Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@tixx ahoj..tak ja pojdem na opu v pondelok doobeda..jeden den po tebe..skoda ze nie naraz pojdeme..🙂mala som dost velke foliky na to ze 7 den..doktor hovoril ze budem mat o jeden den skor opu..neviem presne kolko ich bolo..ale dva dost velke a ostatne miense..presny pocet neviem..budes si picaht alebo pichas si orgalutran?
@gagirl vcera som si to nevsimla, lebo som isla od lekara rovno do prace, ale trochu ma to stipalo. A dnes rano som si doma vsimla po pichnuti, ze tam mam taky cerveny flak asi 5x5 cm...ale asi po hodke to zmizlo. Ved uz ken zajtra chvalabohu 🙂 ja mam tiez aj Fostimon inak, tak aky je tam rozdiel? Este si mala nejake dalsie injekcie?
Baby, ktore mate vseobecnu poistovnu a isli ste do ivf s tym, vam to schvalila poistovna, ake doklady ste poistovni poosielali, ked uz ste ziadali o preplatenie. Prosim, surne. Velmi pekne dakujem! 😉
Kocky chcela by som sa opytat..mam si pichat od zajtra fostimon aj orgalutran..mozem si obidva pichnut naraz..jednu za druhou?myslim ze doktor spominaal ze ano..len pre istotu sa pytam..?

@evadek no uz by som bola najradsej, keby som mala po odbere 🙂 ale ved uz o par dni, duuuufam,ze budu dobre 🙂 musia!