icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

silvia545
17. feb 2015

@evadek ten najkrajší zázrak máš v brušku 😉 alebo hned dva 🙂

buba08
17. feb 2015

@zoji79 ta je nadhernaaaaaaaaaa 🙂

ria191
17. feb 2015

@zoji79 možno Kouďak nakukol preto to háro 😀 😀 😀. Ale ja sem ani nepláchnem iba občas nemám čas škoda taká sranda tu bývala aj mi to chýba. Ja stále niečo riešim a stále len čakám a čakám takže už ani nič neplánujem keďže sa to vždy poserká. Možno jar bude naša 😀 😀 😀 😕 😕 😕

evadek
17. feb 2015

@silvia545 dakujem..nech ten zazrak tam pekne byva 9 mesiacov🙂..ale som strasne spokojna..konecne.🙂

zoji79
17. feb 2015

@buba08 ahoj bubacik moj 🙂 Ano, je nadherna, furt sa na nu pozeram ked spi...niekedy ani sa neviem od nej odtrhnut...ale ani ona odo mna 😀 Stale len dakujem Bohu, ze takéhoto zlatusika nam dal. Oplatilo sa tolko rokov cakat, je to nase zlato, ..a to do slova....resp. zlato je v RF 😀 😀 😀 Ty ako? Ako si na tom?

ingrid0105
17. feb 2015

@haimi no 14 uz nestiham to je 2.3. Ak mam dnes 1dc ci ako to mam ratat

haimi
17. feb 2015

@ingrid0105 dobre to pocitas,na chuja som to spocitala. Len 13 dni. A kedy si mavala pred tym opu?

haimi
17. feb 2015

@bergalm vo vybere su: Alica, Ela, Greta, Hana, Lujza, Livia. Tak som zvedava, ako to este cele dopadne 😀

haimi
17. feb 2015

@bergalm a ty uz vies co budete mat ?

ingrid0105
17. feb 2015

@haimi na 14dc ale bez liekov som mala po 2 cyklusy 11dc 18mm folikul tak s liekmi neviem. Myslis ze je blbost zacat ? Alebo pockam co povie lekar pri utz? To uz vtedy vedia kedy bude opu?

haimi
17. feb 2015

@ingrid0105 podla mna to das 🙂 , mne naposledy dal pichnut pregnyl pri 18,5mm foliku, cize v tomto pripade by si mala opu na ten 13 den. A ked budes brat clostil, tak to urcite nebude neskor, hlavne ked k tomu pridas alchemilku na sliznicu 🙂 mne vzdy naplanovali opu na jeden ultrazvuk, takze to uz na sone budes vediet. Mozno by aj posunuli na 13 poobede, keby to vychadzalo na 14.

ingrid0105
17. feb 2015

@haimi no pustim sa do toho a vsetko sa rozhodne na utz. Zajtra tam cinknem kvoli utz. A spravia mi ho aj o siedmej rano ked chcem? Potom stiham robotu o 10tej

haimi
17. feb 2015

@ingrid0105 na stranke maju, ze ordinuju od 7:30, ale to podla mna stihnes, ked pojdes autom. Za hodku a pol si v robote a ten ultrazvuk bude trvat max 30min.

fatma1
17. feb 2015

@evadek , super, gratulujem, dobre som pochopila, ze si otehotnela?? a uz cakas teraz babo?
Nemam prehlad tolko tu je sprav, zachytila som len tie posledne.

@ria191 ihaaaa...a kolko ma tvoj cm? mne to nasli len teraz? cca pred rokom. A povedal, teda jeden lekar, moj gynekolog, ze na to treba prilis dobreho odbornika, aby to zoperoval, lebo ked sa to nepodari a narusi sa to, tak moze hrozit vybratie maternice.
V CAR Ferticent lekar povedal, ze moze aj nemusi to robit problem, ze je to male, ale sarapatu to vie urobit.
U nas je problem v spermiograme, pomale, menej, do stran idu a este aj horsia kvalita/patologia.
A kto je Marcelino?? nejaky lekar, ci? a kolko mate rokov baby, ak smiem vediet? dik

evadek
17. feb 2015

@fatma1 tak zatial som len 5tt..takze este sa moc tehotna necitim..ale som🙂

haimi
17. feb 2015

Baby, je teraz niektora kocka v stadiu stimulky, alebo po vklade, ktorej drzime palce ? 🙂 teda okrem zacinajucej @ingrid0105 😉

fatma1
17. feb 2015

@evadek Jupiiiiiiiii, tfuj, tfuj, tfuj..... a bola si cez Brno?

bergalm
17. feb 2015

@haimi ahoj no este nie morfologicky utz. mam mat 6.3.v Brne,ale tentoraz nechceme vediet az do konca to bude prekvapenie 🙂 I ked mama tvrdi,ze to bude chlapec........no uvidime vsetci sa cuduju,ze vydrzime nevediet to 😕

evadek
17. feb 2015

@fatma1 hej..cez Brno...spominany Marcelino ma mal na starosti...nas fesi😀

evadek
17. feb 2015

@ingrid0105 kedy zacinas?🙂

haimi
17. feb 2015

@bergalm tak to asi lekarovi vzdy musite povedat. Hlavne mu to povedz na tom morfo sone, lebo mne pohlavie uviedol do spravy 🙂

bergalm
17. feb 2015

@haimi ja som sa dnes objednala dr.Vlasinovi bola som u neho aj min.rok pri malej a nepovedal sam od seba ,len sa po vsetkom opytal ci nejake otazky treba pohlavi????vtedy sme povedali,ze ano chceme a ani v papieroch nam nenapisal,tak uvidime v kazdom pripade dik budem to hovorit,ze nechcem vediet 😉

silvia545
17. feb 2015

@evadek neboj moja,vydrží určite 😉 to len teraz drobček trošku ponapínal maminku ,, no bude z neho malý alebo malá nezbednica 🙂

tlucka
17. feb 2015

@haimi Ja som 😉

silvia545
17. feb 2015

@tlucka držííím palčeky 😉

tlucka
17. feb 2015

@silvia545 Ďakujem. Už iba pár dní a snáď sa to nekonečné čakanie skončí. 😉 😒

haimi
17. feb 2015

@tlucka jeee, tak drzim palce a idem vysielat pozitivnu energiu 😉 a uz si po vklade? Kolko dni? Co ti vkladali?

tlucka
17. feb 2015

@haimi Ďakujem 🙂 🙂 Dnes som 8 deň po KET a vkladali mi 2 zmrzlinky (XB a HB). Už ma zase chytá depka 😒 Hlava začala zase bolieť ako zvyčajne pred menzesom.. ☹ Ale dúfam, že nepríde 😉

silvia545
17. feb 2015

@tlucka aj mňa bolela hlava,,a našu evičku tiež,,to je asi z ťych liekov,,a kedy sa chystáš testíkovať ? 😉

tlucka
17. feb 2015

@silvia545 Mňa takto hlava bolí pred menzesom, tak uvidíme. 😒 Najradšej by som aj teraz, ale muž mi nechce dovoliť. Testovať mám v sobotu, tak keď dovtedy nedostanem, tak asi vydržím. Zajtra by som mala dostať menzes, tak snáď nepríde a potom možno testnem. Ja som vždy dostala menzes aj napriek užívaniu Utrogestanu, resp. Agolutinu, takže keď sa dostanem k testovanie, bude to u mňa úspech. 😉