icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

sasa1983
7. júl 2015

@gombicka gratulujem!!!!

ladyblcha
7. júl 2015

@gombicka tusila som aj tak, velmi prajem vsetko dobre, tfuj tfuj : ))) este negratulujem, ale velmi prevelmi drzim palce 🙂

evita246
7. júl 2015

Hmm ☹

bergalm
7. júl 2015

Kocky,takze volam sa Nela mam 51cm a 3200gr. Fotku maminka prilozi neskor sme zdrave a vydrzali sme

benny11
7. júl 2015

@bergalm Blahoželám mamina, prajem veľa veľa zdravíčka

gagirl
7. júl 2015

@bergalm jeeeej ..moje zlate..az mam zimomriavky..tesim sa velmi..a viem si predstavit ako velmi sa tesite vy..maminka srdecne vam blahozelam k Nelke..🙂takze dievcatko.;)prajem vam vela zdravicka..uzivajte si to🙂

santeema
7. júl 2015

@bergalm wau🙂 tak mate to za sebou, nelinke a maminke prajem skore zotavenie a vela zdravia a stastia v zivote🙂)

saldiv
7. júl 2015

@bergalm blahozelam!!!! Ake pekne rozmery!!!! Ja som inak tipovala chapceka 🙂 blahozelam este raz!!!!!!!

tinkatinulka
7. júl 2015

@bergalm krásne Nelinke hoodne zdravíčka do života a mamine skoré zotavenie

ria191
7. júl 2015

@bergalm jééééj kočenka to je nakoniec veľmi preveľmi sa teším konečne dievčatko 😀 😀 😀 GRATULUJEM 😀 😀 😀

zwalsh
7. júl 2015

@bergalm velmi blahozelam, dievcatka obe drzte sa ;)

sarasota
7. júl 2015

@bergalm gratulujem k princeznicke a zelam vela zdravicka obom 🙂

tinka9075
7. júl 2015

@bergalm gratulujem maminka prajem veľa zdravíčka obom 🙂 🙂 🙂

zoji79
7. júl 2015

@bergalm gratulujem 🙂 konečne ďalšia princeznička 😉 prajem veľa zdravíčka !!!

skaredekacatko
7. júl 2015

@bergalm gratulujem a prajem vela zdravia a radosti z malej princeznej

ladyblcha
7. júl 2015

@evita246 co ten smutnusik?

gagirl
7. júl 2015

Tak kocky asi ste uz poculi ze ani Machac uz nebude pracovat v Brne..len v Olomouci..Ako dobre ze vsetci lekari ktorych si vyberiem odidu..:((

tlucka
7. júl 2015

@bergalm Gratulujem 🙂

tinkatinulka
7. júl 2015

@gagirl to mas odkial taku info???

saldiv
7. júl 2015

@tinkatinulka
@gagirl aj mne tak dnes povedali ked som volala. Mam termín na september u koudelku. Snad mi bude vyhovovať

tinkatinulka
7. júl 2015

@saldiv @gagirl možno len neberie už nove pacientky do Brna, nabral hodme po Marcelovi a neviem si predstaviť že by tam nebol..a odkedy to asi neviete kocky co?

gagik
7. júl 2015

@bergalm gratulujem! Nech ste zdrave a stastne!

gagirl
7. júl 2015

@saldiv
@tinkatinulka vraj bude v Olomouci na ivf clinic veduci lekar..

tinkatinulka
7. júl 2015

@gagirl na inf clinic je už davno veduci lekar..len to že do Brna chodil 2x tyždene..ja za nim chodim aj do Olomouca ale teraz mame nanuky v Brne..a chcela som ho na vklad.

saldiv
7. júl 2015

@tinkatinulka mne dnes povedala koordinátorka ze on uz do Brna nejazdi zaciatkom júla. :(

gagirl
7. júl 2015

@tinkatinulka jaj tak to neviem potom..len kocky takto pisali..treba mu asi napisat mail ze ako potom..ale mozno do Brna uz chodit nebude ani tie dva dni..skoda..

tinkatinulka
7. júl 2015

@saldiv uff tak teraz sa mi zrutil cely moj organizacný plán vkladu..kurnik, no co zase mu asi napisem.. 😎

tlucka
7. júl 2015

@gagirl Maji, ja verím, že máš dvoch drobcov v brušku, a žiadne služby lekárov z RF už nebudeš potrebovať 😉
A ja budem musieť vymyslieť, či budem chodiť za Macháčom do Olomouca alebo si budem musieť vybrať niekoho iného ☹

bergalm
7. júl 2015
bergalm
7. júl 2015

Lepsie poslem nabuduce kocky