10 ?Boli ta niečo?

dalida
25. jún 2014

@evicka46 sevas, moja. Neboli ma nic. Az na prsia a krize... , ale su to jemne boliestky... dnes je to presne tyzden po et. Asi je priskoro testovat. 😕

ria191
25. jún 2014

@sarasota všéééééééétko najlepšie k dnešným krásnym narodeninkám 😀 😀 😀 . Verím, že si to s Matejkom krásne užívate, tak nech tieto krásne chvíle trvajú navždy 😀 😀 😀 cmuk

gagirl
25. jún 2014

@ludinka drzim palce...🙂

gagirl
25. jún 2014

@dalida este je skoro na test urcite..este par dni skus vydrzat..velmi silno ti drzim palce nech je to tam..drz sa🙂