Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@lienka_1 moja segra uzivala dajake grecke seno a este daco na podporu kojenia a mlieka a ze vraj aj kava s pravou smotanou cerstvou je velmi dobra na mlieko. ja ju pijem 2 krat denne, ale mne chuti🙂 a mam aj mlieko. podla mna sa rychlejsie unavi a nevie si dost vytiahnut. neboj bude to lepsie🙂. ved ako to leti o chvilu tu kavicku budete popijat spolu v dajakej restike🙂. na to osobne sa ja dost tesim, ale tam si to predstavujem, aby sedeli a ani sa nepohli, lebo teraz sice do restiky mozem ist, ale namam sancu tu kavu ani vypit dakedy🙂
@lienka_1
@nelly3
@tinkatinulka náhodou kocky ja viem aj oddychovať 😍😍😍 a rozhodla som sa, ze odteraz ma krason po chlebe. Ja budem doma vyvaľovať bruseno a pánko krasne kmytat. Odteraz sa začínam mat rada 😜😜😜.
@ria191 tie bolesti nebudu vekom, vsak som pisala, ze som mala 41 pri druhom. ja som mala oboch takmer 4 kg a brusko dost male kef som sa vratila z porodnice ani kilo naviac pri oboch a bolesti som nemala, iba mi tlacili na daktore vnutorne organy a vytlacili mi pecer trosku a zlcnik stlacili ci co. ale to sa prejavovalo zahou a bola som zlta a vyhodili sa mi take skvrny po tvari. tie bolesti mas podla mna ak si mala dajake zakroky na maternici, ale aj lekar moze mat pravdu, ze to bude valibuk🙂.trhnes rekords malym vo vahe a moznot a budeme vidiet aj v telke🙂
@ria191 len aby ti nakoznica nepraskala po porode vo svikoch! Zienka, co rodila den predo mnou a boli sme spolu na izbe z vecera do rana z 1 skocila na 4. Chudatko, az skoro plakala. Tak nakoniec namiesto odsavacky nam na striedacku kojila nase deti 😀 .....aj sbojej dala a aj nam dvom dalsim deticky nakrmila. 😀
@ria191 sľubuje že ho konečne priucis životu ale bude to už len horšie tak nech zvyká.. Ty mas príkaz vegetit min este 20 tt
@santeema asi mas pravdu rýchlo to rastie ja normálne cítim ako mi rozťahuje panvu a preto tie veľké bolesti. Aj kĺby vsetko dostáva zabrať len sa mi to zdá strašne skoro ani bruško nemám nejaké veľké podľa mna. Obidvaja okolo 4 kg hi hi hi ta vyciciali pijavicky. To by som aj ja prijala ist z pôrodnice s + 0 kg to ako sa ti podarilo
@lienka_1
@tinkatinulka viete co holky ja vam ho poziciam každej na mesiac a vy mi ho dáte do laty 😜😜😜. A vašich mi pošlite nech si u mna trošičku oddýchnu 😍😍😍.
@ria191 hihi nechaj si..môjho už 12 rokov formujem a potom ti pošlem hotový poklad.. To nie. Chlapa a auto ee..ale moju svokru ti doručíme aj s finančným balíkom :-*
@ria191 sice som nepribrala z porodnice, ale pri kojeni som pribrala 5 kg pri kazdom a ide ma slak trafit🙂). horko tazko som to schudla pri prvom a teraz to iste🙂. ked som boha tehu, som najskor vracala 1.ligu ale iba vecer ked som nahodou skombinovala viac ako 2 jedla a potom ku koncu som kvoli tej zahe nemohla takmer nic jest, iba ze pol rohlika na obed, dajaku zeleninu na veceru a pod. tym to bude🙂. no teraz som to dobehla tusim, lebo ja som typ co si musi davat na vahu cely zivot pozor. nech ti to rychlo ubehne v nemocnici, ale aj si to uzivaj ten veget, lebo pri krpcovi, budes tuzobne spominat na casy, ked si mohla prelezat cely den v posteli🙂
pridavam sa do fora, včera sme absolvovali brno..za par dní začíname so soft stimuláciou, aj ked pri našom prípade ju dr. velmi neodporúčal. ale možno sa zadarí, držte nam palce🙂 medzitým si skusim vybaviť papiere naklasické ivf, niekto tu písal že ten lekar z univerzitnej nemocnice potvrdenie da, ale nebude odporučať zahraničie..čo z toho vyplýva? že poistovna mi to nemusí preplatiť, alebo môže? aké máte skusenosti? dakujem

@ria191
Na západe rodia ženy prvé dieťa okolo 35 a viac,
To len na tomto stupidnom Slovensku každý niečo rieši,furt,keby sa radšej každý staral o seba!!!