Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ingrid0105 dakujem pekne 😊 je to v RF 1xsoft. predtym 2 neuspesne pokusy v Isc.Ba. tak snad to vsetky dotiahneme do uspesneho konca. 😊
@lemoni86 praveze nie. Ale cely den ma naduva mam naduknute brucho a este som msla ah mensie krce no otras 😒
@lenka54321happy nepanikar 🙂 kazda mame ine pocity a ty mas krasne testy tak sa tes a mysli na to male ze potrebuje hlavne klud a pohodu a usmiatu maminu 🙂
@ingrid0105
Tak ale myslis ze to je normalne?
Ja chapem ze mam byt kludna ale tak vcera ma boleli viac ☹((
@bergalm super mojka!!! 🙂
A jasne, ze kluk! 😉 vsak Marcelino robi rad chlapcov, lol! 😀
Je to tu na forume aj potvrdene 😀 😉
Teraz len relax, oddych a pozitivum maximum! 😵 😵 😵
@sarasota
@mimika1973 dievcata dakujem noooo sak muz mi hovori ked parkoval-no mamina ja som Ta v poriadku dopravil domov a Ty mi v poriadku vysed chlapca 😀 😀 😀 ako nejaka sliepka 🙂 Marcelko ho nakazil tak o 12dni uvidime ci sa trafil tak ako mal fesacisko
Baby aj vam ide tazko fraxik pichnut mne to nejde preist cez kozu. Som len ja taka lava ci to nejde
@skaredekacatko to bude isto uhniezdenie ;) .. mna tiez nafukovalo, aj som mala miernu zapchu... stale este aj teraz mam, len miernejsie.. pi vela vody 🙂
@lenka54321happy Nerieš 😉 Je to normálne, jeden deň tak, jeden tak. Vôbec nič to neznamená. Ja mám týždne kedy hrôza a týždne kedy ani neviem že mám prsia. 😉
Baby, fakt by ste mali prestať stresovať kvôli blbinkám. Samé seba viete niekedy vystresovať riadne a zbytočne. 🙂
Ale pre pobavenie "trápenia" z tehu tém: Dala som si slaninu. Nemôže to ublížiť bábätku? alebo Omylom som zjedla jogurt po záruke. Nemôže sa niečo stať? alebo Dnes som asi 10x strašne silno kýchla. Nemôžem z toho potratiť? 😀 😀 😀
@skaredekacatko asi maju hrubsie ihly, mne to tiez tazsie ide.. robim to tak, ze si ihlu opriem o tu kozu medzi prstami a silnejsie potlacim. ked prepichne vrchnu vrstvu, uz je to v pohode..
@lenka54321happy nerob si z toho hlavu, mna prsia neboleli vôbec a ani sa mi nezvacsili, az po porode, ked som kojila
baby tehulky co ste uzivali a uzivate medrol do ktoreho tt ste ho brali a v akej davke? znizovali vam ho po utzv? dakujem

tak kocky,dakujem Vam vsetkym,uz sme doma a ja lezim poctivo.Dala som si ananas .Dnes som bola v RF spokojna,boli sme tam sami,KET spravil Marcelino sme sa nasmiali,ze supr embryo HB1 kluk 🙂 🙂 🙂 sliznica 9mm 🙂 tak teraz to uz len dotiahnut do uspesneho konca...zobral nas nacas vobec sme necakali 😉 no uvidime ako dopadneme 😉