icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

diska
27. nov 2014

@zuzu1108 zober si tam 😉

bergalm
27. nov 2014

Kocky,pisala som Stelclovi,ze mame srdiecko a je vsetko o.k.a on fesacisko mi poslal krasneho smajlika to je mile od neho,kedze ma oplodnoval ON 😀 😀 😀 😀 Tak si myslim,ze robil dnes...No nic Marcellino je proste 11111111 u mna 😉 😉 😉 😉

diska
27. nov 2014

@bergalm 😀 😀 😀 jaj aj ja som mu to pisala a tiez mi rano poslal ako odpoved smajlika 😅

bergalm
27. nov 2014

@diska no nieje to fajn?Tu by sa na Teba doki zvysoka vykaslal....Marcel je Marcel 😉 😉 😉 😉

buba08
27. nov 2014

@diska u dr. Contosa som ja bola minuly rok na kolonoskopiu, je velmi mily, ja som bola v zeleznicnej nemocnici, ma tam 2 sestricky, jedna je zlata, ale ta druha...., no nic moc, ale dr. je velky odbornik a zaroven mily clovek🙂 @lienka_1

haimi
27. nov 2014

@bergalm aj mna mal, ale vyskrtol ma, lebo mal toho v ten den vela. Tak si moju uspesnu ciarku pripisal niekto iny 😉 ale vidim, ze kazdemu odpisuje, len na mna kasle.... a to chcem jednoslovnu odpoved ☹

haimi
27. nov 2014

@bergalm a samozrejme gratulujem 😉 to bolo tvoje prve srdiecko ?

buba08
27. nov 2014

@zuzu1108 nepichaj rano, zober so sebou, podla utz ti povedia, ci este pichnut, alebo uz nebude treba, drzim palec, aby ich bolo dostatok

haimi
27. nov 2014

@bambulka2015 jeeeee aj ty mas dvojicky, gratulujem 😉

laracroft2
27. nov 2014

@bambulka2015 jej diky. Ale bromelain nie je lepidlo. Je to enzym, ktory stiepi ine latky (bielkoviny rozkladá na aminokyseliny). Napr. rozklada aj krvne zrazeniny. A najmä sa používa na zmenšenie opuchov, modrin, skracuje dobu hojenia, zníženie bolesti po operácii alebo fyzickom poraneni. Nikde som sa vsak o uhnizdeni nedocitala. V ziadnom vedeckom clanku. Tak preto sa so zaujmom pytam a nejde mi to nejak s tym spojit. Iba ak tam tiez nieco stiepi a tym pomaha k uhniezdeniu. Ale urcite nie ako lepidlo.

bambulka2015
27. nov 2014

@laracroft2 no ja neviem. Vraj je to dobre na uhniezdenie aby nebolo embryo vypudene a to je hlavne. Mne su enzymi a podobne vecicky ukradnute 😉 Hlavna vec, ze to pomoze, aj ked by to mal byt len placeboefekt. 😀

bambulka2015
27. nov 2014

@haimi no dvojky. Dnes sme sa dozvedeli 😉 To bude sranda. Len nech vsetko dobre dopadne a v zdravi dobacujeme do stastneho konca. 😉

gagirl
27. nov 2014

@ingrid0105 nemas zaco.🙂lepsi je asi cerstvy ananas aj so stredom..drzte sa..🙂

lemoni86
27. nov 2014

@bergalm @diska takeho smilika? :o))

diska
27. nov 2014

@lemoni86 😀 asi ich rozdava jedna radost 😅

lemoni86
27. nov 2014

@diska jj 😀 😀

dorotka66
27. nov 2014

@silvia545
@ingrid0105 kočky k ananásu pridajte aj priadku dávku čerstvého chilli 🙂 mne to pomohlo.
@bambulka2015 čo to čítam, dojky? 😀 paráda, to si teda užijete. a to už videli srdiečko? lebo ja som dnes bola na ultrazvuku, všetko ok, našťastie fazuľka je tam kde má byť, akurát veľká, zatiaľ všetko OK. škoda len, že srdiečko bude vidieť až o 7 dní.

dorotka66
27. nov 2014

@gagirl gag ako si dnes dopadla? 🙂 ja mám ešte stále zväčšené vaječníky, takže to vysvetľuje pichanie keď zakašľem 🙂

leontinka27
27. nov 2014

Baby tehulky cokeby ste sa doplnili do tabulky teda aj snazilky aby sme mi dlhorocne snazilky mali imspiraciu?neviem na ktorej stranke je.kedze je v RF plodna jesen.hold niektore si musime pockat.snad aj nam tehu vlacik zastavi.....

bambulka2015
27. nov 2014

@dorotka66 no dvojky. bude veselo. 4 a 7 mm. Srdiecko este nebolo pocut ale doc videla chvenie a to vraj sposobuje srdce. Idem zase buduci tyzden, tka uvidime, ci uz nieco bude. Ale to je ako zazrak, minuly tyzden na neboli ani len tie vacky.

bambulka2015
27. nov 2014

@dorotka66 jaaaj a zväcsene vajecniky mam aj ja stale. Uz tie tak hrozne ale ten pravy je este dost velky. Ale vraj je to OK.

dorotka66
27. nov 2014

@bergalm paráda, blahoželám k srdiečku. v ktorom presne si? smolka, že mne ho dnes ešte nebolo vidieť 🙂 ale fazuľka sa hýbala...alebo som sa ja hýbala.... 😀

dorotka66
27. nov 2014

@bambulka2015 no je to super, len sa pekne držia. fakt zázrak, táto jeseň je teda plodná 😉
inak dnes som doma celý deň a paráda, pekná prechádzka, hodinka šlofík, aj by som to na pár dni brala baby 🙂

silvia545
27. nov 2014

@dorotka66 dakujem 😉 a to chilli sa je raz za deň alebo viac krát 😉 no lebo keby viackrát,tak by som inde nasedela len na wc 😀 😀 mne štipľavé nerobí moc dobre 😉 viem,že aj mlieko je dobré piť od dňa ET plnotučné teda 3,5 % 🙂

ingrid0105
27. nov 2014

@laracroft2 Drzim ti palce nech lekar nema pravdu a nech ju mas ty a hematom sa vstrebe 🙂

dorotka66
27. nov 2014

@silvia545 no silvi, ja som denne jedla od vkladu polovicu čerstvého ananásu (viac som nezvládla) aj s tým stredom ako písala gag, chilli ja môžem, tak som to aj asi preháňala. Jedla som na raňajky, obed aj večeru 😀 Ale daj si toľko koľko zvládneš. ja som pred vkladom mala zápal priedušiek, tak som to chilli jedla aj na vyliečenie.

ingrid0105
27. nov 2014

@silvia545 dakujem pekne 🙂

ingrid0105
27. nov 2014

@bambulka2015 gratulujem k dvom fazulkam 😀

gagirl
27. nov 2014

Kocky moje tak po dnesnom sono mame uz aj srdieckooo..🙂)dnes sa moja doktorka niekam asi ponahlala lebo velmi ani nemerala len ukazovala ze srdiecko pekne bije..bol to krasny pohlad a pocit..🙂myslela som ze budem aj pocut ako bije ale nevadi..hlavne ze som videla..tesime sa🙂

dorotka66
27. nov 2014

@gagirl fíha tak to blahoželám 🙂 ja za s musím čakať 😀