icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

tinkatinulka
30. jan 2016

@speranza1 moje ja som skromná, budem vďačná za jedno..

zoji79
30. jan 2016

@nelly3 ahojky nelus 😊 Áno idem do boja, už sme boli aj ale embrijko prestalo sa vyvíjať 😓 Ale nevzdávame to a ideme ďalej, este neviem ako to bude ale dám echo ak sa nám niečo podarí. Zatiaľ to beriem športovo, kedže malú stále na rukách uspávam a neviem ako by to prispelo k tehu. Ináč este stále aj kojím takze jedine nativ a bez liekov a kortikoidov, tiež by to bol obr zázrak ...ale nič , nevzdávam sa 6. Ivf Mám za sebou ... Ale jedného anjelika mám doma a to je najdôležitejšie pre mna😊 Ty si mi zas nepísala, tak asi stále nič , že ? Ale mrazacika tam máte nie ? Do kedy musíš ísť pre neho? Však sa ti musí blížiť termín na neho 😊 Ako sa máš teraz?
@ria191 a ako si na tom moja? Ktorý tt si? Nejak mi nevychádza ten ráčik 😄😄 alebo že by som mala take staré info? Ja moc na koňa sakra nemám čas ... A to mám jedno dieťa. Ale je neskutočne maminkin cecek, ani prdkať nevie bezo mna. Stále dúfam bude to lepšie a budem mat viac času na vás ....zas skúsene mamičky hovoria, že teraz ked začne chodiť, len bude " zábava".....ale na vás stále nájdem čas, musím vás sledovať , ste moje kočulka segry 😆

ria191
30. jan 2016

@zoji79 hej tak to ti verím, aj pre mna by to bol cecek a užívala by som si to tak isto ako ty ved maluskave to nebude vecne 😜😜😜. Ale micka ani ja tomu nemôžem uveriť, ale vychádza to na racika, ale je to iba náhoda koncom júla mam termín 😳😳😳😜😜😜😍😍😍. Takze ty si stihla uz nativ a u koho ? Kedže machac je uz iba v Olomouci?

ria191
30. jan 2016

@speranza1 tak ta moja polovičná vychodniarska krv túži po veľkej rodine aj ked viem, ze je to velmi náročne a ja som ešte ani nespravila hop 😜😜😜 a uz machrujem ze? 😜😜😜

ria191
30. jan 2016

@zoji79 som zvedavá koho nám tam "zmoris"? 😜😜😜

zoji79
30. jan 2016

@speranza1 hej, hej ona chcela mat tých päť! Teraz ťa nasleduje 😄 Len nech, po tomto tehu dá este 2x dvojky a je to. Neviem kto ju očaril v RF ked marcelino už tam nie je? 😆 Aj ja som taká hr-hr. Tiež som chcela mat mrte deti a už v 18-ke sa vydať. No v 30-ke ma oľutovali, tak sa obetoval môj mm aby som nezostala na ocot a teraz este mám co robiť do 40-ky ked este chcem deti 😄 Možno mali by sme byt skromnejší ako si ty 😊 Kedy máš termín na druhé dieťatko ? To asi kúpiš potom nový kočík pre trojčatá, že? Je to strašne super naraz mat doma škôlku ale viem si predstaviť, že akonáhle vyjdeš z domu, to sranda nie je. Len dávaj si potom neskôr pozor na deti, nie že pochodis, ako moja známa. Ma tri baby a ked prišla domov z nákupného centra, tak doma v garáži zratala 4 😄😄😄

zoji79
30. jan 2016

@ria191 riuš! Neverím ! Bude to ráčik ? No paráda!!! Vyšlo ti to?! Budem držať palčeky teda, prajem krásne tehulkovanie 😊 Veľa zdravia a pohody ... A už aj vieš či to bude ružové alebo modré ? 😊 Chodíme za Palim. Machac tam chodí občas este stále tam ma gynekológiu a minule tam bol tiež ked sme tam boli 😊 Snívala som o ňom kedže bol najviac pozitívny zo všetkých a mal šťastnú ruku pri vklade.... Ale co už bude to teraz Palko. Hneď ma spoznal kks a to len pár krát sme boli u neho pred tým, ale zlatý je, aj zavolá a odpíše. Ale len toľko koľko treba, nič viac. No nie je to marcelko 😄 A teba moja kto oplodnil? Na koho žiarli manžel? 😄

ria191
30. jan 2016

@zoji79 hi hi hi tak zo mna bol Machac uz zúfalý, ale on navrhol postup pred KET-om a vklad robil Vrana, ale je pravda, ze v komunikácii sa Marcelovi nevyrovná uz nikto. Velmi tazko som si na to zvykala, az ma to naštvalo a radšej som častejšie pendlovala Piešťany - Olomouc 😜😜😜 inak sa nedalo. Naštastie mi vyšiel u Machaca druhý KET 😄😄😄. A manžel v deň transferu radšej sedel na tróne, ale pre mna lepsie, lebo my sme sa vždy po ceste "pohádali" a takto som aspoň mala kľud 😜😜😜.

ria191
30. jan 2016

@zoji79 asi chcem prekvapco 😜😜😜 mm chce iba chlapca a ja ho nemienim počúvať dokonca keby to náhodou bola copanocka. Hlavne nech je to zdravucke 😍😍😍.

zoji79
30. jan 2016

@ria191 uff, takze chodila za machackom? Super! Že ma šťastnú ruku? 😊 A aj zlatý je veľmi! Ale však sa nemôžem sťažovať počas sviatkov sa staral 😊 A ty si sa a šoférovala , no teda! 👍😊 uff Kinderko to bude? Ja by som to nevydržala. U nás mm povedal že je mu to jedno, ale ked dozvedel že to bude baba, tak vyskočil od radosti ako malé detsko a zakričal "yes" ... Potom dokina na že, a teraz mi povedzte pane, že Vám to bolo jedno 😄😄😄 ... No comment, chlapi 😆

tinkatinulka
31. jan 2016

@ria191 kašli na prekvapko sak ja už mam nakupene matrose a cakam na ifo akým smerom pojdem makat...sak uni su take o nicom..a chal nech si trhne ved aj tak kaslal na vsetko a všetko si musela sama vybojovať.neboj aka mu bude ešte dievka dobrá ked mu bude kolacik vypekat na dochodku

cheeky82
31. jan 2016

Ešte len nedávno som začala stimulovať na soft a uz mam tažké srdce na reprofit. Tri dni som ležala ako mŕtvola co som mala hrozne závrate, ani chodiť som nemohla a to všetko preto, lebo mi dali dávku clostylbegyt ako pre kona. Keď som zavolala na nonstop linku tak mi pani povedala nech to okamžite prestanem brat, ze je to silná dávka, a preto mi je zle. No comment. U mna momentálne palec dole👎

tinkatinulka
31. jan 2016

@cheeky82 clostil oproti infekciám je bordel.. Mala som dávku 2-2-2 a točáky hlavy a u mna ani nezabral dobre.. Odvtedy neberiem..je to síce lacná verzia ale nedam dopustiť na Puregon.

scheflera
31. jan 2016

@speranza1 Značka NUK,taká modro biela,okolo 20 eur-muž mi nevie presne.som spokojná,ale najlepšie to funguje so sklenenými fľaškami.Tie plastové sú na toto take mršule.

erijan
31. jan 2016

@cheeky82 ahoj, naozaj Clost. Je tak tazko zvladatelny? Ja som ho mala este pred rokom.ked sme skusali prirodzene otehotniet ale nemala som vysoke davky vtedy...aku ti dali davku? A ja som myslela ze Clost.je ovela setrnejsi ako injekcie

sheenka
31. jan 2016

@cheeky82 ja som mala uz 3x z clostilu polypy na maternici,brala som 2-2-2. Clostil na kazdu ucinkuje inak,niekto je uplne v pohode.

zoji79
31. jan 2016

Closty je hnus pre baby s endometriozou, ja som sa dostala až pod nôž 😩😕

cheeky82
31. jan 2016

@erijan brala som 2-0-2. Nikdy viac!!!!!!

lola911
31. jan 2016

@cheeky82 ja som brala clostyl 2 krat a nikdy mi z neho nic nebolo, uplne bez problemov,,, prvy krat som mala 1-1-1 a druhy 2-0-2 a teraz sa chystame na dalsi pokus a budem brat 2-0-2

nelly3
31. jan 2016

@cheeky82
podla mna je to individualne, mne napr. nic neurobil clostyl a to som ho myslim aj 3x uz brala. proste tebe nerobi dobre zial.

cheeky82
31. jan 2016

@nelly3 mohli ma ale nato upozorniť. Vysadila by som ho skôr. Nikomu neprajem aby sa tak cítil. Dúfam ze to moc neovplyvní výsledok stimulacie

nelly3
31. jan 2016

@zoji79
a mala si nativ vsak ked bolo len jedno, no ved skusite opat no nie, takze mala je riadny cecok, ale ved je vytuzena a dlho ocakavana 😉 ja po neuspesnom KET ved vies, mam posledneho mrazaka, uvidime ako sa mu bude u mna pacit na jar, musi zabojovat lebo je posledny 😵 ale idem s medrolom do toho, asi pri tej endoske sa to nejako neda, ved sama vies, ze si tiez musela dost vysoke davky brat kortikoidov a chcem este intralipidy brat. mrazaka mam do aprila, este si trosku pocka, ale chcem ist si pre neho skor.

erijan
31. jan 2016

@zoji79 aha cize ked mam endometriozu mam si davat pozor clost.? A ako to je s inou horm.stimulaciou nevies?

ria191
31. jan 2016

@cheeky82 prepáč ale RF nemoze za to ako si zareagovala na clostyl. Každé telo je ine a každý to inak znáša a oni nie su jasnovidci 😜😜😜, aby to vedeli dopredu na to je ta non stop linka a mudr. na emailoch. Ja som napríklad mala z estrimaxu take psycho stavy ze dovi dopo a ani náhodou ma nenapadlo kritizovať RF oni predsa za to nemôžu. Ak to je tvoja prvá stimulácia, tak vždy sa ide tou jednoduchšou cestou a tou je clostyl, aby vedeli ako reaguješ.

ria191
31. jan 2016

@tinkatinulka micka ty ho nepoznáš potom mi bude zrat nervy az do konca 😳😳😳😁😁😁.

nelly3
31. jan 2016

@ria191
pocuj a ty si teraz v prechode co si bola brala co? estrimax?

ria191
31. jan 2016

@nelly3 uz nie som 😜😜😜 plynule som prešla z prechodu do tehu 😍😍😍. Chceš vyskúšať ten umelý prechod? Na tvojom mieste by som to riskla to ti tu endosku totálne uspia. Tuto verziu si s koudakom neprešla? Je to len jedna injekcia dipherelin 3,75 a potom ti nasadia estrimax, aby ti narástla sliznica.

erijan
31. jan 2016

@ria191 ak sa mozem opytat to by aj mna zaujimalo, ze si presla z um.prechodu do tehu... po tej jednej injekcii si bola kolko v prechode?

ria191
31. jan 2016

Tu injekciu som pichala 1. alebo 2. októbra a na KET som išla 2.11.

nelly3
31. jan 2016

@ria191
ved viem, ze uz nie si, takze si pichala dipherelin? ja ze si len brala ten estrimax, neprebrala som, lebo no idem s medrolom+intralipidy a idem na reprodukcnu o dva tyzdne sa poradit co a ako. no necham to takto a ta kocka co si spominala ze tiez ide do prechodu ako dopadla? je tehu?