icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

dalida
4. jan 2015

@speranza1 ahoj, kraska. 🙂 Som rada, ze ta kocky upokojili 😉 Suhlasim s nimi, tehu priznaky su ziadne, minimalne, max. alebo kombinacia vsetkych troch 😉 Su to sekundarne priznaky tehotenstva, ved vies...
Uz som sa na teba vcera pytala, chybala si mi 😉 Posielam srdiecko 😉

speranza1
4. jan 2015

@dalida cau zlato... No zatial mame dve bambulky so srdieckami... Sme 8+1tt mala som3x hematom... 2sa asi vyplavili a ten treti posledny je okolo jedneho celeho plodiku a ohrozuje ho... Svina jedna... Obcas spinim, potom nie... Kontrolu mam az 12steho 😉 a ty sa ako mas?

speranza1
4. jan 2015

Zenicky... Kedy je najlepsie pichat heparin? Alebo je to jedno?

lubica1979
4. jan 2015

Ahojte baby, chcem Vás poprosiť, ako je to teraz s postupom pri IVF s poisťovňami. Ja som bola pred rokom na IVF v Brne a až po IVF som poslala žiadosť do poisťovne o preplatenie. Stále to platí alebo už je to inak? ďakujem

janedoe
4. jan 2015

Tak zajtra prva konzultacia k IVF. Len nechapem, preco mam take zmiesane pocity z toho.

speranza1
4. jan 2015

@lubica1979 no teraz je to opacne... Najprv schvalenie. A potom ivf... Myslim, ze je tu aj tema o tom... Vela stastia😉

speranza1
4. jan 2015

@janedoe neboj sa... Hned po prvej konzultacii budes mat velmi dobry pocit... Uvidis... Ku komu ides?

santeema
4. jan 2015

@speranza1 ak ta to upokoji, ja som sa pri malom necitila tehotna snad do 20 tt. uz som to tu pisala, chute ziadne, zle mi nebolo , prsia ma neboleli a nezvacsili sa mi ani pri kojeni🙂, brusko som nemala takmer ziadne az okolo 23tt mi zacalo rast, chodila som do firmy, soferovala a az do dna porodu pomahala v utulku🙂.. a to mam za sebol 6 ivf a otehotnela som az po 17 rokoch co som s priatelom... tak to vôbec neries, ci sa citis tehotna, alebo nie, len nech vsetko dopadne dobre🙂...a ja ti to uplne, ze najviac zelam aby dopadlo🙂

janedoe
4. jan 2015

@speranza1 Dakujem. Snad to tak bude. Ideme k Machacovi, tak snad to bude dobre, len akosi nie sme asi este vnutorne vyrovnani s IVF, tak preto tie zmiesane pocity 🙂 .

gagirl
4. jan 2015

@janedoe ahoj..to je prvy pocit lebo nevies ci mas cakat a co ta caka..ale ber to tak ze vam pomozu k otehu..a este stale mozes zostat tehotna aj prirodzene..vela stastia..🙂

diska
4. jan 2015

@speranza1 je to jedno kedy ci rano alebo vecer ale treba dodrziavat ten isty cas.
ja pichavam rano,kedze po 3 hodinach mi odoberaju potom krv.

janedoe
4. jan 2015

@gagirl Dakujem. Nieco taketo som asi potrebovala pocut ☺

gagirl
4. jan 2015

@lubica1979 teraz treba pred ivf podat ziadost o schvalenie a preplatenie ivf v zahranici..a po ivf potom poziadas o refundaciu nakladov..

franzziska
4. jan 2015

@janedoe ja som mala taky bezdovodny zly pocit cely tento kalendarny rok co som behala po 2 CAR...a praveze pred Brnom som mala prvýkrát dobry pocit...a najma ihned po konzultacii samozrejme tiez 🙂 ...pokazde kde som tam sla na kontrolu alebo som len doma pomyslela na cokolvek co s tym suvisi - tak hned taky pocit jako keby to nebola spravna cesta....teraz je to fajn

gagirl
4. jan 2015

@janedoe ;)drzim palce..

franzziska
4. jan 2015

@diska naozaj je jedno kedy sa pichaju injekcie? a vsetky i tie stimulacne? ozaj a tebe odoberaju krv každý den preco?

speranza1
4. jan 2015

@franzziska to iba o heparine sme sa bavili ( fraxiparin alebo clexane) ... Mne napr. Injekcie na stimulaciu ako napr. Merional vraveli pichat v rf radsej rano 😉

franzziska
4. jan 2015

@speranza1 a vecer maju nejaky slabsi ucinok alebo...?..a viem ze hovoříte o heparine, ale pytala som sa preco jej každý den odoberaju krv --) @diska

dalida
5. jan 2015

@speranza1 nech ten hematon zmizne... a bublinkam nech sa dari 😉 K tomu heparinu, ja som pichala vzdy okolo 18nastej... k veceru mi to viac vyhovovalo. 😉
A momentalne som vo faze cakacej... po kyrete som 6 tyzden, mala by nabehnut menst.... pochybujem, ze pride spontanne... ☹

speranza1
5. jan 2015

@dalida jaaaj klikla som viackrat na paci sa mi to... Prepac... Ja picham vecer 20.30 a rano 8.30 uzivam vsetky lieky... Tak mi to vyhovuje 😉

crazybabenka
5. jan 2015

baby moje....čo mám ja zase za pikošku 😀 😀 😀 beriem duphaston....na úpravu cyklu....a bol u nás svokor....a videl...ako ho beriem....tak sa ma spýtal...že čo to mám.....no čo mu budem vysvetľovať.....tak som mu povedala....že to "od bolesti" ale sú len na predpis 😀 😀 😀 ....ešte sa ma spýtal....že prečo také malé.....tak mu hovorím...že to sú silné......a on o hodinu na to.....že "dal som si s tých tvojich od bolesti.....ale pre istotu hneď dve a fajné sú....hneď ma prestala bolieť hlava" musím si ich aj ja od doktora pýtať" 😀 😀 no pravdu som mu nepovedala 😀 😀 😀 hádam mu do rána kozy nenarastú 😀 😀 😀

speranza1
5. jan 2015

@crazybabenka 😀 😀 😀

franzziska
5. jan 2015

@crazybabenka si sa vynasla 😀 😀

diska
5. jan 2015

@crazybabenka neviem sa prestat smiat 😀 😀 😀

dorotka66
5. jan 2015

@crazybabenka veru svokor pobavil 🙂 ja som raz kámošovi, ktorý chcel bylinkový čaj tiež uvarila ženský (veď aj ten je z byliniek) a odvtedy mi to vyčíta 😀

dorotka66
5. jan 2015

baby ja už tiež vyzerám ako indián, samé fliačky a vyrážky. dokonca aj na hrudi. teraz som doma ešte na dovči, ale vo štvrtok idem do práce,. tak to sa na mňa pozrú a začnú hádtť o čo ide 😖

scheflera
5. jan 2015

chodíte tu niekto do UNICI v Brne?lebo všetci tvrdia,že je najlepšia a má naj úspešnosť.

nelly3
5. jan 2015

@crazybabenka
😀 😀 😀 😀 super

dalida
5. jan 2015

@crazybabenka 😀 😀 😀 sa smejem az ma brucho boli 😀 😀 😀

buba08
5. jan 2015

@crazybabenka a ja, ze preco mi tie ruzove tabletky na hlavu nezaberaju a to duphik treba davat 😀, ze som na to skôr neprisla 😀 😀 😀