icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

evadek
13. okt 2014

@lemoni86 kiez by...vsetko robim pre to aby to vyslo..vitaminky..lieky...doplnky...a zdrava strava bez lepku a laktozy...juuuj...ved ja zijem preto aby som spravila vsetko pre otehotnenie 😀 ..ale to my vsetky tu 🙂
ďakujem...aj ja tebe..🙂

ivka3901
13. okt 2014

@lemoni86 dakujeeeeeeeeeeeeem pekne 🙂 no bolia,ale nie až takto,ale to pripisujem tomu gelu crinone takže žiadne tehu príznaky zaťiaľ nehladám 😒 ešte je skoro

lemoni86
13. okt 2014

@ivka3901 jasne ani nehladaj.. hlavne byt v pohode, ziaden stres... lehaaro a nozky hore 😀 😀

gagik
13. okt 2014

@ivka3901 mne dve HB /1 a EB/2.

gagik
13. okt 2014

Dakujem baby, strasne sa tesim, aj ked sa radost miesa s obrovskym strachom aby bolo vsetko O.K, dve ciarky na teste su fakt len zaciatok....Ale nechapem ako je mozne ze som skoro 5 rokov chodila do car v Ba a jediny vysledok ich liecby bolo takmer moje psychicke zrutenie a potom som navstivila doslova 4x RF Brno v priebehu 1,5 mesiaca a som tehu...

zabka1124
13. okt 2014

@gagik proste vedia co robia v RF! Aj ked niektore babulky este stale bojuju a uz dlho , na 10000% sa dockaju //!!

balance
13. okt 2014

Baby,ako prebieha prvá konzultacia?bude mi robit dr.aj ultrazvuk?

gagirl
13. okt 2014

@lemoni86 ahoj..pri endometrioze je slaby menzes?spinenei?miesto normalneho krvacania,lebo ja mavam dost slabu ms a vela krat ma napadne ci aj v maternici nemozem mat endometriozu..ale podla mna pri endometrioze je silne krvacani a bolestive..ci nie ?..

crazybabenka
13. okt 2014

@ludinka úroda veškerá žiadna.....kópia minulého cyklu.....mám pichať do štvrtku....a znovu folikulometria....ale už to vidím ako ďalší stopcyklus 😢 😢 😢 😢

crazybabenka
13. okt 2014

baby ....stalo sa to už niektorej....že sa to končilo stopcyklom....že vaječníky nie a nie rozbehnúť.....ja rozmýšľam nad tým....či to nevzdať

diska
13. okt 2014

@crazybabenka ahoj,kolko a coho pichas?

crazybabenka
13. okt 2014

@diska 175j puregonu

diska
13. okt 2014

@crazybabenka hmm,no asi ti to bude treba zvysit,kedze sme zeny kyprych tvarov 😀 ,urcite to nevzdavaj len treba spravne trafit davku,niekedy pomoze aj uzivanie sioforu vajecnikom ale treba ho brat aspon 3 mesiace.

crazybabenka
13. okt 2014

@diska ja som ho brala.....ale bolo mi z neho zle....Štelcl povedal, že môžem brať...aj nemusím .....len ma serie....že už to druhý krát dopadlo takto.....niekoľko sto euro v prdeli....a nič z toho.....ešte sa musím Štelcla opýtať...koľko stojí stopcyklus 🙄

diska
13. okt 2014

@crazybabenka podla mna ti nebude nic uctovat 😉

crazybabenka
13. okt 2014

@diska no len aby....na nete som našla 3000čk 😒

diska
13. okt 2014

@crazybabenka ale ved si ani na utzv k nemu nechodila 😉 a neboj mozno sa to este rozbehne 🙂

gagirl
13. okt 2014

@gagik blahozelam a prajem aby islo vsetko pekne hladko..🙂

bergalm
13. okt 2014

kocky,takze poharik vinka za mnou,novy gyndos vybaveny 😀 ,termin v RF nahlaseny 😉 a uz len cakat a verit,ze nam Klarka z nebicka posle surodenca 🙂

zabka1124
13. okt 2014

@bergalm urcite posle, aj dvoch, sak si este mladuchaa🙂

araselis
13. okt 2014

ahojte dievcence, uz vas tu nejaky ten cas citam, kedze patrim k vam🙂 len som neprispievala. v poslednom case som si vsimla, ze mnohe z vas uzivaju medrol, fraxik alebo clexane. mne tiez predpisala dr.Malickova z Prahy medrol aj clexane a kedze som sa s nou dohodla, ze na kontroly budem chodit na slovensku, tak som si vybrala imunologiu v Nitre. bola som tam dokopy 3x, pricom sa ma dr. iba opytala ako sa citim a znizovala mi postupne davku. ked som sa pytala na zaklade coho, odpoved bola, lebo tak to sa to robi. na 2 stretnutiach som sa pytala, ci netreba robit kontrolne odbery a povedala mi, ze aj tak tie odbery nic neukazu a krv mi nezobrala 4 mesiace aj ked uz som bola tehotna. nedalo mi to, nakolko viem, ze napr.dr.Drakulova z hematologie pri predpisovani clexanu alebo fraxiku ziada kontrolne odbery kazdy mesiac. po konzultacii s dr.Malickovou a taktiez s Medirexom je nutne robit odbery v prvom trimestri kazde 3 tyzdne a od druheho mesiaca kazdych 6 tyzdnov, tak ak chodite do nitry, urcite si tieto kontrolne odbery ziadajte. a drzim vsetky palce!

haimi
13. okt 2014

@gagirl @falin dakujem kocky. Aj ja vam drzim palce. 🙂

lemoni86
13. okt 2014

@gagirl ahoj, mne slo skor o to spinenie na zaciatku pred krvacanim...len preto si to myslim ze je to endo, lebo ja ju mam 1.stupna a pred laparkou sa mi toto stavalo.teraz uz len zaspinim a do hidiny -dvoch ms pride..ale ci to je fakt koli tomu to netusim..a co sa este tyka endo, tak nemusis mat silne bolesti vobec. ja som predtym dala za celu ms 2 x panadol femina a bolo fajn..teraz uz dokonca bez tabletiek..to krvacanie by malo byt ale silnejsie.. ak mas podozrenie, tak si radsej chod dat spravit testy na onkomarkery CA 125

haimi
13. okt 2014

@lenka54321happy jeeee, ideme spolu stvrtok na ket ? 😉 expandovana je v pohode, ziadny stres 😀 bola som teraz na 4 dni v rime. Tak mi to perfektne precistilo hlavu z toho robotneho kolotoca. Zajtra idem do prace, tak snad vydrzim 2 a pol dna a nic ma nenaserie, ani nevyprovokuje 🙂 a komu chodis? Mozno budemem mat ket aj zaroven. Ja mam 13:45

skaredekacatko
13. okt 2014

@haimi drzim palce. Mne sa menzes rozbieha pomaly to asi tym pupelle. Papam poctivo kys.listovu a medrol dufam ze zajtra uz budem 1dc a v stredu idem na to som nervozna uz. A planujem sa setrit ziaden stres .

lenka54321happy
13. okt 2014

@haimi
Napisala som ti spravu 😘

kako23
13. okt 2014

@haimi jeej, my sme presne vo stvrtok o 13:45 objednany a ideme si po lieky a protokol na stimulku. Tak drzim palce, nech je stvrtok stastny den 🙂

lenka54321happy
13. okt 2014

@kako23
Dufajme ze stvrtok bude stastny den aj v dalekom
anglicku 👍

ludinka
14. okt 2014

@crazybabenka ☹ tak to mi je luto, a co ti nato povedal docent?

crazybabenka
14. okt 2014

@ludinka no že je pri tomto mojom stave PCO veľmi tenká hranica kedy nereagujú/reagujú/zbláznia sa ....že tam môže rozhodovať pár jednotiek .....len to je to "trafiť to"