Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ria191 ved tebe sa chce len nemožeš nie? 😀
@tinkatinulka V pondelok som dostala od sefky zdrba, ze som rozlietana a je ma v robote malo vidiet! 🙂 🙂 Nuz mala som dovolenku, lyzovat som nestihla, lebo som ochripkovatela a zostala som este na marodke, lebo ma ta svinucha nejako zlozila a vo stvrtok musim sluzobne do Blavy. Takze podla nej som sa mala napchat gebuzinami a sirit virus veselo dalej. Ale inak super 😀 😀
@lienka_1 uha no super sefka, nech sa teši ked budeš tehulkovať ako "casto" budes v práci 🙂
@lienka_1 sluzobne Ba, nestihnes aj služobne Brno ?
@tinkatinulka To bolo asi 1x, co takto reagovala. Mozno mala iba zly den 🙂 Ach, ja keby ze som otehotnela, tak moju sefku to velmi trapit nebude, zmluvu mam zatial na jeden rok. Ale kaslat na to, hlavne nech mi rastie pupok a nie od tuku, ale od mrnusa vo vnutri 😉
@tinkatinulka Mangelino bol minulu stredu v Brne. Ja sa v BA nezastavim. Pojdem jak vrtula 😀 Asi to fakt necham na jar. Tak pekne je vonku!
@lienka_1 juj pupok..mne už suseda že ci som tehotna..a ja kukam jak puk sak to iba sadlo..ale v pohode, to znamena ked aj budem nik to nepostrehne už.no nemat svoj den by bolo super, sak makas ako fredka ze na nas nemas cas.o mne sa to teda dnes neda povedat..
@lienka_1 bol v RF na SPg?
@tinkatinulka Hej, stihol "si uzit" pred pracovnym stretnutim 😀 😀
@lienka_1 nooo tak to je šikovný 😀 😀 😀
@lienka_1zlatíčko aby bola tvoja predstavivosť dokonalá tak tu máš názornú ukážku 😀 😀 😀 . To víš to tá atómka 😀 😀 😀
@ria191 tak touto foto si to dala..juj až mi slza vyhrkla ako s nim sexujes..auau 😀 😀 😀
@tinkatinulka časom ti je aj taký malý 😝 😝 😝 . Pukaňa je prispôsobivá horšie to je s predohrou 😝 😝 😝 😀 😀 😀
@ria191 no neviem ako ty ale ja by som sa zlakla už pri pohlade cez trenky..ešte že mam doma šedivý priemer 😝 😝 😝 😝
Tak dnes rano som zacala soft stimulku, uvidime za par dni na utz co som vysedela 😀

@lienka_1 nevesaj hlavu ja už ani nekukam na Stepana ked prideme..lebo to zdesenie..že zase som tuuu..počkaj na jar budes nabitá energiou zo slnka..a ako práca?