Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@speranza k detom urcite nie..cez pupocnik prechadza len krv..zily a tepny..takze nema sa to ako dostat k nim..ty to mas uz v crevach..neboj nic sa nestane..vyjde to von..ked chces byt kludna zavolaj svojej obvodnej doktorke a povedz jej to ona je predsa lekarka..co ti nato povie..Ale urcite nic take..
@sona_fit dakujem pekne moja..ano..uz stimulujem..a verim tiez ze tato stimulka bude posledna a uspesna. a vsetko dobre dopadne..).uz by som asi do dalsej ani ja nesla..Pozeram ze mame rovnaky vek skoro..ja budem mat v auguste 39..tak verim ze k 40 narodeninam budeme uz maminky alebo aspon stastne tehulky🙂To je super ze mate este dvoch mrazacikov..urcite budeze medzi nimi to prave.🙂kedy sa chystate na dalsi ket?toto si mala Et?AKe embryjka si mala?..
@gagirl Kiež by si mala pravdu! 🙂 Toto bol môj KET, naposledy som mala 6-te IVF vlani v septembri a z toho mi zostali 3 embrijká. Toto bolo HB1, zvyšné 2 mám HB2.
Pôjdem na ďalší KET až po lete.
Ja som mala 40 r. už v marci, tak si hovorím, že už ten rôčik hore dole, už tak či tak je to veľa.
To by bolo krásne, keby si na narodky už tehuľka 🙂 Ten najkrajší darček ....
Viete mi niektora povedat som 12 den po ET ,testovat man az zajtra,ale bola som dnes na krv beta hcg je 0,76 v&zna sa v tom niekto?Je to skoro ,ale bola som u lekarky.
@lienka_1 Tak už aj ja som sa ukľudnila. dnes som bola u súkromného lekára,moc som sa narozmýšľala,či k nemu začať chodiť,ale bolo to super rozhodnutie.Síce som si dosť dlho počkala,ale odmena bola sladká:malinké ležalo na chrbátiku,potom sa prebralo,otočilo na bok a potom dole bruškom-takto sa predviedlo,banujem,že som dnes nemala USB-kľúč,mali by video všetci,tak viac bez kľúča nepojdem. 😅 😅 😅 skontroloval placentu,urobil aj sono prsníkov,vraj toľko žliaz,teoreticky aj susedove decko môžem kojiť.
Spýtal sa aké beriem lieky a podľa nich hned vedel,na akú som chodila kliniku,vraj s ňou spolupracuje,aj mi spomenul mená doktorov.Bol len prekvapený,že moja gyn. mi neprepísala recepty z Brna,aby mi lieky hradila poisťovňa,takže,keby som k nemu prišla o 5týždňov skôr,mohla som mať ušetrených kopec nervov aj eur.
Nevadí,hlavne,že bábätko je v poriadku.A tiež verí,že je zdravé auž u mňa zostane.
Aj preto som sa bála,lebo je z darovaného vajíčka,a vôbec mi nič nebývalo,nebývalo mi zle. 😕
Ahojte babulky,mam kamaratku ktorej bola preukazana bunkova imunita voci spermiam partnera a trofoblastu mierneho stupna mozte mi vysvetlit co to vlastne je a aku liecbu doporucili niektorej z vas.Dakujem.
Aojte dievcata..tak zajtra ideme na kontrolne sono do Brna..jedno som mala vo stvrtok u mojej doktorky..ale este musim v nedelu do Rf..Dr.Machac si to tak prial🙂Tak uvidime ako stojime..Opu by mlo byt v utorok alebo stredu ako pisal Dr..TAk drzte palce na zajtra..🙂
@sona_fit nezufaj, ja prve dieta v 38, teraz druhe ma caka v 43 rokoch....kamoska tiez cez IVF prve dieta hodne po 40
Baby mne sa ta sluzobka dobre skomplikovala. na dialnici bola nehoda, tak sme vcera zmeskali lietadlo o 19.50 UK casu....zdrzali sme sa tam 3 hodiny. museli sme si rychlo zabookovat let na sobotu...niezeby bolo na vyber co sa ceny tyka, ked to bookujes na poslednu chvilu, tiez sme museli prespat v hoteli (vcera uz nic neletelo). sef uplne zuri, ze sme strasne predrazili sluzobku a normalne nam pisal sms, nech cakame na co najlacnejsi let....debil....zabookovali sme prve co bolo, vecerny aj tak nebol o moc lajcnejsi.....v hoteli sme spali v jednej izbe (oddelene postele samozrejme), aby nam firma zase nevycitala dalsie vydavky (niezeby si to nemohla dovolit). no ja som uz dost dohriata, idem mu to tehu oznamit, bolo to v anglicku dost hrozne, robila som snad 12 hod denne a este ten zaver. isli sme na letisko v predstihu, ale tak nevieme predvidat co bude....ale urcite si to v pondelok zlizneme ako ho poznam
Kolegova priatelka do telefonu, ze to budete spat v jednej izbe?...ja ze nech sa neboji, povedz jej, ze som stara, tucna a tehotna...kolega ma 23🙂
Kocky napadla ma este jedna vec..neviem ci zobrat so sebou zajtra aj pregnyl pre istotu..ale podla mna je este na to skoro..zajtra idem na ultrazvuk a v utorok alebo v stredu by malo byt Opu..Kedy sa vlastne zvykne pichat pregnyl pred opu?..
@gagirl co ja viem tak 36 hodín pred OPU.Aspoň takto mi to vraveli v centre teraz pri mojom IVF.
@freyahope
@1laura1234 dakujem,,myslim ze tak nebudem potrebovat este zajtra..ked tak az navecer..

@lienka_1 to bol len koniec zipsu...kovoveho....z obliecky z tehu vankusa.....zatial sa statocne drzi vo mne😲😲😲😲😲