Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Ahojte baby chcela by som sa vas spytat ci je pravda ze poistovna Dovera nepreplaca IVF ceskej republike ? Isli ste niektora cez doveru ?
@tlucka srandistka to ti pripomeniem, keď tu vytasíš koľajnice ako hrom 😀 😀 😀. Ten umelý prechod vlastne znamená, že pred KETom mi utlmia vlastnú ovuláciu aby sa do toho nemiešali moje vaječníky. Takže v prechode budem iba pred vkladom aspoň ja si to takto myslím 😀 😀 😀. Štěpán chce najprv hysterku ☹ ☹ ☹
@ria191 Zabudni dievča, že sem vycapím koľajnice 🙂 Tak skoro to nebude. Ja počkám na teba a potom budeme u vás po meste najskôr pupky a potom kočíky tlačiť 😀 😀 Ale veď na hysterku môžeš ísť už v tomto cykle (ja som mala tuším v polovici cyklu), potom ti môže dať injekciu na zastavenie ovulácie a hneď ďalší mesiac môžeš byľ vklad. Takže do Vianoc si tehuľa a hotovo!
@ria191 ale ty jedna sak ty ides s nelly..žiaden strach..a ako som ti už x krát povedala hlavu hore, babo bude a basta.a toho mojho ti pošlem..už mu z toho hrabe 😀 😀 😀
@dafy ine lekarne si nekukla okolo vas? V BB lekaren Ambrozia mava, skus tam zavolat ci posielaju postou... Ked nie, mozes aj progesteron (nejaky iny nazov nez utrogestan) popripade skusit, ten isty ucinok.
Zajtra Ti napisem na FB 😉
@lienkae Jaj, zase to moje super-rychle citanie 😀 😀 Utrogestan je progesteron, dominantny hormon v druhej faze cyklu. Pri klasickej ovu ho potom vylucuje zlte teliesko, ktore vznika z prasknuteho folikulu a ak otehotnies zodpoveda za zdrave tehu, kym sa plne nevyvinie placenta a zhruba v 12.-16.tt preberie plnu funkciu. Kedze pri ivf su vsetky tie hormonalne procesy velmi ovplyvnene, dodava sa telu progesteron aj takouto cestou.
dievcata dnes som skoro rozplakala moju gynekologicku..normalne mam vycitky svedomia..ze som taky tazky zapeklity pripad....
Zajtra k nej idem..dufam,ze dovtedy sa pozbiera 😖
@bradik tesim sa s vami ak to bude taka herecka ako nasa budete to mat pestre 😀 teraz zacina chodit za ruku ako vietor, vymysla co by len zle spravila som zvedava ako to budem pri nej zvladat 😀 😀 ale urcite to rychlejsie prejde vsetko lebo ako je mala na svete nestacim dni ratat 🙂 🙂

@gaga83 super gratulujem veľmi preveľmi 😀 😀 😀