icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ingrid0105
19. aug 2015

Tehulky, cakatelky, snazilky a cerstve mamniky 🙂 🙂 🙂 citam vas priebezne ale velmi neprispievam. Takze opozdene ale gratulujem vsetkym cerstvym manikam a ich babetkám, nech sa vzájomne lúbia a robia si radosť. Sú to vytúžené uzlíčky neopísatelného štastia tak si ich užívajte maminky 😀 tehulkám gratulujem a osobne jednej mojej srdcovke lienka_1 ktorá ma nesmierne inšpiruje a dodáva nádej na zázrak 🙂 Čakatelkám želám dve tlsté kolajnice na testoch a snažilám kde patrím aj ja veľa trpezlivosti, pokory a viery, že nádej umiera posledná 🙂 🙂 🙂
Ja teraz absolvujem liečbu dexamedom pre zvysené cytokiny a verím že liečba zaberie 🙂

gagirl
19. aug 2015

@1laura1234 dakujem za radu..)

gagirl
19. aug 2015

@ingrid0105 ahoj moja..chybala si tu..Dakujeme a tebe prajem to iste co ty nam..a verim ze liecba zaberie a cim skor si pojdes pre vasho mrazacika..🙂

ivka3901
19. aug 2015

@ingrid0105 ahoj aj ja som pichala dexamed a zabral a mám ešte doma nerozbalené celé balenie keby si chcela🙂🙂🙂

dafy
20. aug 2015

Takze hcg 1300 😎

tinkatinulka
20. aug 2015

@dafy super cisielko v tvojom prípade su to aspon 3jicky 😀 😀 😀 kedže pre Damcovi si mala menšie,štastné tehulkovanie

dafy
20. aug 2015

@tinkatinulka no veru pri Damianovi bolo hcg na 13den 110 teraz 1300 😝

niveagirl
20. aug 2015

@ingrid0105 Tiež som pichala Dexamed 7 týždňou, a liečba zabrala. Hodnoty sa znormalizovali 🙂 Prajem všetko dobré 😉

fatma1
20. aug 2015

@tinkatinulka Dakujem.....To vazne 5000j denne? lebo mne ten moj endokrinolog uzasny napisal 5000 tyzdenne, co sa mi zda malo, ci? ake vlastne maju byt tie hodnoty?

tinkatinulka
20. aug 2015

@fatma1 zacinala som na vigantole akože 15kvapiek 3x tyzdene nic ani sa nepohlo potom som kupila 1000 D3, to tiež nic a az ta swansonka a to vsetci sa cudovali že preco tak vela ale experimentovala som sama na sebe chodim D3 kontrolovat, a kedže som už v celku oki tak musim udržiavat lebo akonahle som vysadila klesli zase hodnoty..ja si ani nechcem predstavit kolko som mala ked som nic nepapala..ja mam alergiu na slnko takže možno toto s tým suvisi..hned som jak rak a neopali ma nic..skor spece a teraz pri medrole už vobec

sasa1983
20. aug 2015

@dafy gratulujem. Ja by som to asi nezvladla,alebo mozno aj hej. Ty si sikula. Budes megasikula...S

dalida
20. aug 2015

@dafy jeeej, tehulka 🙂 Blahozelam 🙂

skaredekacatko
20. aug 2015

@dafy gratulujem

dafy
20. aug 2015
lubica1979
20. aug 2015

@dafy gratulujem. Kto Ti robil vklad?

izzie27
20. aug 2015

@dafy gratulujem 🙂

dafy
20. aug 2015

@lubica1979
@izzie27 dakujem 🙂 vklad mi robil Otevrel

ria191
20. aug 2015

@dafy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nemám slov skrátka WOW GRATULUJEM a jafné TEŠÍM SA VEĽMI PREVEĽMI

skaredekacatko
20. aug 2015

@dafy tak mal stastnu ruku dufam ze aj primne bude mat stastie aj ked vklad neviem kto bude robit. Ja ho mam ako doktora

santeema
20. aug 2015

@dafy dafy ved ty tu urobis rekord🙂)..ak budes mat dvojicky🙂)...ani neviem, ze by daktora kocka mala z ivfka tolko deticiek. velmi ti to prajem a som zvedava kolko ich v skutocnosti bude🙂

jomini
20. aug 2015

@dafy blahozelam 🙂 tesim sa na spravy zo sona, tiez to vidim na dvojky 😉

tinka9075
20. aug 2015

@dafy gratulujem dvojičky budú určite a možno aj trojičky 😉 😉

dafy
20. aug 2015

@ria191
@skaredekacatko
@santeema
@jomini
@tinka9075 dievcata dakujem..ja som z toho tiež v šoku ani vo sne by ma nenapadlo ze bude aj tretie 😝 ...moj manzel od radosti (asi mu preskocilo😂)povedal ze ked nam tak ide karta pojdeme este na dalsie IVF 😀 po štvrte 😀 to este nevie co ho čaká 😅 ...to hcg neni az take vysoke nemyslim ze budu dvojky 😉 či? NESTRASTE 😀 uz nech je ten den na ultrazvuk 😀

ria191
20. aug 2015

@dafy lasko moje krasna tak tebe to prajem dvojnasobne lebo taky krasny par ma iba krase deti urcite budu dvojky a uprimne vaz si to lebo je to krasny dar to obycajny clovek nepochopi . A vlastne je jedno ci su krasne alebo ci du dve dolezite je, ze sa rodia ludom ako vy ktori ich nadovsetko lubite a to z tvojich fotiek normalne citit.

amali
20. aug 2015

caute baby,mám dilemu či si ísť po mrazáčika.Mame krasne dvojičky chlapcov a akosi mi je luto tam tých meazáčikov nechať. Neviem sa rozhodnut, či to zvladnem/me. 😉

bergalm
20. aug 2015

@dafy gratulka este raz

dafy
20. aug 2015

@ria191 joj moja dakujem ti...aj ked tu uz niesom tak casto ako dakedy som bola s vami myslim na vas stale 😵 a budem sa modlit a verit ze aj na teba raz dojde a budes moct zažit ten krasny pocit z dietatka 🙂 a potom uz konecne dame to stretko a ukazes nam svoju tvár 😀 vela štastia ti prajem v tom nasom nekonečnom boji.....naše heslo Nevzdávať sa !!!! 😵 drzim palce

gombicka
21. aug 2015

@dafy krasne HCG, budete velikanska rodinka. Drzim prsty, nech to hravo zvladnete.

dafy
21. aug 2015

@amali no ja som isla tiez po ne s tym pocitom ze ich tam nemozem nechat 😉

falin
21. aug 2015

@dafy - cauko Dafinka, obrovska gratulka 🙂 🙂 🙂 🙂
Teraz sem nechodievam, ale otvorila som kona a na titulnej strane medzi poslednymi príspevkami tvoj, tak som to otvorila. Toto som necakala, prajem krasne a bezproblemove tehulkovanie 😉 , cmuk