icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ria191
28. okt 2014

@lemoni86 hej to som si všimla, že od začiatku si to tu písala, že cítiš že to výjde 😀 😀 😀

haimi
28. okt 2014

@lenka54321happy pocuj, je mi dnes totalne na grcanie, nie je to nejako skoro ?

haimi
28. okt 2014

@lemoni86 supeeeeeeeeeeeer, ale si sa k nam rychlo pridala 🙂 kokos, mne je dnes uz na grcanie. Zabava zacina. Ja s tym mojim labilnym zaludkom toto dufam prezijem

tinkatinulka
28. okt 2014

@ria191 no ja som ti hovorila že to tak skoro nebude si mi neverila..pockas na mna..ty si kámoška..hen nakupila som servitky a dake doplnky a bolo po srande bolo tam asi milion ludi..to ma nebavi

ludinka
28. okt 2014

@haimi no tak aspon budes vediet ze si tehula......ja som mala tiez tie nevolnosti, tak ti nezavidim...ale stoji to zato vydrzat

haimi
28. okt 2014

Marcelove kocky, ma Marcel dovolenku ? Neviete ? Nemam uz crinone, potrebujem prejst na utros, ale neviem aku davku.

lemoni86
28. okt 2014

@haimi hahahaaa.... uzivaj si tehulaaa 🙂)) ja ta nasledujem snad ale nebudem grcat ale ak tak nevadiii 😀 😀 😀

lemoni86
28. okt 2014

@haimi ja beriem 4-0-4 ... podla mna ti povie to iste 🙂 .. ale neviem ci ma dovcu hmm 😒

lemoni86
28. okt 2014

@tinkatinulka @ria191 babule ja vam fakt velmi drzim palce ... rovnako aj @zibi alebo @ivka3901, ci @skaredekacatko @evadek 🙂) @gagirl atd atd ... 🙂 🙂 raz to kazdej vyjde urcite !!

zibi
28. okt 2014

@haimi ked chces utors ten ti mozem posunut ...ma zaruku do 2015 tak sa ho chcem zbavit

skaredekacatko
28. okt 2014

@lemoni86 dakujem ti pekne.Myslim pozitivne . Idem so segrou do brezna kukat steniatko tak aspon pridem na ine myslienky.

haimi
28. okt 2014

@zibi mam doma 7 baleni, ale nie je mi moc sympaticky 😉

ingrid0105
28. okt 2014

@haimi kedybudes zas testova? a krv mas kedy?

crazybabenka
28. okt 2014

@haimi má....ale podľa mojich info....neviem či správnych 😀 😀 😀 by už zajtra mal to work 😀 😀 😀

lenka54321happy
28. okt 2014

@haimi
Moja ja netusim....urcite individualne....tes sa! grcaj ak sa da 😉
Ja sa citim ok...clovek sa boji ked ma priznaky a aj ked nema! Hroza!
Psychiatra potrebujem!!!! Moja drz sa!!!!! A pis pis!!!😘

lenka54321happy
28. okt 2014

@lemoni86
Netusim moja rada by poradila ale ja v UK x

izabela7
28. okt 2014

@haimi Marcel je v praci az vo stvrtok. a dnes je v CZ sviatok.

haimi
28. okt 2014

@izabela7 @crazybabenka diky kocky. Som sa ho chcela opytat ze kolko mam brat utrogestanu, ked uz nebudem mat crinone. Uz mam len na stredu a stvrtok.

haimi
28. okt 2014

@lenka54321happy neboj sa, ja sa nebojim. Uz nejako bude, aj tak to asi neviem ovlyvnit

haimi
28. okt 2014

@ingrid0105 rozmyslam nad tym, ze by som isla na krv zajtra Pojdem len mojmu gynekologovi. Dufam, ze to nebude skoro. zajtra som 13 den po vklade 6 dnoveho embryjka.

haimi
28. okt 2014

@lemoni86 aka uroda moja, ty budes mat tak 7 deti 😉 a co si nakoniec zamrazili FHB ?

gagirl
28. okt 2014

Tak kocky hlasim sa..sliznica na 12dc bola vcera 7mm..ket bude 3.11..doktorka vravela ze dovtedy este trocha dorastie..tak dufam..🙂

lemoni86
28. okt 2014

@skaredekacatko jeej 🙂) super ... tak vela radosti prajem 🙂 a ako inac sa to u teba vyvija?

lemoni86
28. okt 2014

@haimi vies co... oni boli hb vsetky ... mozno aj fhb uz potom boli neviem... no a hej.. veru to bude detii :DD

lemoni86
28. okt 2014

baby este som si spravila o 10tej test v praci... pre istotu ved viete, ze ci ten prvy test neklamal ... ten prvy som si robila o pol siedmej ... kuknite 😕 🙂 ten dolny je ten o 10tej... to je uz fakt ze ciarka 😕

skaredekacatko
28. okt 2014

@lemoni86 dakujem ti pekne zatial boli dva kusy dnes mam volat co ako. A grarulujem ti nech vas nasledujem

denulkl
28. okt 2014

@haimi nie je tam Marcel tusim az do stredy...

lemoni86
28. okt 2014

@skaredekacatko tak ti drzim silno palce... miesta v tehuvlaciku je dost 🙂 🙂 coskoro sa tam vidime 😉 a dakujem

lenka54321happy
28. okt 2014

@haimi
Presne aj ja! 😉 6dnive embryo, 13ty den 😉
Presne ovplyvnit to nemozeme a strachom si nepomozeme....
Ale aj tak sa bojim 😳

lemoni86
28. okt 2014

@lenka54321happy aj ja sa trosku bojim... no si hovorim ze toto proste vyjde a nepripustam si ze nie... uz teraz oslovujem babo Misko 🙂) proste to vydje a bodka 🙂