Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Baby, orgalutran sa picha doobeda?
@diska pravee citam jednu diskusiu..a babam pekne medrol po 6 tyzdnoch pomohol....skoro kazdej..tesim sa🙂
Ja navyse beriem este E, zinok+ selen, pijem zazvorovy caj..toto vsetko dava dokopy tie imunitne veci...ako su zvysene cytokiny, protilatky a tak..🙂
Tak ja verim tomu,ze nam to vyjde🙂
@diska nie..este len prve ivf....ale vysledky mam porobene ako minimalne po 2 neuspesnych ivf...mi Stelcl povedal.🙂))))..no to je tak, ked ma niekto v kancelarii kolegynku kt. sa podarilo babo v Brne po druhom ivf...uz mi len radila co vsetko si mam dat spravit🙂 STelcl sa na mne bavil...haha🙂
Ja osm isla na to opacne..najprv vsetky vysledky, potom ideme na ivf..takze viem, ze mam problem s imunitou a zaroven mam nejake krvne mutacie...
a este jeda otazka, dnec so 9. den stimulky, pridali mi estrofem, OPU mam stvrtok. Nebude vadit ten estrofem dorastaniu folikulov? vzdy som ho brala az po OPU.

@buba08 ahoj,no kto ma pravdu to neviem ale mne viac lekarov povedalo, ze davka 5 az 10 mg je v podstate skoro nic a ak je problem tak treba zvysit,teda sa zvysuje hlavne v obdobi pred ET ,teraz beriem 3x4mg denne,to mi kazal Marcel,ked som to pred casom konzultovala s inym lekarom on tvrdi,ze odporuca minimalne 15 mg denne.(ak zohladnuju aj vahu,tak ja som dost "tazka vaha" 🙂 )
@evadek ,zatial neviem ci to pomohlo 😀