icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tlucka
26. nov 2014

@falin Zlatíčko Ďakujem 😉 Veľmi si ma potešila v dnešný smutný pracovný deň

bergalm
26. nov 2014

@falin dakujem aj ja za srdiecko 🙂 🙂 🙂

bergalm
26. nov 2014

@gagirl ahoj no zaludok je ako na vode niekedy,najem sa a vzapeti mi je tazko na vracanie musim mat vzdy zuvacky pri sebe

bergalm
26. nov 2014

@lemoni86 no ja mam stale nizky tlak tak uvidime ako to bude dalej inak ja mam tiez digit.tlakomer na ruku a myslim si,ze stara klasika je najlepsia....raz mi to spominala aj kolegyna s ktorou som lezala v nemocke bola zdr.sestricka...

lemoni86
26. nov 2014

@diska nevola sa to ze integrovany test? lebo mne povedali na gynde ze sa mam na to niekam objednat.. este som sa nie ..

dorotka66
26. nov 2014

@bergalm už si po ultrazvuku? 🙂

bergalm
26. nov 2014

Baby ,to je des vcera som zase mala maly fiacik na intimke ☹ ☹ ☹ moc cisty a dnes rano na papieri taky hnedy vytok nie vela ale bol,boze mam strach poobede to sono poviem lekarovi...Ja neviem z coho to moze byt????

bergalm
26. nov 2014

@dorotka66 nie az poobede idem a som v strachu ze co a ako 😒

benny11
26. nov 2014

@bergalm neboj, všetko dobre dopadne, no mňa to čaká v piatok, ja budem vtedy stresovať....

buba08
26. nov 2014

@janikajanka ja ked som podavala ziadost z brna, tak som tam nemala uvedene ake lieky mi budu davat, len celkovu sumu za cele ivf a bol to soft protokol, konkretna znacka liekov nie, ja som mala puregon, uz si pisala ziadost o predlzenie platnosti?

lemoni86
26. nov 2014

@bergalm ja uz z toho nestresujem ani... sa mi to objavuje tiez este... vcera uz pomenej a dnes zatial nic, doktorka vravela ze musim byt v klude... babenko bolo ok tak.. asi je to normalne... aj v reprofite to vraveli..

dorotka66
26. nov 2014

@bergalm ale neboj, mysli na to tak, že sa tešíš, lebo budeš mať zase nové pozitívne informácie 😉 ja začínam mať poctit, že tých 9 mesiacov je desne veľa. sa som už dnes bola na hematológii a krv je ok, žiadne zrazeniny. tak ma dr. potešila 🙂

dorotka66
26. nov 2014

@bergalm
@lemoni86 baby je vám ráno zle od žalúdka? lebo ja necítim žiadne zmeny 🙂 jem všetko čo mám rada. tak uvažujem či je to v poriadku 😉

lemoni86
26. nov 2014

@dorotka66 ja len skoro vyhladnem a mam sem tam traviace tazkosti... ziadne nevolnosti .. nafukuje mi vecer brucho jak balon.. to je asi vsetko :D a chce sa mi viac spat...

dorotka66
26. nov 2014

@lemoni86 so spaním som na tom podobne, ja nočný vták spím pri telke už o pol deviatej. o chvíľu začnem chodiť do postele o ôsmej a to som si vždy do dvanástej čítala 🙂

bergalm
26. nov 2014

@dorotka66 no mne niekedy je zle ale nie len rano ale aj vecer

lemoni86
26. nov 2014

@dorotka66 mna uz taha o siedmej... 🙂.. ale kedze musim brat ten utros vecer, tak sa snazim vydrzat do tej 11tej...

bergalm
26. nov 2014

@lemoni86 no ja troska ano ked neviem co a ako snad to dneska dopadne dobre....snad potom uz budem kludnejsia mm je uplne v pohode,ze ak to nieje krv cervene tak je to dobre no chapete? 😀

lienka_1
26. nov 2014

@falin Ďakujem! 😉

buba08
26. nov 2014

@bergalm to su chlapi, vsetko zlahcuju :-/

lienka_1
26. nov 2014

@falin Ja som minulú stredu dostala stopku. Na 7. deň bol jediný folikul vľavo, endometrium 3mm a zdesenie v tvári lekara. Tak sme my skončili naše babätkovske ťaženie jednou veľkou katastrofou ☹

lemoni86
26. nov 2014

@buba08 @bergalm ved to.. ze oni sa nam to snazia slovami zlahcit a my si to stresovanim stazujeme... ma pravdu, pokial to nie je cervena krv tak nie je taky dovod na paniku.. a ani cervena krv stale neznamena ze je nieco nedobre.. ale ved jasne ze lahko sa hovori a tazko kona.. musime to proste nejak do toho 13 tt vydrzat... potom to uz bude kludnejsie 🙂

bergalm
26. nov 2014

@lemoni86 no veru tak sa musim ukludnit troska dnes len lezim radsej kym pojdem na to sono 😕

lemoni86
26. nov 2014

@bergalm tak tak, lezkaj 🙂 ja si idem tiez polezat... pocitat a pospat 😀 😀

renitr
26. nov 2014

@franzziska Ahoj, ano chvalila som FC a este stale som tam 🙂 Su v pohode anic sa napokazilo, len som citala o metode PICSI a to vo FC nerobia. Tak rozmyslam nad touto metodou a preto pozeram aj ine centra ze kde to vlastne robkaju 😉 a tebe sa ako dari?

diska
26. nov 2014

@lemoni86 ja som bola asi mimo ked mi to hovorila tak neviem fakt ako sa to vola,ale ze prv sa berie krv a na utzv uz musia mat tie krvne vysledky a meranie utzv a tie vysledky sa spolocne zhodnotia,pokrocile tehulky urcite vedia ako sa to vola 😀

haimi
26. nov 2014

@falin dakujem za srdiecko 🙂

haimi
26. nov 2014

@bergalm neboj, vsetko bude dobre. Mne doktori aj sestricky v nemocnici hovoria, ze hneda je dobra 😉 tak mi nic nezostava len im verit

zabka1124
26. nov 2014

@bergalm neboj, vse bude okay! Ja spinim tmavo hnedo, sem tam cerveno od 6tt! Bola som aj tu b Irsku na pohotovosti, mala som hematon 20×30mm! Babo je okay! Vcera som bola na 12tt sone, babo kyvalo, metalo sa a spinim stale! Povedali mi, ze hematon je prec aj take spinim! Vraj to moze byt z Utrosu! Takze uz znizujem davky na 2-0-2! Uvidime potom! Hlavne je, ze babo je okay! !! Drz saa!

leonie777
26. nov 2014

ahojte dievcata, viete mi prosim poradit ako znizovat davku utrogestanu? viem ze sa tu uz o tom niekde pisalo, ale hladam to od vcera ... vcera som zacala 13 tt a beriem utroš 2-2-2 ... dakujem moc za pomoc.