Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@gagirl zatial pracujem, na smeny, takze na sobotu volno , uvidim ako mi bude v nedelu a dnes mi moj gynekolog povedal ze po vklade PN, bola som si pre vysledky kultivacii a vysledky na stitku. tak neviem. ty si z GA? ku komu chodis?
@gagirl na fraxik sa priplacaju len haliere vlastne centy 🙂
Chvem sa opytat ci je pravda,ze Clostyl sposobuje cysty ?
@ingrid0105 po vklade chod veru radsej na pn..si setricka?Myslis gynekologovi komu chodim?dr.Mtytnikovej..ano ja som priamo z ga..A ty?
@gagirl nie som sestricka, hoci uz vieme tu vsetky tolko dokopy o IVF ze by sme si mohlo otvorit ambulanciu 🙂 ja som z velkych ulan a chodim k baranovi
dobré ráno žienky. tak ja žiaľ ani reprofiťácke štatistiky nezlepším. dneska 11 deň po ET test biely ako sneh a od včera sa mi pomaly spúšťa mrcha. žeby plodná jeseň skončila práve predomnou ☹
@silvik1 a teraz si mala kolko vajicok? ak smiem vediet? je to tvoje druhe IVF? alebo? Viem, ze teraz je o tom este skoro hovorit, ale pôjdete si pre mrazacikov do GF? alebo budete pokracovat v RF?... Posielam objatie a vela sil.... na prekonanie smutku, co v tebe teraz je, potrebujes cas.... niekto ho potrebuje viac iny menej... tak ti drzim palce... urcite raz budes maminka... 🙂
@speranza1 toto bolo moje prvé v Brne ale celkovo 3 IVF (vklad piaty, mala som aj 2 KETy). pri softe som mala 5 vajok, 4 sa oplodnili a vložili sa dve - 1xHB/1 a 1xEB/2, čiže zase raz ukážkové embyrá. nakoniec asi bude pravda, že tie moje vajká sú nanič vzhľadom na vek. teraz si dám pauzu, dám si konečne opraviť tetovanie a skúsim akupunktúru/homeopatiu. čo sa týka GF zahrávam sa skôr s myšlienkou, že si zistím v akom štádiu sú zamrazené moje embryá a ak to nie sú blastocysty, tak by som ich chcela dať rozmraziť, nechať dojsť do štádia blasto a dať spraviť genetiku. viem, že v RF to robia no neviem či v GF. a okrem toho to nesmú byť blasto. tak uvidíme.
my už máme podanú aj žiadosť na adopciu, čakáme kedy začne príprava, takže za dva roky budem určite mamina.

@zibi, Ahojky, môžem ti prosím ohľadom konzultácie výsledkov z hematológie poslať IP?