icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

haimi
14. feb 2015

@ingrid0105 daj vediet, ked zacnes stimulku, nech na teba myslim a posielam pozitivnu energiu 🙂 😉

mimika1973
14. feb 2015

@silvia545 ano das to! 😉 😵
A co tak stimulka s jednou injekciou (75 jednotiek) Menopur ci Merional spolu s clostylom alebo aj bez neho?
Myslim, ze to by bolo vhodne v tvojom pripade. Nie len cisto clostyl. Skus navrhnut dokimu tuto variantu 🙂
A skus brat Inofolic mesiac pred ivf, aj to moze vylepsit vajka 😉
A jar byva uspesna, taky marec, april, tak sup znovu do toho! 🙂
Ty mas este preplatene ivfka ci uz nie?

evadek
14. feb 2015

@diska zas?😀 ..kiez by babenky...lebo ten prazdny vak ani ine veci sa mi nepacia...poviem mudr. ked ma zacnu strasit , ze to budu dvojicky..lebo ste sa vsetky rozhodli😀
Ze ake mimo, aky prazdny vak?....tu su odbornicky😀

mimika1973
14. feb 2015

@speranza1 sperinka myslim na teba, vas....aj napriek rizikovemu tehotenstvu, verim, ze vsetko bude len dobre pocas dalsich mesiacov! 😉 a babetka budu pekne v brusku rast! 😵 😵 Klud, oddych aj nadalej!
A nech sleduju pekne ten krcok, a ak bude treba tak aj serklaz urobit, nech to dotiahnes co najdalej.... 😉
Drz sa moja, sme s tebou!!! 😉

mimika1973
14. feb 2015

@evadek 🙂 😉 hcg pekne rastie, uz len sono kontrola a pocet babetiek! 😉 😵 Mas pravdu, moze byt aj jedno, ale kludne sa mohlo aj rozdvojit....uvidime prekvapko 🙂 Drz sa! 😵

mimika1973
14. feb 2015

@evadek vak, zlte teliesko a embryjko a strdiecko...asi tak postupne 😵

evadek
14. feb 2015

@mimika1973 hlavne nech sa neschovava!!!! co je to za dieta ked uz teraz sa hra na schovavacku???😀

mimika1973
14. feb 2015

@evadek no je to maly sibalek! 😀

mimika1973
14. feb 2015

@evadek dalsie sono o tyzden asi? to uz bude daco vidiet lepsie.... 😉

mimika1973
14. feb 2015

@evadek ja som mala hcg na 8.den po testiku asi cez 140000 aj nieco, ale boli dve zo zaciatku, v 6tt jedno to vzdalo.... len tak do obrazu 😉

ingrid0105
14. feb 2015

@mimika1973 aj ja sa chystam na stimulku s closticom a 8DC kontrola, moze mi potom este davat dopichavat aj Merional alebo to uz je neskoro?

silvia545
14. feb 2015

@haimi 😀 😀 mimo je niekto iný 😀
mala som ju z clostilu,,dr. mi tak aspoň povedal ked som bola počas stimulky na uz ,,skúsim to Macháčovi navrhnúť ten merional,,uvidíme čo povie 🙂

silvia545
14. feb 2015

@ingrid0105 😀 😀 o tom pochybujem,,zarytá jak krtko v zemi 😀

silvia545
14. feb 2015

@diska já už tiež neviem čo bude dobré na tie moje vajká 😖 asi som už vynesená slepice 😀 😀

silvia545
14. feb 2015

@mimika1973 inofolic som brala a rozhádzal mi cyklus,,teda skrátil na 15 dc.,,tak Macháč mi ho kázal vysadiť,,beriem teraz macu,,prenatal a D3,,tak uvidíme či aspoň trošku zaberú 😉
už som samoplatca,,toto bude moje 5 ivf 😉

silvia545
14. feb 2015

@evadek umíram z teba 😀 😀

silvia545
14. feb 2015

@ingrid0105 uvidísa na uz,,ak by pomaly rástli folíky,tak určite dá aj dopichávať 😉

lemoni86
14. feb 2015

@speranza1 fajne..tak potom dr v nemocke robia fakt maximum...treba to len vydrzat... Mam zovrete palce na rukach aj nohach..🙂🙂 drzte sa vsetci 3ja 🙂

evadek
15. feb 2015

@silvia545 len to nie😀 ty sa sustred na to, ze z teba bude dobra sliepka a vydas zo seba krasne vajka..🙂

evadek
15. feb 2015

@mimika1973 ja dufam,ze koncom buduceho tyzdna🙂

speranza1
15. feb 2015

Krasne ranko zienky....ja som dnes spala ako babatko....dali mi diazepam 5, paaaani tak to je vam morda... 😀 😀 😀 ...kazde rano spinim na tmavo hnedo..ale potom je klud...to v noci sa nazbiera ta stara krvicka a potom rano to vyjde a je pokoj...zatial ma brusko neboli, tak to je dobre...nariadeny nadalej prisny kludovy rezim....kiezby som to aspon v takom stave dotiahla co najdalej...posielam vsetkym objatie a velku pusu 😵 😵 😵 .....prajem krasnu nedelu.paaaaa

tlucka
15. feb 2015

@speranza1 Super, som veľmi rada, že krvácanie ustalo. Len tak ďalej pokračujte a zachvíľu máš drobcov pri sebe 😉 Moc ti to prajem 😉

speranza1
15. feb 2015

@tlucka vdaka zlaticko...aj lekar sa zacal ku mne inak spravat...vsetko mi pekne konecne vysvetlil...som velmi rada...

tlucka
15. feb 2015

@speranza1 Bože, to som neskutočne rada. A "pán" doktor mal zlý deň, keď sa k tebe tak správal? Dúfam, že už vyšiel ten hnusný hematóm a už bude iba dobre. 🙂

speranza1
15. feb 2015

@tlucka aaaale mne uz tych hematomov vyslo od 6tt asi cca 4-5.... To su tie su vytieli spolu s prudom krvi...asi najvacsi bol hned prvy a teraz ten posledny...takze mam pocit, ze v maternici mam nejaku ranku, ktora sa vytvorila po prvom hematome a ta sa vzdy naplni krvou - vytvori sa hematom a ten sa nevstrebava ale stale sa vypudi von z maternice....chvala Bohu mam zatial to stastie, ze tie hematomy mi nestiahli so sebou moje najdrahsie lasky....tak velmi ich milujem...ach jaj.... 😵 😵 😵 😵 😵

ingrid0105
15. feb 2015

@speranza1 som rada ze uz nekrvacas, to je super 🙂 a domov ta kedy chcu pustit 🙂

speranza1
15. feb 2015

@ingrid0105 no nevyzera to zeby ma chceli odtialto prepustit skoro...ale tak ja tajne dufam, ze cim skor sa dam do poriadku, tym. skor ma prepustia domkov...

ingrid0105
15. feb 2015

@speranza1 a sono ti este stale nerobili ako sa maju deturence? ja cakam nedockavo na mrchu ale nechodi...prave teraz

haimi
15. feb 2015

@speranza1 radsej nech si pod kontrolou, aj ked chapem, ze nemocnica nie je vyhra. A hlavne kym ta pustia, nech ti skontroluju krcok a povedia ti podla vysledku, co dalej... Drz sa tam

haimi
15. feb 2015

Zachvilu vyrazam do hlohovca na 3D, normalne ma chyta stres