Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lemoni86 no ako sa to urychlilo🙂..zelam vela energie a nech je to co najslor. mne odtiekla voda a mala som pocit, ze sa vlastne nic nestalo. vôbec ziadne bolesti, ani ako na menzes a na prst otvorena...ked sa dlho nic nedialo tak mi urobili sekciu a vravel primar, ze este dlh by sa nic nedialo, lebo maly bol vysoko. ale tebe zelam porod, aky si si zelela ty🙂
Kočky potrebujem radu Stelcl mi kazal brat Clexane a teraz po porode to mam dokedy brat s kym to mam konzultovat?mam zavolat do RF?a komu?vobec nemam tusenie co teraz este sa opytam na vizite dr.tu ako ste to riesili vy????dik
Kočky včera sa nám narodila naša dlho očakávaná Daniellka 3080 g a 49 cm, SC a dnes som už na nohách. Malá sa pekne prisáva aj keď ešte veľmi nemá čo cicať 😉
Ahojte baby, tak vsetkym vam dakujem za drzanie palcov aj podpory, dalsi reprofitacik Misko sa narodil dnes o 6:45 s mierami 2600 g a 49 cm, take drobatko 🙂 Musela som ale ist nakoniec sekciou, lebo porod nepostupoval dobre. Tak sa akurat zotavujem. Bala som sa ze bude problem s kojenim, no zatial sa mi krasne prisal a aj papal. 🙂))
@dorotka66 tebe tiez srdecne gratilujem a prajem vela zdravicka 😉

@sasa1983 áno ďakujem je to taký výraz, že sa nedá ani vygoogliť čo to vlastne doslovne znamená